Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hpcpg kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 27, 2004 6:40 pm Předmět: Spatnej kabel? Made in Russia. |
|
|
Muj problem spociva v tom, ze po zapojeni kablu do mobilu se Siemens Data Suite nemuze spojit. Pritom mobil je zapojeny v kablu a ten zas v seriovem portu. Samozrejme jsem ve WinXP provedl detekci noveho hardware, ale nic to nenaslo. Ve V_Klay to hlasi ze mam vyndat kabel nebo zmacknout tlacitko pro zapnuti. Po stisknuti toho tlacitka se zobrazi neco jako ze se spojuje (nebo ze by spojeno) a zda se jakoby to chvili pracovalo, ale pak to vyhodi tohle:
A hardware I/O error was reported while accessing COM2 - Loader: Open: No answer from boot GoBoot.bin
Popripade No answer from boot InitBoot.ini pokud zvolim M55 with test point.
A konec. Ani ze Siemens Data Suite nic nevyhlodam.
Mobil mam Siemensa M55, ten kabel je z ruska (takze asi nebude originalni od Siemensu )
Jinak jsem kabelem mobil nikdy nepripojoval, takze vubec ani nevim jak se to ma delat, v manualu nic neni, takze jsem sel poslepu.
BTW co je to ten test point?
Diky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepo začátečník

74.30 SMM
|
Zaslal: út duben 12, 2005 8:35 pm Předmět: |
|
|
No ja musim dat vo V_Klay "bootscore bug" inak mi to tiez vypisuje
alebo pravdepodobnejsie je ze musis urobit testpoint [rozebrat mobil a skalpelom alebo inim tenkim nozikom prerezat jeden spoj alebo naletovat
novy spoj] je to na siemensmanii v zalozke "testpoint" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st duben 13, 2005 6:10 am Předmět: |
|
|
Problem je,ze asi pouzivas zly program..SDS je urceny pre x65..
Pre komunikaciu s M55 pouzi Dataexchange software alebo SiMoCo. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: st duben 13, 2005 8:40 am Předmět: |
|
|
Problém s V-Klay ale bude v loaderu. Použij tento Hanniho návod a potom ve V-Klay nastav M55 (Patched bootcore). _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|