Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 3:50 pm Předmět: Re: Asi nemate pravdu... |
|
|
wizaard napsal: | Anonymous napsal: | Já mám také CX 65 od začátku prodeje u nás v Česku, od půlky července a konstatuji, že redaktor nemá skutečně pravdu, nebot já mám na své cx65 ten joystick takový, jaký píše, že je u nových modelů. |
Dámy a pánové, já vím, že si budete myslet, že se jenom hloupě bráním "protiútokem", ale opravdu nemáte pravdu! Zkuste si ještě jednou přečíst článek nebo diskusi a opravdu poznáte, že je pravda na mé straně (nedívejte se prosím jen na fotky, protože fotka nejnovějšího joysticku není u CX65, ale u C65). Druhá fotka u CX65 je fotka staršího prodejního joysticku! Na to pozor!  |
Suhlasim, tie nove joysticky som u nas v SR videl len nedavno (konkretne tu 3. verziu) a je celkom fajn, lebo nema takmer ziadnu dieru a neprasi sa do telefonu. Inak neviem, ci tie joysticky neboli 4: 1) bez silikonu, 2) zo silikonom, 3) taky uzsi bez kolieska 4) uzsi s ochrannym kolieskom proti prachu, ale uz si nepamatam, ci tie posledne 2 zmeny neboli na jednom a tom istom - uzsi a koliesko. _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 6:03 pm Předmět: Re: Asi nemate pravdu... |
|
|
maskot napsal: | Suhlasim, tie nove joysticky som u nas v SR videl len nedavno (konkretne tu 3. verziu) a je celkom fajn, lebo nema takmer ziadnu dieru a neprasi sa do telefonu. Inak neviem, ci tie joysticky neboli 4: 1) bez silikonu, 2) zo silikonom, 3) taky uzsi bez kolieska 4) uzsi s ochrannym kolieskom proti prachu, ale uz si nepamatam, ci tie posledne 2 zmeny neboli na jednom a tom istom - uzsi a koliesko. |
Aspoň jeden zastánce...
Myslím, že ten joystick byl opravdu jen jeden (resp. 3) - zúžil se a objelil se větší lem pod klávesnicí. Viděl jsem pouze ony tři. Nemůžu to ale na 100% vyloučit... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bbart začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 14, 2005 8:37 pm Předmět: |
|
|
no ja si myslim ze u c65 je to spravne kamoska ma starsi z vanoc a ja novejsi z unora ps: myslim ze je trochu mensi ta diru u joisticku jinak pěknej clanek!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 14, 2005 8:40 pm Předmět: |
|
|
mam to stastie, mam novu cx65  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|