clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Odstranění personalizace telefonu pro operátora

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Odstranění personalizace telefonu pro operátora

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
errikson
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 4:06 pm    Předmět: Odstranění personalizace telefonu pro operátora Odpovědět s citátem

Mám S65, který je chudák znásilněn animacemi, ikonami, profily apod. od T-mobile. Uživatelsky to odstranit nejde, přehrátí FW také nepomůže. Je to asi o uprave EEPROM, ale nevim ktery blok ani nemam cim. Muzete mi poradit, jak se T-mobilu zbavit?

NoName serial data cable 55->65| DK1-GSMCables USB service cable x65| Win98SE
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 4:15 pm    Předmět: Re: Odstranění personalizace telefonu pro operátora Odpovědět s citátem

errikson napsal:
Mám S65, který je chudák znásilněn animacemi, ikonami, profily apod. od T-mobile. Uživatelsky to odstranit nejde, přehrátí FW také nepomůže. Je to asi o uprave EEPROM, ale nevim ktery blok ani nemam cim. Muzete mi poradit, jak se T-mobilu zbavit?

No, moc o tom nevím, ale myslím, že to bude hlavně v FS souborech (složka Config\Japp\FlexMenu). Nahraj si tam originální a zbavíš se ikon a reklam. Víc nevím... Sad

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
noexp
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 4:16 pm    Předmět: Re: Odstranění personalizace telefonu pro operátora Odpovědět s citátem

errikson napsal:

ehm..nejde to odstranit ze SiMoCo? To by mohlo jit...a jinak T-mobile jde ostranit...je to nekde tu na webu
ficik
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 4:18 pm    Předmět: Re: Odstranění personalizace telefonu pro operátora Odpovědět s citátem

No, moc o tom nevím, ale myslím, že to bude hlavně v FS souborech (složka Config\Japp\FlexMenu). Nahraj si tam originální a zbavíš se ikon a reklam. Víc nevím... Sad[/quote] Ne e ja si mylim ze je to v Configu ve slozce Default ja sem si tam toho spoustu nahradil (napr. uvodni a koncovy animace defaultni wallpaper apod.) jestli chces puvodni Config tak ti ho poslu na mejl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsetko je na webe 8)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ficik
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lb01 napsal:
Vsetko je na webe 8)
Sorry nevsim sem si Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
errikson
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lb01 napsal:
Vsetko je na webe 8)

Jo diky, to je presne to, co jsem potreboval. Uz je to ok, ale s malou vadou. TY default soubory nejsou zas az tak default, jsou to soubory vybrany Krokodylem. Chtel bych ty uplne puvodni S65, abych mel to puvodninastaveni orig a dalsi temata apod si udelam k obrazu svemu. Kde sehnat original?
Jinak je mi jasny, ze na SM je vsechno, jen mam hrozny problem to najit. Ja se snazim vzdycky nejdriv fora prolizt a pak zacit delat, ale to ja dva dny hledani a pul hodiny prace Sad a treba tohle jsem vubec nenasel.(= neumim hledat Think )

lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Povodny Default na S65 ti dat neviem. Skus kontaktovat niekoho kto ma S65. napr. Orpheus, jamaica,...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
errikson
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 05, 2005 10:13 am    Předmět: zrusit Odpovědět s citátem

prosim o zruseni tohodle tematu, stejne uz se nic nedozvim. At je toho balastu zase o trochu mene.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: