clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Upgrade A57 na C55

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Upgrade A57 na C55

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Blaha
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 3:35 pm    Předmět: Upgrade A57 na C55 Odpovědět s citátem

Zdavím všechny!

Chtěl bych se zeptat zda už někdo prováděl upgrade z A57 na C55. Předtím jsem si takhle vylepšil A55 na C55 ale nyní jsem se stejným postupem u A57 neuspěl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
XXX
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3062.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 3:48 pm    Předmět: Re: Upgrade A57 na C55 Odpovědět s citátem

Blaha napsal:
Zdavím všechny!

Chtěl bych se zeptat zda už někdo prováděl upgrade z A57 na C55. Předtím jsem si takhle vylepšil A55 na C55 ale nyní jsem se stejným postupem u A57 neuspěl.

Mozna zna nekdo lepsi zpusob, ale ja predelal dve A57cky uplne stejne jako A55, rozdil je jenom v tom, ze musis prerezat kontakt na zakladni desce, ale vazne nechapu proc si neproctes forum, uz se to tu resilo mockrat Hand

Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Blaha
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 6:04 pm    Předmět: Re: Upgrade A57 na C55 Odpovědět s citátem

XXX napsal:
Blaha napsal:
Zdavím všechny!

Mozna zna nekdo lepsi zpusob, ale ja predelal dve A57cky uplne stejne jako A55, rozdil je jenom v tom, ze musis prerezat kontakt na zakladni desce, ale vazne nechapu proc si neproctes forum, uz se to tu resilo mockrat Hand

Já tu řeším to že při upgrade A55 na C55 jsem telefon nijak upravovat nemusel..... takže chci radu od někoho komu se to povedlo bez HW úpravy - telefon jsem totiž kupoval včera a nechci hned přijít o záruku.
XXX
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3062.50 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 4:03 pm    Předmět: Re: Upgrade A57 na C55 Odpovědět s citátem

Blaha napsal:
XXX napsal:
Blaha napsal:
Zdavím všechny!

Já tu řeším to že při upgrade A55 na C55 jsem telefon nijak upravovat nemusel..... takže chci radu od někoho komu se to povedlo bez HW úpravy - telefon jsem totiž kupoval včera a nechci hned přijít o záruku.

Tak pochybuju ze se ti ji tady dostane. Procti si diskuze ktery se tomu uz venovali. Tam to nekdo chtel taky udelat bez testpointu, ale proste to jinak nez takhle nejde! pokud se pletu tak me opravte prosim wink

Mezi starsima A55 a A57 je rozdil. Dyt i A55ky s verzi softwaru 11 nesli udelat jinak nez takhle pritom s 9kou to slo uplne v pohode bez nejakyho rezani!

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Blaha
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 11, 2005 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je to tedy jasný. Skoušel jsem i jinej SW než standardní 03CZ (jmenovitě 09ENG) ale ani s ním to nešlo. Freia 15 se s telefonem ani nespojí... a winswup (mám verzi A55 na C55) se sice s telefonem spojí ale pak píše connection timeout. No dneska yajdu do krámu a zkusím se pozeptat na starou A55 případně nějakej jinej levnej siemens. Když nepochodím tak holt budu muset přerušit tu cestu na PCB... Ach jo... novej telefon a hnedka ho budu muset rozebrat.....
S55_KeNnY
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 11, 2005 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co se bojis? i tak telefon za 1 liter

Foun: Ericsson A2618s (r. 2002) >> Sendo S200 (r.2003-2004) >> Siemens S55 (r.2004-2005) >> SonyEricsson K750i (This Summer 2005 wink)
circulus
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 11, 2005 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a nebo aby si nemusel řezat testpoint, tak si kup za nějakých asi 10000Kč MARTECH Toolbox, ten to umí i bez řezání testpointu.
Ale to se ti asi nevyplatí Very Happy

jabber: circulus[at]njs[dot]netlab[dot]cz
XXX
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3062.50 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 11, 2005 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blaha napsal:
Tak je to tedy jasný. Skoušel jsem i jinej SW než standardní 03CZ (jmenovitě 09ENG) ale ani s ním to nešlo. Freia 15 se s telefonem ani nespojí... a winswup (mám verzi A55 na C55) se sice s telefonem spojí ale pak píše connection timeout. No dneska yajdu do krámu a zkusím se pozeptat na starou A55 případně nějakej jinej levnej siemens. Když nepochodím tak holt budu muset přerušit tu cestu na PCB... Ach jo... novej telefon a hnedka ho budu muset rozebrat.....

Prosimte to zvladne preriznout kazdej. Se toho tak neboj Wink

Blaha
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 12, 2005 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak asi budu řezat testpoint..... dík všem kdo jste přispěli do diskuze.......
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: