Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Johny-D badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st březen 30, 2005 8:41 pm Předmět: symbian |
|
|
Teď budu vypadat jako úplný blbec, ale stejně se musím zeptat nešla by nahrát novější verze symbianu jako napříklat na Motorole jde nahrát novější operační systém windows 2003 jde něco podobného na SX1? _________________ M65 FW: 04,08, 16, 25 docela dobrej postup:-) S 04 to bylo o nervy ;-)
SX1 -> FW12 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koudi pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st březen 30, 2005 9:16 pm Předmět: |
|
|
taky mě taková otázka napadla
Teoreticky by to možná šlo, ale neivm, jestli neni novější verze třeba náročnejší na hardware, nebo tak néco. _________________
N5110 (po tátovi) --> M35i ( T9, vlastni graf. patche) --> Samsung X460 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny-D badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st březen 30, 2005 9:49 pm Předmět: |
|
|
koudi napsal: | taky mě taková otázka napadla
Teoreticky by to možná šlo, ale neivm, jestli neni novější verze třeba náročnejší na hardware, nebo tak néco. |
To by mě zajímalo prý jde v nové verzi push to talk. Není to i na ten originální symbian? _________________ M65 FW: 04,08, 16, 25 docela dobrej postup:-) S 04 to bylo o nervy ;-)
SX1 -> FW12 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:13 am Předmět: |
|
|
Johny-D napsal: | koudi napsal: | taky mě taková otázka napadla
Teoreticky by to možná šlo, ale neivm, jestli neni novější verze třeba náročnejší na hardware, nebo tak néco. |
To by mě zajímalo prý jde v nové verzi push to talk. Není to i na ten originální symbian? | SYMBIAN VE VYSSI VERZI NAHRAT NEJDE!!!Stejne tak jako nejde na SX1 PTT!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koudi pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 4:07 pm Předmět: |
|
|
Vytryol napsal: | Johny-D napsal: | koudi napsal: | taky mě taková otázka napadla
To by mě zajímalo prý jde v nové verzi push to talk. Není to i na ten originální symbian? | SYMBIAN VE VYSSI VERZI NAHRAT NEJDE!!!Stejne tak jako nejde na SX1 PTT!! |
No tak jasný, PTT je hardwarová záležitost, ne? Jinak teoreticky (což asi nikdy nebude) siemens udělal firm s novym symbianem tak by to šlo, ne? _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
rudymed pisatel

Založen: 14. 12. 2004 Příspěvky: 263 Bydliště: Terra Innominata
661.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 4:13 pm Předmět: |
|
|
koudi napsal: | Vytryol napsal: | Johny-D napsal: | koudi napsal: | taky mě taková otázka napadla
To by mě zajímalo prý jde v nové verzi push to talk. Není to i na ten originální symbian? | SYMBIAN VE VYSSI VERZI NAHRAT NEJDE!!!Stejne tak jako nejde na SX1 PTT!! |
No tak jasný, PTT je hardwarová záležitost, ne? Jinak teoreticky (což asi nikdy nebude) siemens udělal firm s novym symbianem tak by to šlo, ne? |
PTT nie je HW zalezitost.Kissman psal ze skusal symbian 7 a slo to.Problem bol ale s vyladenim.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 5:28 pm Předmět: |
|
|
Presne PTT neni HW thing!!Vzdyt jde aplikovat na N6600,7610....ale na SX1 nikoli!!K tomu Kissmanovi!!Rad bych vedel jak to provedl!!!Neco jsem o tom slysel ale prevazne to byly slova ze je to lhar a ze to neni mozne!!Ja si to myslim taky!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 5:48 pm Předmět: |
|
|
Vytryol napsal: | Presne PTT neni HW thing!!Vzdyt jde aplikovat na N6600,7610....ale na SX1 nikoli!!K tomu Kissmanovi!!Rad bych vedel jak to provedl!!!Neco jsem o tom slysel ale prevazne to byly slova ze je to lhar a ze to neni mozne!!Ja si to myslim taky!! |
K tomu sa radsej nebudem vyjadrovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koudi pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 7:00 pm Předmět: |
|
|
Vytryol napsal: | Presne PTT neni HW thing!! |
Tak ne, no. Jen vim, že v x65 fóru se šeřilo, že když nahráli firm z CX70 do CX65, že jim PTT nechodilo a že to je asi hardwarový, ale už to nevim přesně .
Člověk se stále dozvídá něco nového  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 7:26 pm Předmět: |
|
|
rudymed napsal: | Vytryol napsal: | Presne PTT neni HW thing!!Vzdyt jde aplikovat na N6600,7610....ale na SX1 nikoli!!K tomu Kissmanovi!!Rad bych vedel jak to provedl!!!Neco jsem o tom slysel ale prevazne to byly slova ze je to lhar a ze to neni mozne!!Ja si to myslim taky!! |
K tomu sa radsej nebudem vyjadrovat. |  _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 8:10 pm Předmět: |
|
|
Gwin napsal: | rudymed napsal: | Vytryol napsal: | Presne PTT neni HW thing!!Vzdyt jde aplikovat na N6600,7610....ale na SX1 nikoli!!K tomu Kissmanovi!!Rad bych vedel jak to provedl!!!Neco jsem o tom slysel ale prevazne to byly slova ze je to lhar a ze to neni mozne!!Ja si to myslim taky!! |
K tomu sa radsej nebudem vyjadrovat. |  |
Mužui se zeptat ?? mám napatchovanej FW 15 Int uk-de-it a jsou tam patche na Ukazatel signálu, baterky, themata, instalace na E , hodiny , splashscreen, t9 , startup screen a menu foldres(ikony v menu) .. a tímto někde vzniká problém .. Nejde mi totiž psát písmenka ale jen číslice. . způsobuje to nějaká chybka mezi těmito patchema? Nemůžu se dopídit čím by to mohlo být .. na siemens-mobiles.org psal gandalf že clock patch a t9 patch spolu dělají nějakou paseku v telefonu .. je to možné?
Moc se omlouvám ale nikde sem přesněji tuto informaci o chybách v patších nenašel .. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 8:22 pm Předmět: |
|
|
madmike napsal: | Gwin napsal: | rudymed napsal: | Vytryol napsal: | Presne PTT neni HW thing!!Vzdyt jde aplikovat na N6600,7610....ale na SX1 nikoli!!K tomu Kissmanovi!!Rad bych vedel jak to provedl!!!Neco jsem o tom slysel ale prevazne to byly slova ze je to lhar a ze to neni mozne!!Ja si to myslim taky!! |
Mužui se zeptat ?? mám napatchovanej FW 15 Int uk-de-it a jsou tam patche na Ukazatel signálu, baterky, themata, instalace na E , hodiny , splashscreen, t9 , startup screen a menu foldres(ikony v menu) .. a tímto někde vzniká problém .. Nejde mi totiž psát písmenka ale jen číslice. . způsobuje to nějaká chybka mezi těmito patchema? Nemůžu se dopídit čím by to mohlo být .. na siemens-mobiles.org psal gandalf že clock patch a t9 patch spolu dělají nějakou paseku v telefonu .. je to možné?
Moc se omlouvám ale nikde sem přesněji tuto informaci o chybách v patších nenašel .. |
Ad T9:Problem je iba s anglickou T9 a alarm clock patch.Ostatne jazyky funguju ok.V tom problem nie je.
Mas nainstalovany wildskinz?Ten zvykne delat bordel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 9:26 pm Předmět: |
|
|
rudymed napsal: | madmike napsal: | Gwin napsal: | rudymed napsal: | Vytryol napsal: | Presne PTT neni HW thing!!Vzdyt jde aplikovat na N6600,7610....ale na SX1 nikoli!!K tomu Kissmanovi!!Rad bych vedel jak to provedl!!!Neco jsem o tom slysel ale prevazne to byly slova ze je to lhar a ze to neni mozne!!Ja si to myslim taky!! |
Moc se omlouvám ale nikde sem přesněji tuto informaci o chybách v patších nenašel .. |
Ad T9:Problem je iba s anglickou T9 a alarm clock patch.Ostatne jazyky funguju ok.V tom problem nie je.
Mas nainstalovany wildskinz?Ten zvykne delat bordel. |
ne nemám .. teď to patchuju bez clocku.. zvuky si měnit nechci .. ikdyž mi lezou na nervy.. tak mě přecej každé ráno vzbudí naprosto v pohode  _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 6:30 am Předmět: |
|
|
Už vím v čem to bylo .. zapoměl sem na E: nahrát do složky systém složku T9  _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Návrat nahoru |
|
 |
|