Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 14, 2005 7:37 pm Předmět: |
|
|
jenda.69 napsal: | koscik napsal: | Tak toho se nezbavis- ale tusim na beinspired sem videl navod jak tyhle dotazy javy vypnout. Otazka je jestli je to dobry z hlediska bezpecnosti... |
A nešlo by třeba udělat nějakej Certifikát jako má PhotoEditor, aby se to neptalo? Chtěl bych to vypnout jen u Colibry... |
Slo by aplikaci podepsat, aby se uz telefon neptal. Ctete zde:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8699&highlight= |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr.Ferda (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 14, 2005 9:49 pm Předmět: Re: jimm |
|
|
PZ napsal: | WellKeY napsal: | Zacal jsem take pouzivat jimm(a) a je opravdu super hlavne bylo jednodussi ho zprovoznit jen jsem nastavil cislo a heslo a uz o frcelo Jen mi nejak nejde odeslat obrazek... nevim proc... ale na tlachani je to super vecicka vsem doporucuju |
No taky bych ho rád používal kdyby mi frčel. Hlási: Chyba připojení GPRS ale wap pres GPRS mi normálně jde. Mám Oskar newim čím to muze byt. |
http://www.oskararena.cz/index.php
A bezte po nastaveni. http://www.oskararena.cz/nastaveni_mt.php?vyrmt=4 kde si vyberete svuj model pristroje. Navic se kouknete do sve samoobsluhy jestli mate vse spravne aktivovano. _________________ Přeji hezký a úspěšný den.
S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.
Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m65mx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 15, 2005 4:13 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | m65mx napsal: |
...nefunkčnímu připojení GPRS... |
Nějak mě to stále svádí ke dvou závěrům.
1. Není povoleno GPRSm ale to je z obrázku v článku patrné, takže tady snad chyba není. Nebo
2. GPRS neáš zprovozněné u operátora
Nic jiného už mě nenapadá. |
Asi jsem tomu přišel na kloub, ale to vůbec neznamená že je to vyřešený, navíc ale stejně se mi to nějak nezdá.
Dospěl jsem k závěru, že mám starou SIM kartu, která momentálně (= možná to jde spravit nějakou aktivací na infolince) nepodporuje GPRS pro mobile internet, ale jen pro WAP. Mám svoji SIM kartu už téměř 5 let, mám ještě předčíslí 607 a to se dnes u Go už moc nevidí...
Tedy: Dal jsem do telefonu novou (od Vánoc) SIM kartu, na infolince jsem aktivoval GPRS, protože na ní ještě nebylo GPRS aktivováno, a GPRS připojení v Colibry se rozběhlo přesně jak má, s APN gointernet.
Zkusím na své staré SIM kartě na infolince GPRS deaktivovat (aktivní totiž je), a pak znova aktivovat. Třeba to pomůže.
Ahoj
m65mx |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: pá duben 15, 2005 5:39 pm Předmět: |
|
|
[quote="m65mx"] Krokodýl napsal: | .
Dospěl jsem k závěru, že mám starou SIM kartu, která momentálně (= možná to jde spravit nějakou aktivací na infolince) nepodporuje GPRS pro mobile internet, ale jen pro WAP. Mám svoji SIM kartu už téměř 5 let, mám ještě předčíslí 607 a to se dnes u Go už moc nevidí...
Tedy: Dal jsem do telefonu novou (od Vánoc) SIM kartu, na infolince jsem aktivoval GPRS, protože na ní ještě nebylo GPRS aktivováno, a GPRS připojení v Colibry se rozběhlo přesně jak má, s APN gointernet.
Zkusím na své staré SIM kartě na infolince GPRS deaktivovat (aktivní totiž je), a pak znova aktivovat. Třeba to pomůže.
Ahoj
m65mx |
No výborně, teď ještě aby to někdo potvrdil i ve svém případě a je po problému. Myslím, že pokud je to opravdu typem karty, asi by stálo za úvahu bombardovat operátora o výměnu, samozřejmě se stejným číslem. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m65mx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 15, 2005 5:45 pm Předmět: |
|
|
m65mx napsal: |
...Zkusím na své staré SIM kartě na infolince GPRS deaktivovat (aktivní totiž je), a pak znova aktivovat. Třeba to pomůže....
|
Zatím se mi stále nepodařilo (už asi na pátý pokus) deaktivovat GPRS... nabídka hlasového systému *88: 8 --> 2 --> 2 --> 2 --> 1 se vždy po stisknutí 1 na konci ozve "Litujeme, ale systém je právě využíván zákazníky, kteří se dovolali před vámi."...
Budu to zkoušet dál, uvidíme...
Ahoj
m65mx |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m65mx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 15, 2005 8:18 pm Předmět: |
|
|
m65mx napsal: | m65mx napsal: |
...Zkusím na své staré SIM kartě na infolince GPRS deaktivovat (aktivní totiž je), a pak znova aktivovat. Třeba to pomůže....
|
Zatím se mi stále nepodařilo (už asi na pátý pokus) deaktivovat GPRS... nabídka hlasového systému *88: 8 --> 2 --> 2 --> 2 --> 1 se vždy po stisknutí 1 na konci ozve "Litujeme, ale systém je právě využíván zákazníky, kteří se dovolali před vámi."...
Ahoj
m65mx |
zkoušim to půl dne a furt to samý... tak na to asi kašlu...
Mějte se
m65mx |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr.Ferda (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: so duben 16, 2005 9:28 am Předmět: |
|
|
m65mx napsal: | Zatím se mi stále nepodařilo (už asi na pátý pokus) deaktivovat GPRS... nabídka hlasového systému *88: 8 --> 2 --> 2 --> 2 --> 1 se vždy po stisknutí 1 na konci ozve "Litujeme, ale systém je právě využíván zákazníky, kteří se dovolali před vámi."...
Ahoj
m65mx |
zkoušim to půl dne a furt to samý... tak na to asi kašlu...
Mějte se
m65mx[/quote]
Super sluzbby uz tam bezim taky neco aktivovat nebo zmenit. _________________ Přeji hezký a úspěšný den.
S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.
Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: so duben 16, 2005 3:27 pm Předmět: |
|
|
jdobry napsal: | jenda.69 napsal: | koscik napsal: | Tak toho se nezbavis- ale tusim na beinspired sem videl navod jak tyhle dotazy javy vypnout. Otazka je jestli je to dobry z hlediska bezpecnosti... |
A nešlo by třeba udělat nějakej Certifikát jako má PhotoEditor, aby se to neptalo? Chtěl bych to vypnout jen u Colibry... |
Slo by aplikaci podepsat, aby se uz telefon neptal. Ctete zde:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8699&highlight= |
Včera jsem to zkoušel, ale brutálně mi to zpomalilo PC a dlouho se nic nedělo  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomáš kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po duben 18, 2005 6:29 am Předmět: Historie |
|
|
Rád bych se zeptal, zda se Vám historie chová stejně jako mě nebo jestli dělám něco špatně: Po odeslání zprávy se kontakt probarví modře, čímž se má naznačit, že u tohoto kontaktu se ukládá historie. To je vpořádku. Ale na takovýto modrý kontakt už se svou S65kou neumím poslat znovu zprávu. Jde to až v případě, kdy historii smažu. Pak už můžu opět kliknout joystickem a otevře se mi zadávání zprávy.
Nevíte někdo, jak poslat novou zprávu bez mazání historie???
Budu dvěčný za každou odpověď..... Díky moc. Edison |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ANONIM INVADER Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st duben 20, 2005 11:01 am Předmět: problem s coliby |
|
|
MAM JIMMA I COLIBRIHO.JIMM JE SUPER NA NASTAVENÍ A OVLADANI, ALE MA PRO ME JEDNU NEVYHODU NEPODPORUJE MSN .U KOLIBRIHO SE MI PODARILO PO TYDNU KONECNE MSN ROZJET ALE K VECI PROBLEMU :KDYZ CHCI ODPOVEDET OBRATEM NA PRICHOZÍ ZPRAVU TAK SE MI NIKDE NENABIDNE TLACITKO "ODPOVED" NEBO "NOVA ZPRAVA" A JEDINE RESENI JAK POKRACOVAT V KOMUNIKACI JE "SMAZAT DISKUZI" CIMZ SE SMAZOU VSECKY ZPRAVY A TEPRVE AZ POTE MUZU PSAT ZPRAVU.U JIMMA NIC TAKOVE NENI TAM SI MUZU PSAT ODPOVE KDIKOLI !
ZNÁ NEKDO NAKOU FINTU NEBO TRIK
C35->N3310->M55->M65,S65
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
monak badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st duben 20, 2005 5:39 pm Předmět: CHyba |
|
|
Zdravím,chtěl jsem si znovu stáhnout kontakty z ICQ,ale po kliknutí na registraci,zadání ICQ čísla a hesla mně vyskočí hláška "chyba odeslání registračního formuláře.Zdůvodnění:not implemented".A teď babo raď.Zkoušel jsem přeinstalit PSI a je to pořád stejný:-((( _________________ C55 888KB+systémové a grafické patche.
Výhled SX1.Vyzkoušel jsem SX1 a zase jsem se raději vrátil k C55.Výhled CX75 nebo Motorola MPX220.Nakonec jsem šel do K700i a urychleně se ho koukám zbavit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: st duben 20, 2005 5:46 pm Předmět: |
|
|
2 Tomáš a ANONIM INVADER: Musíte zmáčknout zelený telefonek a je to bez mazání  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frodo badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 22, 2005 5:15 pm Předmět: |
|
|
To je huste!!! akorat se mi nelibi ze kdyz mi prijde zprava tak se zobrazi jenom na jednom řádku a musí se to posouvat ale to je malickost...
za nahrani seznamu mi to vzalo 2Kb a u Jimma to bylo 5Kb
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 22, 2005 9:36 pm Předmět: |
|
|
no až přijdu na to jak to rozchodit tak to začnu používat
ale vůbec to nechápu takže asi nic (respektive contact list mi dela problem) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenekrod kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po květen 02, 2005 7:15 pm Předmět: zřízení ůčtu |
|
|
při zřizování ůčtu na jabler pořád vyskakuje chyba při registraci ůčtu-
Dělam všechno podle návodu . Kdepak co dělam blbě . Prosím - neví někdo ?
už dobrý. beru zpět |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|