Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ironic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 13, 2005 9:37 pm Předmět: M55 sw11 Patch nejede |
|
|
Zdravím a prosím o radu.
Jak je v nadpisu tel. M55 sw 11, povedlo se mi patchnout boot, takže se v pohodě spolím a V-Klay 3, ale po aplikaci jakéhokoli patche nemůžu nastartovat telefon. Jen se rozsvítí, někdy problikne Dinamic Light, někdy krátce zavibruje ale vždy se hned vypne. Asi mě z toho picne
Takže nahraje opět komplet firmware a jede, ale bez úprav.
Co s tím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Little_S čestný člen

Založen: 29. 05. 2004 Příspěvky: 733 Bydliště: 48° 45'N 18° 36'E
4261.00 SMM
|
Zaslal: so květen 14, 2005 6:18 pm Předmět: |
|
|
nahras komplet firmware alebo fullflash? je to dost rozdiel
skontroluj nastavenia, ci nahodou nepouzivas M55 BOOT (patched bootcore), musis pouzivat ten bez boot (M55 (patched bootcore)) _________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út květen 17, 2005 11:50 am Předmět: Re: M55 sw11 Patch nejede |
|
|
ironic napsal: | Zdravím a prosím o radu.
Jak je v nadpisu tel. M55 sw 11, povedlo se mi patchnout boot, takže se v pohodě spolím a V-Klay 3, ale po aplikaci jakéhokoli patche nemůžu nastartovat telefon. Jen se rozsvítí, někdy problikne Dinamic Light, někdy krátce zavibruje ale vždy se hned vypne. Asi mě z toho picne
Co s tím  |
z toho si nic nerob to je uplne normalne u tychto siemensov
ked ti to po aplikovani patchu spravi zase to iste skus to cez freiu odblokovat
snad to pomoze _________________ Servis MT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ironic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út květen 17, 2005 12:24 pm Předmět: Re: M55 sw11 Patch nejede |
|
|
JUCE napsal: | ironic napsal: | Zdravím a prosím o radu.
Co s tím  |
z toho si nic nerob to je uplne normalne u tychto siemensov
ked ti to po aplikovani patchu spravi zase to iste skus to cez freiu odblokovat
snad to pomoze |
No zkoušel jsem ho patchovat asi 4krát a poslední pokus nedopadl nejlíp. Moje m55 zůstala totálně mrtvá, nereagovala na žádné tlačítko, takže jsem to nespojil s V_klay ani nereagovala na nabíječku
Tak jsem to dal doi servisu a uvidíme jestli sežerou, že to byl oficiální update a projde to zárukou no a když ne a nepomůžou tak to vidím na testpoint
Za dvacet dní budu chytřejší |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út květen 17, 2005 12:32 pm Předmět: |
|
|
no jo to je smutne ze to tak dopadlo
by ste neverili ale ani v servisoch to nemaju jednoduche pokial nato nemaju nejaky pouzitelny flasher - tiez som sa uz nieco nafleshoval len kvoli tomu ze bzucali a odblok nepomahal a zopar krat aj umrtvil ale samozrejem ze vzdy sa to dalo doporiadku ... ale nie je to nic jednoduche
dufam ze ti ten telefon vratia opraveny v ramci zaruky _________________ Servis MT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ironic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út květen 17, 2005 1:04 pm Předmět: |
|
|
JUCE napsal: | no jo to je smutne ze to tak dopadlo
by ste neverili ale ani v servisoch to nemaju jednoduche pokial nato nemaju nejaky pouzitelny flasher - tiez som sa uz nieco nafleshoval len kvoli tomu ze bzucali a odblok nepomahal a zopar krat aj umrtvil ale samozrejem ze vzdy sa to dalo doporiadku ... ale nie je to nic jednoduche
dufam ze ti ten telefon vratia opraveny v ramci zaruky |
No tak už vím ke komu to dám opravit
Uvidíme jak to celé dopadne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ironic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po květen 23, 2005 2:06 pm Předmět: tak a je to |
|
|
Takže dnes jsem si byl pro telefonka. Ani to netrvalo tak dlouho, jak říkali. Telefon jede, oprava : výměna CB (VF část) použitý díl M55 control board, takže základovka, jestli se nepletu. Ještě, že to bylo v záruce a tu záruku uznali. Takže cena 0,00  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keim kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 6:51 am Předmět: |
|
|
Taky mě nešel zapnout a bzučel, taky vyměnili CB ale nebylo to v důsledku žádnýho patche. Nenkrát sem vůbec nepatchoval _________________ Skay
napatchovaná M55v11 - vrácená
SonyEricsson K700 - bude
teďka mám přechodně starou cihlu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|