clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zamrzání CF62 - prosím o radu !

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zamrzání CF62 - prosím o radu !
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2005 10:57 pm    Předmět: Zamrzání CF62 - prosím o radu ! Odpovědět s citátem

Mám nový CF62 a docela často mi telefon částečně zamrzne. (tak jednou za 2 dny)
Volat a SMSkovat jde, ale nejdou vytvářet ani upravovat alarmy a taky existující alarmy přestanou zvonit (spíš vůbec nevyskočí).
Už jsem takhle propásl pár důležitých věcí Sad

Ani nejde pořádně vypnout, musím držet tlačítko hrozně dlouho a pak to chcípne bez vypínací animace.

Po opětovném zapnutí vše OK.

Byl již v servisu u Siemense, dali tam FW14 (vážně), ale nepomohlo to...
(předtím tam byl FW12).

Nemáte někdo podobnou zkušenost? Confused

Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, neber to nějak špatně, ale tomuhle telefonu by nepomohl ani fw99. Jeho pomalost a nestabilita je způsobena tím, že má pro svoje potřeby celkem pomalej procesor a špatně pracuje s pamětí, proto tak často tuhne.
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2005 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pechi napsal:
No, neber to nějak špatně, ale tomuhle telefonu by nepomohl ani fw99. Jeho pomalost a nestabilita je způsobena tím, že má pro svoje potřeby celkem pomalej procesor a špatně pracuje s pamětí, proto tak často tuhne.

A je tady nějaká rozumná možnost, jak mobil používat ke spokojensti uživatele? Nebo má putovat zase do servisu.........? Sad
Dxman
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 2:06 am    Předmět: Snad uz nezamrza Odpovědět s citátem

Ahoj all,
po asi trech mesicich trapeni s timto telefonem (fw11) ho manzelka odnesla reklamovat.Telefon zcela nepravidelne pri prichozi SMS zamrzl. Pomohlo jen vyndat baterii a dat zpet. Timto zakrokem se ale ve vetsine pripadu smazaly vsechny prichozi a odchozi SMS. Ani ne za 14dni jsem byl tlf vyzvednout.Servis zavadu uznal a nahral do tlf fw14. V tlf pribylo par novych polozek v menu a zatim se zda byt vse OK. Cas ukaze...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 04, 2005 9:25 pm    Předmět: Re: Snad uz nezamrza Odpovědět s citátem

Dxman napsal:
Ahoj all,
po asi trech mesicich trapeni s timto telefonem (fw11) ho manzelka odnesla reklamovat.Telefon zcela nepravidelne pri prichozi SMS zamrzl. Pomohlo jen vyndat baterii a dat zpet. Timto zakrokem se ale ve vetsine pripadu smazaly vsechny prichozi a odchozi SMS. Ani ne za 14dni jsem byl tlf vyzvednout.Servis zavadu uznal a nahral do tlf fw14. V tlf pribylo par novych polozek v menu a zatim se zda byt vse OK. Cas ukaze...

No tak to je docela štěstí. Mé přítelkyni taky nahráli FW14 (původní byl FW12), ale problém s někdy nezvonícími alarmy přetrvává. Když se telefon nechá zapnutý přes noc, tak druhý den si už žádný alarm na 90% ani nepípne. A někdy si nepípne alarm už ani večer Think
Jedině telefon na noc pravidelně vypínat a doufat, že telefon na alarm moc často nezapomene.
Je teda pravda, že jich tam má možná moc, asi tak 30 svátků, narozenin a pár dalších upomínek..... Že by to bylo na tento typ telefonu moc? d'oh! .... ale kapacita se zdá OK.... tak nevím.....
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

695.90 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 05, 2005 6:13 pm    Předmět: Re: Snad uz nezamrza Odpovědět s citátem

Dxman napsal:
Ahoj all,
Ahojte.Já jsem měl s tímto founem taky problémy,když tam byl FW 11(mě zase nenaběhl po zapnutí adresář),ale co jsem tam dal FW 12 winswup,tak běhá jako hodinky.Není to sice ta rychlost jako u M 55,ale dá se na to zvyknout.Dxman:Prosím tě mohl bys mi napsat jaké položky přibyly v tom FW 14?Díky Míra
Dxman
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2005 1:16 pm    Předmět: Re: Snad uz nezamrza Odpovědět s citátem

Miroslav Chodovský napsal:
Dxman:Prosím tě mohl bys mi napsat jaké položky přibyly v tom FW 14?Díky Míra

Ahoj, tak ze jak manzelka tvrdi, rozdil fw14 oproti fw11 je nasledujici:
Pribily polozky v menu vyzvaneni -> zvuk SMS MMS a tony tlacitek, dale
vlastni soubory -> zvuky -> nove vyzvaneni -> moznost pres mic nahrat zvuk(*.wav) a nastavit jako zvoneni. A jeste nejake nove obrazky a animace. Tak snad je to opravdu nove 8) ... DX'

Levisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 6:07 pm    Předmět: Re: Zamrzání CF62 - prosím o radu ! Odpovědět s citátem

jan.oplustil napsal:
Mám nový CF62 a docela často mi telefon částečně zamrzne. (tak jednou za 2 dny)
Volat a SMSkovat jde, ale nejdou vytvářet ani upravovat alarmy a taky existující alarmy přestanou zvonit (spíš vůbec nevyskočí).
Už jsem takhle propásl pár důležitých věcí Sad

Ani nejde pořádně vypnout, musím držet tlačítko hrozně dlouho a pak to chcípne bez vypínací animace.

Po opětovném zapnutí vše OK.

Byl již v servisu u Siemense, dali tam FW14 (vážně), ale nepomohlo to...
(předtím tam byl FW12).

Nemáte někdo podobnou zkušenost? Confused

Díky.

Uplne to samy se deje i u myho kousku, tak mi tam dali FW14 a nepomohlo to. Ty alarmy a upominky jsou kapitola sama pro sebe, neda se na to vubec spolehnout!
xs
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 18, 2005 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile ja mam CF62 s original siemens firmware 21, vsetko funguje ok, len obcas, ked pridu 2 sms naraz, tak len nejako divne pipne,vypne sa a hned zas nabehne do pohotovostneho rezimu, cize jak keby sa nic nestalo, takze skuste fw 21,tak zatim

Let IT be!!!
Levisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 18, 2005 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xs napsal:
Smile ja mam CF62 s original siemens firmware 21, vsetko funguje ok, len obcas, ked pridu 2 sms naraz, tak len nejako divne pipne,vypne sa a hned zas nabehne do pohotovostneho rezimu, cize jak keby sa nic nestalo, takze skuste fw 21,tak zatim

No dal jsem ho podruhy na reklamaci tak doufam ze mi tam daji taky novej fw a konecne uz to bude v cajku. Ale jak rikas ze se porad vypina tak to je porad naprd! Rikam na ten telefon se neda vubec spolehnout
Dxman
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 11:52 pm    Předmět: nefunkcni alarmy Odpovědět s citátem

Dnes jsem brouzdal netem a narazil jsem na povidani o nefunkcnich alarmech na x35.
Cituji:
Nefungující alarmy (schůzky , budíky .....)-Už se Vám naopak někdy stalo, že Vás alarm (nastavený pod položkou "Schůzky") při vypnutém telefonu nezalarmoval?
Za zdánlivě nevysvětlitelné chování alarmů všeho druhu může nepopsaná funkce tlačítka Zap/Vyp/Konec (tlačítko s červeným telefonem).

Pokud toto tlačítko ve vypnutém stavu necháme na pokoji, všechny aktivní alarmy (schůzky, budíky ...) zůstávají aktivní a zafungují i při vypnutém telefonu. Pokud toto tlačítko ve vypnutém stavu krátce stiskneme, budou veškeré alarmy dočasně deaktivovány. Po zapnutí telefonu se obnoví původní stav.

Mozna ze ma ta CF62 take nejakou skrytou funkci 8)

DX'

Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 20, 2005 5:43 pm    Předmět: Re: nefunkcni alarmy Odpovědět s citátem

Dxman napsal:
Dnes jsem brouzdal netem a narazil jsem na povidani o nefunkcnich alarmech na x35.
Cituji:
Nefungující alarmy (schůzky , budíky .....)-Už se Vám naopak někdy stalo, že Vás alarm (nastavený pod položkou "Schůzky") při vypnutém telefonu nezalarmoval?
Za zdánlivě nevysvětlitelné chování alarmů všeho druhu může nepopsaná funkce tlačítka Zap/Vyp/Konec (tlačítko s červeným telefonem).

Pokud toto tlačítko ve vypnutém stavu necháme na pokoji, všechny aktivní alarmy (schůzky, budíky ...) zůstávají aktivní a zafungují i při vypnutém telefonu. Pokud toto tlačítko ve vypnutém stavu krátce stiskneme, budou veškeré alarmy dočasně deaktivovány. Po zapnutí telefonu se obnoví původní stav.

Mozna ze ma ta CF62 take nejakou skrytou funkci 8)

DX'

To by bola haluz.

jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2005 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xs napsal:

No tak to bych FW21 taky zkusil, ale ještě není v češtině, pokud se nemýlím. Nebo jo? Tady na Siemensmanii jako CZ označený není.

Díky.
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2005 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie,cesky FW21 na nete este nie je...
Spider
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2005 4:06 pm    Předmět: Nechapu Odpovědět s citátem

Mam ten telefon asi tyden a nestacim se divit co to kazdemu dela. Shocked Ten telefon je naprosto v pohode a jsem s nim spokojen. Mam verzi Silver Black a fw.21 pouze anglickou Confused
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: