Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jose (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 27, 2004 7:49 am Předmět: Java hry Siemens-Nokia |
|
|
Ahoj,
nevíte někdo,jak překonvertovat hry pro Nokie na Siemensy? Myslel jsem,že jsou stejné, ale po nahrání a otevření hry (je jen s kocovkou .jar), telefon vypíše : " aplikaci nebylo možno spustit, neplatný profil, prověřte data,
dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 02, 2004 4:23 pm Předmět: Re: Java hry Siemens-Nokia |
|
|
jose napsal: | Ahoj,
nevíte někdo,jak překonvertovat hry pro Nokie na Siemensy? Myslel jsem,že jsou stejné, ale po nahrání a otevření hry (je jen s kocovkou .jar), telefon vypíše : " aplikaci nebylo možno spustit, neplatný profil, prověřte data,
dík |
Přejmenuj JAR na ZIP a přetáhni tam adresář COM kterej najdeš i v jiných překonvertovaných Nokija hrách;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 02, 2004 4:24 pm Předmět: Re: Java hry Siemens-Nokia |
|
|
jose napsal: | Ahoj,
dík |
Jo a pak samozřejmě přejmenuj ZIP zpátky na JAR;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

261.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 03, 2004 8:03 am Předmět: |
|
|
Problém bude asi sehnat ten adresář com. Nebylo by lepší, pokud s tím máš zkušenosti, že bych ti tu hru poslal na mail a vrátil bys mi ji překonvertovanou na Siemens?, Dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 10:30 am Předmět: |
|
|
jose napsal: | Problém bude asi sehnat ten adresář com. Nebylo by lepší, pokud s tím máš zkušenosti, že bych ti tu hru poslal na mail a vrátil bys mi ji překonvertovanou na Siemens?, Dík |
Tak třeba hra na http://kvizik.wz.cz/t610/hry/AncientTowers.jar kde jsou ty knihovny tak nebuď línej a udělej si to sám a nebo řekni někomu (některé aby ti to udělal/a  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Návrat nahoru |
|
 |

261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 12:31 pm Předmět: |
|
|
Takže tvůj návod stojí za h....... Udělal jsem to,jak jsi to popsal a hodí to " aplikaci nebylo možno spustit." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 1:16 pm Předmět: |
|
|
jose napsal: | Takže tvůj návod stojí za h....... Udělal jsem to,jak jsi to popsal a hodí to " aplikaci nebylo možno spustit." |
S mým návodem je všechno v pořádku;) Některý hry prostě nejedou:( třeba Ancient Empire z 3510i atd. A i když je rozjedeš, tak můžeš pohořet na tom, že pro hru je potřeba nejen pravá soft klávesa, ale i levá. Když se třeba hra jako Hudson Blade spouští levou soft klávesou, tak je to v pasti:/ A příště buď rád, když ti k věci poradí někdo, kdo to jako první přinesl na český fóra;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 1:24 pm Předmět: |
|
|
jose napsal: | Takže tvůj návod stojí za h....... Udělal jsem to,jak jsi to popsal a hodí to " aplikaci nebylo možno spustit." |
Jo a ještě k tomu Ancient Empire... je divný, že verze z 3510i(atd) a 6610(atd) nejede, ale verze pro 7650(series60) jede v pohodě (s trháním-ale je to tahovka tak to nevadi;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Návrat nahoru |
|
 |

261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 1:27 pm Předmět: |
|
|
Nemusíš se hned urážet. Když chceš poradit, tak nebuď arogantní. Nikdo po tobě nechtěl pomoc, protože je sám línej,ale proto že třeba není tek dobrej jako ty a nestydí se to přiznat.Jsou tady na fóru daleko větší machři než si možná dokážeš představit a chovaj se k nám začátečníkům normálně.
Navíc si myslím, že si otázku mylně pochopil a dals mi návod na překonvertování her ze Siemensů na Nokie a já to chtěl obráceně.Možná že ne a pletu se já. Každopádně to není důvod se urážet a chovat arogantně, čau. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 1:29 pm Předmět: |
|
|
Jinak šlo mi jen a jen o hru Spiderman pro mýho kluka. Je vydaná jen pro Nokie a ta mi teda překonvertovat nejde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 1:53 pm Předmět: |
|
|
jose napsal: | Jinak šlo mi jen a jen o hru Spiderman pro mýho kluka. Je vydaná jen pro Nokie a ta mi teda překonvertovat nejde. |
Určitě tu jsou větší machři než já Jen se mi zdálo, že seš standartní sériovej vše-neuměl, co se naučil dělat např. s V-Klayem a teď dělá machra;) A machr může bejt každej, kdo má čas lítat po webu a hledat, překládat, zkoušet a...hledat:) Jinak ten návod je opravdu na Nokia java->Siemens java, ale jak řikám ty knihovny nejsou moc vyladěný, takže některý hry prostě nejdou:/ zkoušel jsem sehnat adresu toho člověka co je dělal, ale nebyla ani v těch knihovnách:( Mimojiné Javě nerozumím a jako jazyk se mi hnusí, takže jsem se ani moc nesnažil ty knihovny vlastnoručně vyladit. Jinak princip funkce je asi ten, že se grafický věci z Javy pouští přes generic (neoptimalizovanou - pro všechny telefony) rozhraní no a někdy to jde a někdy ne:/ a myslím, že Spiderman je jednou z těch her co nešla:/ Ještě chci připomenout, že hry musejí být na telefon se stejným nebo menším displayem jako máš ty jinak se to ořízne a někdy se to pak nedá hrát a někdy to zas ani nevadí PS: na jakej foun to chceš? _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Návrat nahoru |
|
 |

261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 1:56 pm Předmět: |
|
|
Na M55, zkoušel jsem se to i přes Jad generator, vytvořit jad soubor, ale ani to nemaká.Ta velikost by měla asi být O.K., myslím , že to nabízí pro tyhle tel. E-tel.Teď tam nahrávám s tím jad souborem,tak dám vědět. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 1:58 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem " prosím čekal " a zas nic, takže dítě asi zklamu a nobo počkám na rusáky, až to předělaj a daj na web. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 2:10 pm Předmět: |
|
|
jose napsal: | Na M55, zkoušel jsem se to i přes Jad generator, vytvořit jad soubor, ale ani to nemaká.Ta velikost by měla asi být O.K., myslím , že to nabízí pro tyhle tel. E-tel.Teď tam nahrávám s tím jad souborem,tak dám vědět. |
Na JADy se vykašli to je ještě z dob SL45-tek teď už JADy nepotřebuješ (krom vyjímek-asi dvě hry to chtěli:/ a Nok2Sie hry (myslím konvertovaný hry z Nokia na Siemens) to nepotřebujou určitě Jestli ten Spiderman nejede, tak ani nepojede a nepomůžou ani rusáci:/ Ti zjistí to samý co ty, že to s těma knihovnama nejede a nic s tím dělat nebudou, protože k vůli jedný hře to nemá smysl:/ už je to tak:/ Jinak když z JARu rozbalíš všechny obrázky (*.PNG, *.JPG, *.GIF atd) tak většinou jednoduše zjistíš podle velikostí obrázků (hlavně, když je tam úvodní obrazovka - název je "splash" apod.) pro jak velkej displej ta hra je;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Návrat nahoru |
|
 |

261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 2:13 pm Předmět: |
|
|
Tak se nedá nic dělat, tak díky, zase jsem o něco chytřejší... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|