Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
fenikso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so duben 16, 2005 11:22 am Předmět: Nastavování zvonění na CX65 |
|
|
Ahoj všichni. Mám novou CX65ku pár dní.
Zajímalo by mě, jestli je normální, že při nastavování hlasitosti vyzvánění se nepřehrává melodie kterou mám pro vyzvánění vybranou ale nějaká jiná? Takže když chci vyzkoušet jak bude zvonění slyšet, tak se musím prozvonit z jiného mobilu?! Pevně doufám, že mám v mobilu nějaký prehistorický firmware .
Jo, ještě bych se chtěl zeptat, jak se dozvím co za firmware mám v telefonu. Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: so duben 16, 2005 11:26 am Předmět: Re: Nastavování zvonění na CX65 |
|
|
fenikso napsal: | Ahoj všichni. Mám novou CX65ku pár dní.
Zajímalo by mě, jestli je normální, že při nastavování hlasitosti vyzvánění se nepřehrává melodie kterou mám pro vyzvánění vybranou ale nějaká jiná? Takže když chci vyzkoušet jak bude zvonění slyšet, tak se musím prozvonit z jiného mobilu?! Pevně doufám, že mám v mobilu nějaký prehistorický firmware .
Jo, ještě bych se chtěl zeptat, jak se dozvím co za firmware mám v telefonu. Díky. |
to je normál..přehrává to melodii co je defaultní v mobilu
a ten FW zjistíš *#06# das více a položka FW-Version |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fenikso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so duben 16, 2005 11:35 am Předmět: Re: Nastavování zvonění na CX65 |
|
|
noexp napsal: |
to je normál..přehrává to melodii co je defaultní v mobilu
a ten FW zjistíš *#06# das více a položka FW-Version |
Díky za odpověď. No tak to je fakt komedie . Nikdy by mě nenapadlo, že na novém mobilu si nebudu moct pohodlně nastavit zvonění . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: so duben 16, 2005 11:43 am Předmět: Re: Nastavování zvonění na CX65 |
|
|
fenikso napsal: |
Díky za odpověď. No tak to je fakt komedie . Nikdy by mě nenapadlo, že na novém mobilu si nebudu moct pohodlně nastavit zvonění . |
ale...dit je to kravinka..nastavuješ snad zvonění každej den??
ja si to prehraju v kompu..nahazim do mobilu...rozdělim ke skupinám..a mám to stejný od tý doby co mam mobil (měsíc)
co máš za FW??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fenikso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so duben 16, 2005 12:01 pm Předmět: Re: Nastavování zvonění na CX65 |
|
|
noexp napsal: |
ale...dit je to kravinka..nastavuješ snad zvonění každej den??
ja si to prehraju v kompu..nahazim do mobilu...rozdělim ke skupinám..a mám to stejný od tý doby co mam mobil (měsíc)
co máš za FW??? |
No až to jednou nastavím tak jo 8) . FW25, o 43ce ani nepřemýšlím, jestli ještě stlumí zvonění. MIDI zvonění je strašně tiché už i teď (oproti kompu), teď jsem si hrál s wavkem, ale nemám čas ani náladu se pořád hrabat v mobilu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mymy pisatel

Založen: 14. 05. 2004 Příspěvky: 222 Bydliště: Trenčín SLOVAKIA
661.00 SMM
|
Zaslal: so duben 16, 2005 1:09 pm Předmět: Re: Nastavování zvonění na CX65 |
|
|
fenikso napsal: |
No až to jednou nastavím tak jo 8) . FW25, o 43ce ani nepřemýšlím, jestli ještě stlumí zvonění. MIDI zvonění je strašně tiché už i teď (oproti kompu), teď jsem si hrál s wavkem, ale nemám čas ani náladu se pořád hrabat v mobilu. |
FW 43 to tiez robi... takze novy fw ti nepomoze...
existuje sposob ako to spravit: msuis mat odomknute disky v zlozke config/default najdes povodne zvonenia, ktore zvonia pri nadstavovani hlasitosti, tie len prepises.... _________________ C55(fw24) -=> CX65(Fw16)->(Fw43) simply the best:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|