Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pavel Cibulka Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 12, 2004 1:11 pm Předmět: |
|
|
To tlačítko "Nový" v adresáři už je. Kontextové menu se vyvolá kromě pravého tlačítka myši také stiskem Ctrl-M - viz soubor simoco_zkratky.txt u programu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karel začátečník

Založen: 27. 06. 2004 Příspěvky: 44 Bydliště: Brno, Ivančice
61.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 13, 2004 7:49 am Předmět: |
|
|
Děkuji za odpověď. Mám to chápat tak, že už je novější vezre než 2.0.5 ve které "už" je klasické tlačítko "NOVÝ", oproti starší verzi, kde byla malá ikonka "nový" někde vpravo skoro dole? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal Wandl Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 15, 2004 2:35 pm Předmět: Re: SiMoCo |
|
|
Pavel Cibulka napsal: | z_o_o_m napsal: |
to Pavel Cibulka: uz sem ti psal na mail. ja mam M55ku a ted sem vyzkousel ten novej program od Siemensu (MPM) a jak sem mel ten mensi problem s tema zmenama melodie u ruznych skupin a profilu (nebyly vsechny vypsany v tom vyberu), tak v MPM uz je to udelany, jak sem navrhoval. Proste to projde slozku Sounds a potom to zobrazi jako [Slozka->Melodie] a da se to tak vybrat  |
SiMoCo 2.1.0 to dělá taky tak. Navíc už podporuje M65 (a doufám, že i ostatní z řady 65, že nebudou každý jiný). |
Asi jste doufal marne. S CX65 si ani neskrtne :-(. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt červenec 15, 2004 3:08 pm Předmět: |
|
|
Nie je to programom,ale kablom.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal Wandl Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 16, 2004 7:52 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Nie je to programom,ale kablom.. |
Tak dik! Muzes mi tedy prozradit jaky kabel mam pouzit? Mam COM i USB a treba s CM60 SiMoCo pracuje i s temito jedna basen. Doufam,ze se nedockam rady jako od hotline Siemens,ze mam pouzivat jejich orig. kabely. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 16, 2004 9:59 pm Předmět: |
|
|
Michal Wandl napsal: | hanni napsal: | Nie je to programom,ale kablom.. |
Tak dik! Muzes mi tedy prozradit jaky kabel mam pouzit? Mam COM i USB a treba s CM60 SiMoCo pracuje i s temito jedna basen. Doufam,ze se nedockam rady jako od hotline Siemens,ze mam pouzivat jejich orig. kabely. |
S M65 jsem používal originál kabel od S55 a s tím vše fungovalo jak má (GPRS, DES, SiMoCo apod.)... Neznačkové kabely mívají jiné zapojení. Asi si to nerozumí...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Little_S čestný člen

Založen: 29. 05. 2004 Příspěvky: 733 Bydliště: 48° 45'N 18° 36'E
4261.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 16, 2004 11:23 pm Předmět: |
|
|
ako uz niekde hanni spominal, pri neoriginalnych USB kabloch by malo pomoc pridanie rezistorov, to by malo "oklamat" telefon a ten ho rozpozna ako original DCA-510 alebo DCA-500 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Zaslal: so červenec 17, 2004 1:09 am Předmět: |
|
|
uz rada x55 (serial kabel)si vie podla odporu medzi +- (myslim, nie je to 100perc. ) zistit vyrobcu kablu. mozno to je robene tak,ze neorig. kabel nednoducho neprijme. skusim najst tie hodnoty a treba sa pohrat zo zapojenim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: so červenec 17, 2004 1:21 pm Předmět: |
|
|
Asi to bude presne tak,ako pises...ked telefon rozpozna,ze to nie je original,neprijme ho. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal Wandl Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 18, 2004 1:17 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Asi to bude presne tak,ako pises...ked telefon rozpozna,ze to nie je original,neprijme ho. |
Pokud mobil kontroluje,zda je kabel original a pokud neni,odmitne ho,je vylozene svinstvo a podvod prodat mi kabel,ktery nebude fungovat,primo s telefonem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 18, 2004 1:31 pm Předmět: |
|
|
Michal Wandl napsal: | hanni napsal: | Asi to bude presne tak,ako pises...ked telefon rozpozna,ze to nie je original,neprijme ho. |
Pokud mobil kontroluje,zda je kabel original a pokud neni,odmitne ho,je vylozene svinstvo a podvod prodat mi kabel,ktery nebude fungovat,primo s telefonem. |
Pokud Ti to nějaký prodejce prodal zároveň s telefonem s tím, že to bude fungovat, tak to nemusí být ještě podvod, ale třeba jen nevědomost. Ale i tak by Ti ho měl bez řečí vzít zpátky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal Wandl Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st červenec 21, 2004 2:04 pm Předmět: |
|
|
Ano, problém propojení CX65 je v kabelu. Mobil pracuje jen s originál Siemens kabelem. Ověřeno na vlastní kůži.
Nicméně - stejně jsou problémy s odesíláním SMS. Program hlásí chybu. Přesto jednou SMS odeslal, ale i tak oznámil chybu a k tomu vypnul mobil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karel začátečník

Založen: 27. 06. 2004 Příspěvky: 44 Bydliště: Brno, Ivančice
61.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 31, 2004 10:28 am Předmět: email???klient??? |
|
|
Ještě se vrátím k tomu, co bych chtěl po programu. Velkou část hlavního okna tvoří práce s sms, neboli v poměru znaky/cena většinou drahé službě. Proč neumí napsat lacinější email?- S45i
A když už jsme u cen za znaky nebo data tak by bylo super, kdyby tak spolupracoval s mobilním messengerem třeba Colibry, nebo alespoň fungoval jako ovladač klávesnice mobilu.
Přímo z mobilu je to totiž několikrát levnější na data než netová data třeba pro Mirandu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sarka Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: so září 25, 2004 8:40 pm Předmět: Linux |
|
|
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat autora: Neuvažujete také o verzi pro linux? Program je naprosto výborný, na můj telefon (M35) má až moc funkcí, ale určitě je jednou taky využuju. Pod Linuxem mi něco takového chybí. Díky za odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|