Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 9:50 am Předmět: |
|
|
Dante napsal: | Tak ac jsem vubec neveril, tak jsem to preci jen zkusil. A musim rict, ze je to naprosta bomba. V Nokia Multimedia Converteru jsem si udelal batch a ted uz prevadim svoje giga MP3 na QAMR. JE to uplne brutalni rozdil. Fotak ma mnohem lepsi barvy. Propagovane zrychleni telefonu jsem nezaznamenal, to tam davaji asi jenom jako propagacni hlasku.
Doufam, ze vsichni budete updatovat. Timto se omlouvam autorum seriozniho clanku za moje pochybnosti, ktere jsem mel. | uz niesom na pochybach, idem skusit  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 9:54 am Předmět: |
|
|
romulus napsal: | Bože, nechápu proč se k tomu vyjadřuje tolik lidí co to nezkusili.
Update prakticky žádné funkce nepřidává. Jsou to drobné aktualizace (kodeků AMR a 3gp, kódových tabulek pro e-mail apod).
Je to každého věc, já to v telefonu mám a zatím to pryč rozhodně dávat nebudu... |
Takže bude lepší před tím updatem fw56 nahrát nejdříve fw43? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 9:59 am Předmět: |
|
|
sonix napsal: | romulus napsal: | Bože, nechápu proč se k tomu vyjadřuje tolik lidí co to nezkusili.
Update prakticky žádné funkce nepřidává. Jsou to drobné aktualizace (kodeků AMR a 3gp, kódových tabulek pro e-mail apod).
Je to každého věc, já to v telefonu mám a zatím to pryč rozhodně dávat nebudu... |
Takže bude lepší před tím updatem fw56 nahrát nejdříve fw43? | To není potřeba, všechny rozdíly od firmwaru 16 to přehrává, proto se pokazí i některé patche. Stačí, aby nebyl starší... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 10:01 am Předmět: |
|
|
romulus napsal: | sonix napsal: | romulus napsal: | Bože, nechápu proč se k tomu vyjadřuje tolik lidí co to nezkusili.
Takže bude lepší před tím updatem fw56 nahrát nejdříve fw43? | To není potřeba, všechny rozdíly od firmwaru 16 to přehrává, proto se pokazí i některé patche. Stačí, aby nebyl starší... | takze ho mozem dat v pohode rovno z 25? _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 10:06 am Předmět: |
|
|
capo di tutti capi napsal: | romulus napsal: | sonix napsal: | romulus napsal: | Bože, nechápu proč se k tomu vyjadřuje tolik lidí co to nezkusili.
Takže bude lepší před tím updatem fw56 nahrát nejdříve fw43? | To není potřeba, všechny rozdíly od firmwaru 16 to přehrává, proto se pokazí i některé patche. Stačí, aby nebyl starší... | takze ho mozem dat v pohode rovno z 25? | Předpokládám, že v pohodě... My jsme to teda zkoušeli z 43, ale snad co je psáno, to je dáno... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Phantomash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 10:07 am Předmět: Re: |
|
|
Tak huž ho tam taky mám a šlo to i přes BT škoda jen, že mi stále nejde aktivovat výstup v 5.1 DD snad na to vyjde nějaká oprava  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 10:12 am Předmět: |
|
|
romulus napsal: | capo di tutti capi napsal: | romulus napsal: | sonix napsal: | romulus napsal: | Bože, nechápu proč se k tomu vyjadřuje tolik lidí co to nezkusili.
Takže bude lepší před tím updatem fw56 nahrát nejdříve fw43? | To není potřeba, všechny rozdíly od firmwaru 16 to přehrává, proto se pokazí i některé patche. Stačí, aby nebyl starší... | takze ho mozem dat v pohode rovno z 25? | Předpokládám, že v pohodě... My jsme to teda zkoušeli z 43, ale snad co je psáno, to je dáno... | tak idem nato  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

Založen: 09. 12. 2004 Příspěvky: 998 Bydliště: Táborská kolonie
5862.50 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 10:23 am Předmět: |
|
|
Pro vsechny neverici Tomase:
[/list] _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 10:24 am Předmět: |
|
|
koscik napsal: | Pro vsechny neverici Tomase:
[/list] | a predtym si mal 43? _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 10:25 am Předmět: |
|
|
Jojo _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 10:37 am Předmět: |
|
|
a co patchy? _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 10:39 am Předmět: |
|
|
Vy, kterým se to povedlo máte originál kabely?
Já mám předělaný, se kterým si nahrávám běžně nový firmware
( a musím se spojovat ručně ) a píše mi to, že nebyl telefon nalezen...
Díky předem za info  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 10:40 am Předmět: |
|
|
capo di tutti capi napsal: | a co patchy? |
Uz jsem psal - nevim jak to ale servisni menu zustalo, ale ikonky zmizly... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 10:40 am Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Vy, kterým se to povedlo máte originál kabely?
Já mám předělaný, se kterým si nahrávám běžně nový firmware
( a musím se spojovat ručně ) a píše mi to, že nebyl telefon nalezen...
Díky předem za info  |
Mam dk1 usb a jelo to normalne _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 10:46 am Předmět: |
|
|
tak uz sa to vari a pecie
 _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|