clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Tak tohle je, ale úplně mrtvý C60!!! Please help!

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Tak tohle je, ale úplně mrtvý C60!!! Please help!

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
merrysoft
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2005 11:04 pm    Předmět: Tak tohle je, ale úplně mrtvý C60!!! Please help! Odpovědět s citátem

Mám C60. Už několikrát jsem si nahrával nový FW ze siemensmanie a vždy to bylo v pohodě. Jednou jsem si zvětšoval i pamět a to bylo také úspěšné, jenže nyní už ne. Měl jsem v mobilu FW27 a nahrál jsem tam svou zálohu FW25 a hned do ní i patch pro zvětšení paměti. Mobil jsem chtěl zapnout a nic, ani nepípnul nic. Nahrál jsem si proto jinou zálohu, ale opět nic. Zkoušel jsem jiné a jiné, až mi VKlay při jedné vypsal nějakou chybu o adrese že je "x00000001, ale musí být x000000002" nebo něco tak. Stáhnul jsem si z jedněch stránek C60-repair a přes Freiu to tam snažil nahrát, po 12% mi to napsalo to samé jako V_Klay, ale po tomto zákroku již není možné mobil spojit jak s V_Klayem tak s Freiou. Normálně jako vždy to píše že mám stisknou červené tlačítko, udělám OK, ale potom jak tam naběhne ten název, tak to napíše že loader není podporován nebo jiné další kraviny. Dříve (když to ještě fungovalo) to vždy psalo "AllBoot.bin", ale ted "Nutzo.bin". Nevím co stím, prosím pomozte !!! Myslíte, že když ho hodím do servisu uznají mi záruku?
Předem dík, kdyžtak můj mail: merrysoft@seznam.cz

Díííííííííííííííííííííík!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Borix
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 11, 2005 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toto vyzerá na hardwarovú poruchu v pamäti mobilu, takže by ti mali uznať aj záruku!
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"jiné a jiné" ??? A kolik jich probuh bylo? Very HappyVery HappyVery Happy

Ale k veci: co treba nechat po nahrati FF telefon nekolik hodin lezet a pak ho zapnout? (myslim v pripade kdyz po nahrati FF jenom pipne a blikne. Proc vsichni hned panikarej a nahravaj dalsich X fullflashu?)

we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening

to repetitive electronic music." - Kristian Wilson, Nintendo VP, 1989
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2005 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to MichalMasek: po nahrání ff musí jít telefon zapnout, pokud nejde, byla nahraná pravděpodobně cizí FF a je třeba ho odblokovat. "Odložením" na pár hodin si vůbec nepomůžeš.

to merrysoft: pokud ti telefon komunikuje s V-Klay není nic ztraceno.
1. Nahrával jsi vlastní zálohu FF?
2. Nepřepsal jsi bootcore?

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Borix
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2005 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
to MichalMasek: po nahrání ff musí jít telefon zapnout, pokud nejde, byla nahraná pravděpodobně cizí FF a je třeba ho odblokovat. "Odložením" na pár hodin si vůbec nepomůžeš.

to merrysoft: pokud ti telefon komunikuje s V-Klay není nic ztraceno.
1. Nahrával jsi vlastní zálohu FF?
2. Nepřepsal jsi bootcore?

Shame on you Nieje pravda, sa mi zdá, že napr. včera sa mobil jednému odtiaľto nespojil s V-klayom(a pritom už mal aplikovaný bootcore patch) a nechal mobil hodinu bez baterky a potom mu išiel, často býva asi len chyba v dočasnej pamäti alebo v takom niečom.

čestný člen
čestný člen

Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2005 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle mi delalo u MC60, zaboha sem nemohl prijit na to proc to nejde. Pak sem si nejakou nahodou vymenil s kamosem baterku a uz to slo Smile mel sem uplne vystavenou baterku..
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2005 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MichalMasek napsal:
"jiné a jiné" ??? A kolik jich probuh bylo? Very HappyVery HappyVery Happy

Ale k veci: co treba nechat po nahrati FF telefon nekolik hodin lezet a pak ho zapnout? (myslim v pripade kdyz po nahrati FF jenom pipne a blikne. Proc vsichni hned panikarej a nahravaj dalsich X fullflashu?)

Odležať ho treba nechať po nahratí FW a nie FF. Po nahratí FW hneď nezapisovať patche a FF.(mám vlastné skúsenosti.)

merrysoft
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 23, 2005 8:51 pm    Předmět: dodatek Odpovědět s citátem

Rolling Eyes MOBIL SE NESPOJÍ S V_KLAY! Již jsem to psal nahoře, ale někteří to asi přehlédli. Mobil prostě nefunguje a už se mi úplně vybila baterka, takže to musím nechat na odbornících. Jinak "všem" moc děkuju za snahu!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2005 3:16 pm    Předmět: Re: dodatek Odpovědět s citátem

merrysoft napsal:
Rolling Eyes MOBIL SE NESPOJÍ S V_KLAY! Již jsem to psal nahoře, ale někteří to asi přehlédli. Mobil prostě nefunguje a už se mi úplně vybila baterka, takže to musím nechat na odbornících. Jinak "všem" moc děkuju za snahu!

Neprehliadli. Len sa snažili pomôcť.
Tak si skús s niekim vymeniť baterku.
Nehnevaj sa ale vela nádeji tomu už nedávam.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: