Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sir kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 08, 2005 3:11 pm Předmět: Potize pri nahravani FW do S65 s kabelem Ma-8730P |
|
|
Zdravim, muzete mi poradit jak nahrat novy FW do S65?
Procetl jsem veskera temata i navody tykajici se tohoto problemu lec bez uspesne. Zkousel jsem snad uplne vsechno.
Mam 2x Siemens S65 jeden je original a druhy T-Mobile verze. Oba maji FW 12. a oba detekuji kabel pluged in: DCA-510.PC ma OS Win XPP.
Oficiani verze at uz zkousim jakkoukoliv tak nefunguje vcetne jinych jazykovych mutaci. WS verzi nechci zkouset nebot telefony maji stale pres rok zaruka a neni podminkou pokud se podari nahrat SW verzi ze pujde i original siemens FW. Muzete mi prosim poradit vy kteri mate zkusenost s timto kabelem?
Dekuji
Naposledy upravil Sir dne ne květen 08, 2005 6:48 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: ne květen 08, 2005 3:14 pm Předmět: |
|
|
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=362
Mě pomohlo telefon vypnout a zapnout a nechat u "Zadejte pin" a pak kdyžtak manuálně najít přes update. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sir kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 08, 2005 4:08 pm Předmět: |
|
|
diky, ale tenhle clanek mi vubec nepomohl proste bez uspechu. ani jednotlive rady ucivatelu v jinych diskuzich. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 829 Bydliště: Mladá Boleslav
5861.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 08, 2005 4:19 pm Předmět: |
|
|
Sir napsal: | diky, ale tenhle clanek mi vubec nepomohl proste bez uspechu. ani jednotlive rady ucivatelu v jinych diskuzich. |
A co ti při nahrávání orig. fw píše za chybu? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sir kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 08, 2005 4:29 pm Předmět: |
|
|
Pri automatickem hledani telefon nenajde zkousel jsem FW 25CZ a FW43CZ.
Pri manualnim hledani se to zasekne na konci po inicializaci a po 2min napise pripojeni se neydarilo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 829 Bydliště: Mladá Boleslav
5861.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 08, 2005 4:57 pm Předmět: |
|
|
Sir napsal: | Pri automatickem hledani telefon nenajde zkousel jsem FW 25CZ a FW43CZ.
Pri manualnim hledani se to zasekne na konci po inicializaci a po 2min napise pripojeni se neydarilo. |
Jasně, takže vypni všechny programy co používáš ke správě telefonu, vypni nabíjení a nebo přelep izolačkou, či přikryj papírkem, pin číslo jedna a půjde to, dělalo mi to samé, ale vyzkoušej to víckrát _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sir kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 08, 2005 5:06 pm Předmět: |
|
|
vcera jsem s tim blbnul od desiti vecer do pul treti do rana. vcetne prelepovani jdednoho pinu 2 pinu. vypnuti Sw nabijeni.
zkousel jsem to milionkrat a nic.
Jeste se mi povedla jedna vec pred chvili. ze jsem stahnul FW43 ze stranek siemensu a po spusteni to napsalo: "Nedostatek pameti pro nahrani SW"
postup kterym to delam je zadne aplikace ani na pozadi. v tel SIM i MMC bez pozadavku na pin.
Spustim orig. uptade Fw a ridim se tim co mi to pise a stale nic. ykousel jse i uplne nabitou baterku i 3/4 a nic. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sir kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 08, 2005 6:06 pm Předmět: |
|
|
Nasel jsem v nekterych forech na to ze je problem zmenit firmware pokud je v tel FW12, ale pokud se pres WS nahraje vetsi tak pak uz origos skacou do telefonu sami. Ma stim nekdo ykusenosti komu nesel oficialni ale sel bez problemu WS? A zaroven od te doby muze nahravat co chce jak chce? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sir kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 08, 2005 6:34 pm Předmět: |
|
|
Zkousel jsem Winswup verzi a napisemi to v PRE-check "Udate not supported with plugged cable"
Skip nemam zaskrtnuto. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 08, 2005 7:30 pm Předmět: |
|
|
Takze zkousim dale winswup s obouma telefonama a vyviji se to takto at dam jakoukoliv rychlost tak to pise oblibene "Error on waiting for Ack EOT"
Pri zapnutem telefonu pri zaskrtlych i nezaskrtlych SKIP.
Pri vypnutem telefonu pri zaskrtlych i nezaskrtlych SKIP to hodi "Could not Ping MobileEOT". |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sir kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 08, 2005 7:31 pm Předmět: |
|
|
Ten posledni prispevek je take muj.
Uz nevim jak na to. prosim prosim poradte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Igro Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: po květen 09, 2005 7:48 am Předmět: :( |
|
|
Tak mám podobný problémy, ačkoliv mám originální kabel (DCA-510).
Nastav si port, kde máš připojenej kabel, na COM1 nebo COM2. Mělo by to fungovat. Mně se to povedlo, i když mi málem spadly Windows - nechápu to, kvůli takový kravině jako aktivace 1 portu v biosu!!!
Pomohlo to, začalo mi to při nahrávání aspoň házet Errorový hlášky , ale dost záleží na PC systému.
No a teď mi nefunguje OpenDisc, ani žádná jiná aplikace, chovají se jako by tam ten telefon anio nebyl připojenej. Zajímavý je, že mobilephone manger funguje...
Po všech těch pokusech s nahráním nového FW jsem ale zjistil, že NAPROSTO ZÁSADNÍ VLIV MÁ KONFIGURACE A STAV PC, na kterém se FW nahrává. Vážně. Zkoušel jsem na starším PC, bez šance. s Win98 je to horor, protože po neúspěšném pokusu se totálně zaseknou
Na úplně nadupaný mašině s počítačovym géniem po boku to ale taky nešlo, neměl jsem originální kabel...
Tak doufám že si z toho aspoň něco vezmeš... Já už jsem úplně v koncích, četl jsem snad všechno o FW a nahrávání FW, ale už rezignuju a už si pohrávám s myšlenkou že za ten Firmware zaplatim... [/b] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sir kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út květen 10, 2005 8:32 am Předmět: |
|
|
Vzdal jsem to uplne a vcera vyrazil do Siemense na Radlicke. Byla tam pekna blondyna ktere nebylo potreba dlouze neco vysvetlovat. Za dve hodinky uz jsem mel v telefonu FW43CZ. Musim upozornit ze sice tam dopoledne nen ani noha le vecer tam bylo napraskano. Tak jsem si vybral Gold class cekal jsem 1minutu a hned jsem byl na rade byla radost koukat na bliceje ostatnich. Kartu jsem sice mel, ale ani rano ani odpoledne ji po mne nikdo nechtel. :-)
Nasledujici problem po obnove zalohy a vymazani puvodnich veci v telefonu od siemensu Temata,animace obrazky. se po vypnuti a zapnuti vymaze komplet vsechno vtelefonu nezustane vubec nic. Veskere slozky jsou prazdne stejne tak i adresar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
connic začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 13, 2005 9:57 pm Předmět: Winswup s M65 |
|
|
Tak jsem měl stejné problémy. Vyřešil jsem je kontrolou portu ve správci zařízení. Měl jsem tam nastavenou příliš malou rychlost, tak jsem to nastavil na 115200 bit/s a pro jistotu jsem vypnul ostatní sériové porty a rozjelo se to. Před tím jsem fleshoval můj S65 na fw 43 a v pohodě. Myslím si, že to udělal x65flasher, tam jsem kůli vygenerování potřebných kódů snižoval rychlost, ale netušil jsem, že by to mohlo změnit nastavení natrvalo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pindar kolemjdoucí
Založen: 19. 04. 2005 Příspěvky: 12 Bydliště: Hradec Kralove
1.00 SMM
|
Zaslal: st červen 15, 2005 9:46 am Předmět: S65 FW |
|
|
Zdravim, mam kabl DCA-510 a zaboha mi nejde zadnej FW (origos Siemens & WinSwup) urcite to bude portama protoze jak pripojim mobil tak se mi automaticky najde jako modemmobil a je to na com3 kterej se mi v OrigosSiemens FW neukaze ...
Help me! pls |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|