Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
maild kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:07 pm Předmět: CX65-Problém-Neotevírají se Zprávy |
|
|
JÁ VÍM, ŽE JE TO DLOUHÉ, ALE PROSÍÍÍM, POMOZTE MI NĚKDO...
Dobrý den,
mám takový menší problém - když na své CX65 otevřu hlavní menu
a chci se podívat do Zpráv, žádné menu se nozobrazí, místo toho jenom
modrá obrazovka (podobně jako po ukončení JAVA softwaru)
když podržím červené tlačítko, můžu se vrátit do stand-by módu.
Po restartu můžu menu Zprávy JEDNOU otevřít, ale nezobrazují se jejich počty (místo čísel je tam -/-). Když do toho menu vlezu znova, zase se mi dostane modré obrazovky... (sakra, to mi připomíná Windows BSOD)
Stalo se to poté, co jsem nějak manipuloval s JAVA aplikací (JTask) - měl jsem ho ve složce Hry i Aplikace a přejmenovával jsem ho. Někde tady se muselo něco stát (myslím, že se souborovým systémem)
Stejná věc se mi stala, když jsem si ten telefon koupil a hrál si se souborovým systémem - pokoušel jsem se obejít omezení o počtu vnořených složek - např. ve složce Obrázky jsem vytvořil novou složku, použil jsem Přesunout a vložil ji třeba do /Obrázky/MMS - a tam složky normálně vytvářet nejdou. To jsem ale vyřešil prostým smazáním té "ilegálně" umístěné složky.
Teď ale nevím, co s tím... Aplikaci JTask jsem zase poslušně přejmenoval tak, jak byla, smazal jsem její kopii, aby tam nebyla dvakrát...NIC
Budu vděčný za jakoukoli pomoc... Datový kabel ale k dispozici nemám...
No, přinejhorším můžu překecat spolužáka, jestli by mi ho na den nepůjčil, ale to jenom v krajním případě - jako třeba formátovat souborový systém :-([/b] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
igi rozumbrada

Založen: 14. 11. 2004 Příspěvky: 359 Bydliště: Banská Bystrica
1261.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:11 pm Předmět: Re: CX65-Problém-Neotevírají se Zprávy |
|
|
maild napsal: | JÁ VÍM, ŽE JE TO DLOUHÉ, ALE PROSÍÍÍM, POMOZTE MI NĚKDO...
Dobrý den,
mám takový menší problém - když na své CX65 otevřu hlavní menu
a chci se podívat do Zpráv, žádné menu se nozobrazí, místo toho jenom
modrá obrazovka (podobně jako po ukončení JAVA softwaru)
když podržím červené tlačítko, můžu se vrátit do stand-by módu.
Po restartu můžu menu Zprávy JEDNOU otevřít, ale nezobrazují se jejich počty (místo čísel je tam -/-). Když do toho menu vlezu znova, zase se mi dostane modré obrazovky... (sakra, to mi připomíná Windows BSOD)
Stalo se to poté, co jsem nějak manipuloval s JAVA aplikací (JTask) - měl jsem ho ve složce Hry i Aplikace a přejmenovával jsem ho. Někde tady se muselo něco stát (myslím, že se souborovým systémem)
Stejná věc se mi stala, když jsem si ten telefon koupil a hrál si se souborovým systémem - pokoušel jsem se obejít omezení o počtu vnořených složek - např. ve složce Obrázky jsem vytvořil novou složku, použil jsem Přesunout a vložil ji třeba do /Obrázky/MMS - a tam složky normálně vytvářet nejdou. To jsem ale vyřešil prostým smazáním té "ilegálně" umístěné složky.
Teď ale nevím, co s tím... Aplikaci JTask jsem zase poslušně přejmenoval tak, jak byla, smazal jsem její kopii, aby tam nebyla dvakrát...NIC
Budu vděčný za jakoukoli pomoc... Datový kabel ale k dispozici nemám...
No, přinejhorším můžu překecat spolužáka, jestli by mi ho na den nepůjčil, ale to jenom v krajním případě - jako třeba formátovat souborový systém :-([/b] | hm to je velmi zaujimave
neviem si predstavit ako sa cosi take mohlo stat obavam sa ze bez kabla s tym vela nenarobis... inac aku verziu firmwaru mas? funguje ti cele menu (okrem sprav) noramlne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
daddyy badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:11 pm Předmět: Re: CX65-Problém-Neotevírají se Zprávy |
|
|
maild napsal: | JÁ VÍM, ŽE JE TO DLOUHÉ, ALE PROSÍÍÍM, POMOZTE MI NĚKDO..................... |
A takhle nahodou nestava se ti to hnedka po zapnuti mobilu? Prtozoe me se stava neco podobneho ale po startu mobilu nez se vsechno nacte .... a pokud jde o to -/- tak to je tim ze mobil nenacetl jeste vsechny SMSky ktere mas na MT ci na simce .... _________________ alcatel DB = >sony J5 => c10 => S45 => S45i => ME45i => M65
Siemens S45i, M65
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 829 Bydliště: Mladá Boleslav
5861.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:15 pm Předmět: |
|
|
Zkus mobil zformátovat - menu - nastavení - nast. telefonu - Tovární nastavení _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maild kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:32 pm Předmět: |
|
|
No, celé menu mi funguje bez problémů, až na ty Zprávy...
Firmware mám 12.
Že jsou tam ty pomlčky místo čísel, to taky znám-přímo po startu.
Já myslím, že nechce zobrazit Zprávy právě kvůli tomu, že má nějaké problémy se souborovým systémem, někde s ukládáním, načítáním SMS,
ale všechno ostatní (obrázky, zvuky, hry, programy) jede bez problémů...
BTW, kam si vlastně JAVA programy ukládají svá data ? V tom JTask se mi po těchto problémech smazaly všechny záznamy.
A když provedu tovární reset, co všechno se mi smaže a co zůstane zachováno ?
NOVÝ OBJEV :
Když si pod nějakou zkratkovou klávesu (2-9) dám rozepsané zprávy, tak to kupodivu funguje. Když si tam dám ty Doručené, co jsou standartně ve stand-by módu na joysticku VPRAVO (Inbox) - tak to funguje. Když si ale pod tu klávesu dám ty Doručené z menu Zpráv (Message Inbox), zase je tu bluescreen... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:37 pm Předmět: |
|
|
Mark Pawl napsal: | Zkus mobil zformátovat - menu - nastavení - nast. telefonu - Tovární nastavení |
Takova poznamecka, nejedna se o zformatovani, ale o navraceni do tovarniho nastaveni. Format je v Nastaveni -> Nast.telefonu -> Syst.souboru -> Format, ale myslim ze by to nepomohlo (format, tovarni nastaveni urcite zkus) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
daddyy badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:40 pm Předmět: |
|
|
maild napsal: | No, celé menu mi funguje bez problémů, až na ty Zprávy...
Firmware mám 12.......................... |
Tak to bych spise rekl ze mas problem v menu (primo receno problem by mohl byt v udae adrese v main.fs).
A propos co takhle updatovat fw? :-) mozna ze by to bodlo mas to zadarmo, bez zniceni mobilu a jeste k tomu neporusujes zarucni podminky ... :-)
Myslim si ze nova 43fw by ti mozna i bodla :-) _________________ alcatel DB = >sony J5 => c10 => S45 => S45i => ME45i => M65
Siemens S45i, M65
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 829 Bydliště: Mladá Boleslav
5861.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:40 pm Předmět: |
|
|
szkepek napsal: | Mark Pawl napsal: | Zkus mobil zformátovat - menu - nastavení - nast. telefonu - Tovární nastavení |
Takova poznamecka, nejedna se o zformatovani, ale o navraceni do tovarniho nastaveni. Format je v Nastaveni -> Nast.telefonu -> Syst.souboru -> Format, ale myslim ze by to nepomohlo (format, tovarni nastaveni urcite zkus) |
máš recht, blbě jsem se vyjádřil, sorry _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:43 pm Předmět: |
|
|
maild napsal: | No, celé menu mi funguje bez problémů, až na ty Zprávy...
Firmware mám 12.
Že jsou tam ty pomlčky místo čísel, to taky znám-přímo po startu.
Já myslím, že nechce zobrazit Zprávy právě kvůli tomu, že má nějaké problémy se souborovým systémem, někde s ukládáním, načítáním SMS,
ale všechno ostatní (obrázky, zvuky, hry, programy) jede bez problémů...
BTW, kam si vlastně JAVA programy ukládají svá data ? V tom JTask se mi po těchto problémech smazaly všechny záznamy.
A když provedu tovární reset, co všechno se mi smaže a co zůstane zachováno ?
NOVÝ OBJEV :
Když si pod nějakou zkratkovou klávesu (2-9) dám rozepsané zprávy, tak to kupodivu funguje. Když si tam dám ty Doručené, co jsou standartně ve stand-by módu na joysticku VPRAVO (Inbox) - tak to funguje. Když si ale pod tu klávesu dám ty Doručené z menu Zpráv (Message Inbox), zase je tu bluescreen... |
o tovarnimresetu zustane vse, az na nastaveni (tzn. tvoje skup.vyzvaneni, tema, operator. logo a tak. Mozna jseste funkce prirazene tlacitkum, to nevim). java programy si data ukladaji do CONFIG/JAVA, ale mozna se pletu, opravte me eventuelne. Pokud Ti to rozepsanou postu otevre, mozna by stalo zkusit ten FORMAT, ale pamatuj, ztracis vse, vcetne temat, melodii, obrazku a her od vyrobce a bez kabelu je tezko dostanes zpet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
soss začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:43 pm Předmět: tak me taky |
|
|
Tohle se mi stalo taky.... Nejspíš ti to dela/ mě to delal/ stahnutý email. takže stačí pripojit k Pc dat zapnout Siemens Device a nechat zobrazovat skryte soubory a ve složce system jsou všechny možne zpravy ..email,WAP push ATD... Tak je smaž vipni a zapni tel a je hotoo a pokud to tak nepujde dej v menu zobrazovat VELKA PISMENA a zajed do zprav a položka ktera ti bude dělat tyhle problemy ti zmízí displej. tak potom zopakuj postup a vymaž to. FW 12 CO?????? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
soss začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:45 pm Předmět: Tovarní nastavení |
|
|
Tovarní nastavení nefunguje tohle jsem zkoušel taky a nic. Pujde to přesně tak jak jsem ti napsal. A pozor neformatuj pač všechno ytartíš i T9 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
soss začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:48 pm Předmět: |
|
|
Jde to i přes IRDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maild kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:50 pm Předmět: |
|
|
To byl dobrý nápad, s těmi velkými písmeny. Opravdu se to zastavuje na Doručených zprávách...a dnes jsem si stahoval jeden e-mail, pouze hlavičku (e-mail header)... Takže mi nezbyde nic jiného, než ten kabel vyškemrat ?
Jinak e-maily mazat nejdou ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
daddyy badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:51 pm Předmět: |
|
|
maild napsal: | To byl dobrý nápad, s těmi velkými písmeny. Opravdu se to zastavuje na Doručených zprávách...a dnes jsem si stahoval jeden e-mail, pouze hlavičku (e-mail header)... Takže mi nezbyde nic jiného, než ten kabel vyškemrat ?
Jinak e-maily mazat nejdou ? |
tak je smaz pomoci Infra :-) _________________ alcatel DB = >sony J5 => c10 => S45 => S45i => ME45i => M65
Siemens S45i, M65
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
soss začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:52 pm Předmět: |
|
|
TEN infrak /IRDA/a mažto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|