clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jaky se vam zda FW43??

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jaky se vam zda FW43??
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vasnivykolista
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 7:08 am    Předmět: Re: Skutecne novinky Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
daddyy napsal:
citace:
Jestli ej to pravda okamzite du reklamovat. Prosim napis na ktere strance siemensu jsi tuto informaci nasel!

hehe .... jde take o nastaveni kdyz si nastavis ve zpravach MMS>>>nastaveni>>>uziv. nastaveni>>>tak uplne dole nastav velikost na off (vsechny ctyri)

a pak jeste ve videu nastav v nastaveni u nahra. casu MMS compat.
a mas video omezene pouze pameti telefonu ;-)

a jeste pro rady S,P65 jeden problem vyresen:
- podpora pro Bluetooth GPS-Maus a Bluetooth Stack JSR-082.

místo MMS kompat. se musí teď zadat maximum a délka videa na FW43 se prodlouží.... mě třeba na 1:37...a ty kb tam zůstanou na těch 30kb..to nelze měnit

Shame on you Promin badateli ale to ocem pises je alepson z emho pohledu pitomost. Protoze u FW43 je nastaveno omezeni takze nelze v uzivatelskem nastaveni MMS nastavit off je tam minimalni limit 30kb.
(Firmwere mam z prodejny siemensu v Praze, po vymene komplet zakladnidesky telefonu).

místo MMS kompat. se musí teď zadat maximum a délka videa na FW43 se prodlouží.... mě třeba na 1:37...a ty kb tam zůstanou na těch 30kb..to nelze měnit

DVL
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 7:36 am    Předmět: Nefunguje mi s FW 43 USB kabel Odpovědět s citátem

ja nevim, ale tenhle FW je na hov** po nahrati do mobilu mi prestal telefon komunikovat s kabelem, musel sem tam nahrat WS 16 a pote se m se opet vratil k verzi 25, nevite nekdo cim to muze byt??? jestli neco delam blbe? diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 8:26 am    Předmět: Re: Skutecne novinky Odpovědět s citátem

citace:

NEPOMOHLO !!!!!!! toto som skuslal uz davnooooo
proste 30 sekund nech robim co robim a hotovo mozem sa na take video vysrat[/quote]

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 8:31 am    Předmět: Re: Skutecne novinky Odpovědět s citátem

CX65-ka napsal:
citace:

NEPOMOHLO !!!!!!! toto som skuslal uz davnooooo
proste 30 sekund nech robim co robim a hotovo mozem sa na take video vysrat
[/quote]

včera sem nahrával Fw43 a měl sem tam video 3 sekundy...a po nastavení MMS maximum se mě prodloužilo na 1:37....tož nevím co stím máš...ale já mám s65-ku..tož asi to bude mobilem

vasnivykolista
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 8:33 am    Předmět: Re: Nefunguje mi s FW 43 USB kabel Odpovědět s citátem

DVL napsal:
ja nevim, ale tenhle FW je na hov** po nahrati do mobilu mi prestal telefon komunikovat s kabelem, musel sem tam nahrat WS 16 a pote se m se opet vratil k verzi 25, nevite nekdo cim to muze byt??? jestli neco delam blbe? diky

mě po nahratí Fw43 komunikuje normálně i stahuje vše ok...mám DCA 500..před tím sem ho měl na S55-ku

CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 8:39 am    Předmět: Re: Skutecne novinky Odpovědět s citátem

citace:

včera sem nahrával Fw43 a měl sem tam video 3 sekundy...a po nastavení MMS maximum se mě prodloužilo na 1:37....tož nevím co stím máš...ale já mám s65-ku..tož asi to bude mobilem
citace:

aha tka potom je to jasne to predlzene video funguje len u S65 !!!

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co tak zohnat niekde patch pre vsetkych CX65 karov Smile? viem ze sa to lahko hovori Very Happy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 10:34 pm    Předmět: Re: Nefunguje mi s FW 43 USB kabel Odpovědět s citátem

vasnivykolista napsal:
DVL napsal:

mě po nahratí Fw43 komunikuje normálně i stahuje vše ok...mám DCA 500..před tím sem ho měl na S55-ku

hmm divny, me to proste nechce jit, mam tedy neorig kabel, ani nevim coto presne je za tip.
Uz zas jedu na 25 asi uni nejaky cas zustanu
errikson
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 04, 2005 7:07 am    Předmět: Re: Skutecne novinky Odpovědět s citátem

CX65-ka napsal:
citace:

citace:

aha tka potom je to jasne to predlzene video funguje len u S65 !!!

sedi! na me S65 jsem mel na FW 25 30s (nenastavoval jsem nic, pac to nepouzivam) a po nahrati FW43 mam 1:30, opet bez jakehokoliv nastavovani.

NoName serial data cable 55->65| DK1-GSMCables USB service cable x65| Win98SE
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail  
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pisete tady o blikani do rytmu pri prehravani hudby s fw43 ale nikdo nepise u jakeho mobilu.. Ja mam s65 a co by jako melo blikat? Niceho jsem si nevsiml a fw43 uz mam...

lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Pisete tady o blikani do rytmu pri prehravani hudby s fw43 ale nikdo nepise u jakeho mobilu.. Ja mam s65 a co by jako melo blikat? Niceho jsem si nevsiml a fw43 uz mam...

Do rytmu blikaju LEDky na cx65.

začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to muj subjektivni nazor ale po nahrani FW43CZ do moji CX65 sem se opet nedockal viditelnejsiho zrychleni ani jinych zmen (az na blikani LED diod do rytmu)....
dufek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 8:57 am    Předmět: Re: FW43 az takova bomba neni Odpovědět s citátem

zly soused napsal:
Crying or Very sad Ja jsem si jej nechal nahrat oficialne v praze u siemensu. A az tak s nim nejsme spokojenej. Ma plus - blikani do rytmu, rychlesi fotak, tisi zvuk pri foceni. Ale ma jeden obrovskej minus. Nelze na nem nahravat videa delsi nez 30s. Protoze v nastaveni MMS nelze nastavi tpotrebne nastaveni pro neomezena videa! A TO JE VELKE MINUS!!!!!!!!!!!!!! Shame on you

Zkus v možnostech v nastavení videa dát dobu nahrávání maximum a budeš mít video 1:30 min
Rimse
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 9:49 pm    Předmět: Uz vim v cem je zakopany PES!!! Odpovědět s citátem

Dal jsem si tu praci a investoval tezce vydelane penize a zavolal na linku siemensu. A juz Vim jak je to s temi delkami videí. Pro telefony S65 skutecne video bylo prodlouzeno na 1:30min. Ale Pro m65 a cx65 je stale 30 sekund. Novy FW jiz neumoznuje nastaveni v MMS zpravach to aby bylo video delsi. Toto mi rekli na lince. Krom jineho to resi jeste problemy s carkitem apod. I kdyz to men jakozto majitele m65 nezajima. Dancing

p.sampo
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 9:54 pm    Předmět: Video Odpovědět s citátem

No jo,foťák je sice rychlejší Laughing ,to blikání je také super Applause ,ale video teď natočí jen 30s Think ,kdežto s 25FW jsem pomocí MMS natočil celou minutu Anxious . Není někde nějaká finta jak to zlepšit? Idea A co použití M65 jako webové kamery? To asi nejde,co. Shame on you
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 5 z 6

Přejdi na: