Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SlovakSoft (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po květen 16, 2005 5:48 am Předmět: SL45i-Kompatibilita IRDA s inými prístrojmi |
|
|
Mozete prispiet so svojimi skusenostami ohladom fungovania IRDA u SL45i? Momentálne mam 2 zariadenia, s ktorymi mi nechce SL45 komunikovat, resp. ma s tym problemy:
1. So SonyEricsson T310 - nekomunikuje vobec, pri pokuse o pripojenie sa SL45i vypne.
2. S Hewlett-Packard Jornada 680 (pocket PC s WinCE 2.11) komunikacia funguje, ale infra prenos lubovolneho suboru konci zhruba pri 70 kB a SL45i uplne vytuhne (prenos sa deje pomocou protokolu OBEX v aplikacii Total Commander v Jornade, s inymi zariadeniami Jornada nema problem). _________________ EF81 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
truhlik elfmaster

8069.50 SMM
|
Zaslal: po květen 16, 2005 9:32 am Předmět: |
|
|
s tim jsou dost casto problemy, napriklad z SE t610 se mi podarilo spojeni pouze Z SLka DO SE, opacne to vzdy vypnulo mobil. s jinym(mimo S45i - tam to funguje dobre) jsem IrDA netestoval, jo a taky myslim, ze kdyz prijimas vice nez 30 souboru najednou, tak to po tom 30. mobil taky vypne:) takze posilat maximalne 29 . testovano. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|