Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
p.korman začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 11:46 am Předmět: neda sa pripojit k CXT65!!! |
|
|
zdravicko:) prave sa mi stala vec, ktoru doteraz nemozem nejak pochopit. dostal sa mi do ruky telefonik. programy ako SiMoCo a spol. komunikuju v pohode. ale akonahle som chcel vygenerovat loader a patchovat tak bum. akonahle stlacim detekciu telefonu, tak sa vypne. a v pripade, ze sa vo vypnutom stave ma zapnut do service modu tak...nic. ked som sa nastval a hodil tam chaos patch, tak som sa spojil pomocou vklay a chcel som prehrat fullflash z normalne funkcneho telefonu, ale o nejakych 25 sekund sa stlatila komunikacia a telefon sa sprava ako pred aplikovanim chaosovho patchu. ma niekto nejake rozumne vysvetlenie, pripadne, poradil by mi niekto, ako vysvetlit tej skatulke, nech sa sprava tak, ako zvysok skatulkovej populacie? dik  _________________ S55+patche > CX65 - fw16,fw25,fw32,fw41,fw43,fw47-patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 11:47 am Předmět: Re: neda sa pripojit k CXT65!!! |
|
|
p.korman napsal: | zdravicko:) prave sa mi stala vec, ktoru doteraz nemozem nejak pochopit. dostal sa mi do ruky telefonik. programy ako SiMoCo a spol. komunikuju v pohode. ale akonahle som chcel vygenerovat loader a patchovat tak bum. akonahle stlacim detekciu telefonu, tak sa vypne. a v pripade, ze sa vo vypnutom stave ma zapnut do service modu tak...nic. ked som sa nastval a hodil tam chaos patch, tak som sa spojil pomocou vklay a chcel som prehrat fullflash z normalne funkcneho telefonu, ale o nejakych 25 sekund sa stlatila komunikacia a telefon sa sprava ako pred aplikovanim chaosovho patchu. ma niekto nejake rozumne vysvetlenie, pripadne, poradil by mi niekto, ako vysvetlit tej skatulke, nech sa sprava tak, ako zvysok skatulkovej populacie? dik  | a mas servisny kabel? _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
p.korman začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 11:52 am Předmět: |
|
|
jasne, ze mam servisny... _________________ S55+patche > CX65 - fw16,fw25,fw32,fw41,fw43,fw47-patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 9:25 pm Předmět: |
|
|
BEZY napsal: | co je v něm za FW? |
nestiham sa prihlasit takze. bol tam fw 16, daval som tam aj 25. stale to iste |
|
Návrat nahoru |
|
 |
p.korman začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 9:26 pm Předmět: |
|
|
ak toto niekto vyriesi, tak ho budem nosit na tricku  _________________ S55+patche > CX65 - fw16,fw25,fw32,fw41,fw43,fw47-patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 10:29 pm Předmět: Re: neda sa pripojit k CXT65!!! |
|
|
p.korman napsal: | zdravicko:) prave sa mi stala vec, ktoru doteraz nemozem nejak pochopit. dostal sa mi do ruky telefonik. programy ako SiMoCo a spol. komunikuju v pohode. ale akonahle som chcel vygenerovat loader a patchovat tak bum. akonahle stlacim detekciu telefonu, tak sa vypne. a v pripade, ze sa vo vypnutom stave ma zapnut do service modu tak...nic. ked som sa nastval a hodil tam chaos patch, tak som sa spojil pomocou vklay a chcel som prehrat fullflash z normalne funkcneho telefonu, ale o nejakych 25 sekund sa stlatila komunikacia a telefon sa sprava ako pred aplikovanim chaosovho patchu. ma niekto nejake rozumne vysvetlenie, pripadne, poradil by mi niekto, ako vysvetlit tej skatulke, nech sa sprava tak, ako zvysok skatulkovej populacie? dik  |
To je teda hodně divné nebo jsem s toho malo pobral. Zkus ještě nam pomoct abysme mohli pomoct tobě, víc to rozepiš. Co je ten chaos patche, máš loader přes papuautils udělanej? Spoji se ti V_Klay normalně (zelenej čtvereček se změní na červenej vedle rychlostí)?
Aby se dalo zjistit v čem to zadrhava...
Já už ale jdu spát  _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
p.korman začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 10:37 pm Předmět: Re: neda sa pripojit k CXT65!!! |
|
|
wolkow napsal: | p.korman napsal: | zdravicko:) prave sa mi stala vec, ktoru doteraz nemozem nejak pochopit. dostal sa mi do ruky telefonik. programy ako SiMoCo a spol. komunikuju v pohode. ale akonahle som chcel vygenerovat loader a patchovat tak bum. akonahle stlacim detekciu telefonu, tak sa vypne. a v pripade, ze sa vo vypnutom stave ma zapnut do service modu tak...nic. ked som sa nastval a hodil tam chaos patch, tak som sa spojil pomocou vklay a chcel som prehrat fullflash z normalne funkcneho telefonu, ale o nejakych 25 sekund sa stlatila komunikacia a telefon sa sprava ako pred aplikovanim chaosovho patchu. ma niekto nejake rozumne vysvetlenie, pripadne, poradil by mi niekto, ako vysvetlit tej skatulke, nech sa sprava tak, ako zvysok skatulkovej populacie? dik  |
To je teda hodně divné nebo jsem s toho malo pobral. Zkus ještě nam pomoct abysme mohli pomoct tobě, víc to rozepiš. Co je ten chaos patche, máš loader přes papuautils udělanej? Spoji se ti V_Klay normalně (zelenej čtvereček se změní na červenej vedle rychlostí)?
Aby se dalo zjistit v čem to zadrhava...
Já už ale jdu spát  |
myslim Chaos BootPatch (java aplikacia ktora povoli patchovat fon bez vytvarania loaderu). loader som nemohol vytvorit, lebo v momente ako som na tu funkciu klikol telefon zomrel :/
ked som to spravil tou aplikaciou, v-klay sa mi normalne spojil, vsetko fungovalo. vo vypnutom stave sa s nim proste dalo fungovat. ale v momente ako som mal pouzit nejaky napriklad odblokovaci program, alebo tento papua-utils, vypinal. uz sa mi podario vyiriesit vsetko mozne, ale toto fakticky nechapem a neviem, ci to nie je len nieco ojedinele...
skusal som teda nahrat iny fullflash, ze to mozno pomoze, ale po tych par sekundach prerusilo komunikaciu (tiez neviem preco) a telefon sa spraval, ako keby som s nim nikdy nic nerobil. uz ho nespojilo ani cez v-klay. _________________ S55+patche > CX65 - fw16,fw25,fw32,fw41,fw43,fw47-patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po duben 25, 2005 2:25 pm Předmět: |
|
|
Tak to mě nic nenapadá Možna jsi něco udělal třeba s eeprom bloky, nebo něco takovýho, někde ses hrabal Možna někdo jinej ti pomůže. (Zkus aktualizovat tento topik ) _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|