Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
xaerk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 8:44 pm Předmět: Stereo sluchátka k phonu |
|
|
Omlouvám se, že zakládám nové téma, ale žádné adekvátní jsem nenašel.
Dnes mi doručili SX1 a ty sluchátka, který jsou k tomu přibalený, tak maj u pravýho sluchátka popraskanej plast, setkal jste se s tím už někdo?
Děkuju za každou reakci...  _________________ Alkáče,C35i, M35i,Nokia 3330, Motorola V100, Siemens C45, Panasonic GD67, CF62, CX65 and now SX1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 8:48 pm Předmět: Re: Stereo sluchátka k phonu |
|
|
xaerk napsal: | Omlouvám se, že zakládám nové téma, ale žádné adekvátní jsem nenašel.
Dnes mi doručili SX1 a ty sluchátka, který jsou k tomu přibalený, tak maj u pravýho sluchátka popraskanej plast, setkal jste se s tím už někdo?
Děkuju za každou reakci...  |
Problemy so sluchatkami su bezne mne odisli po par mesiacoch uzivania po kompletnom rozobrati sa prislo na to ze chyba je v kably :/ Musim si zaobstarat nove.
Rosiahlu diskusiu o tom najdes na TU _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
johnnyho začátečník

Založen: 02. 09. 2004 Příspěvky: 83 Bydliště: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 8:53 pm Předmět: jasneeee, to je znama vec |
|
|
@ xaerk >>> clovece, so prasknutymi sluchatkami ma problem asi kazdy SX1-tkar. Mne osobne praskli obidne tie male plosky, sekundove lepidlo vsetko vyriesilo...alebo si tam pripoj ine sluchatka, riesene je to v roznych threadoch, najdi si ich pls, ked chces, lebo ja som lenivy.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

3061.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 8:55 pm Předmět: Re: jasneeee, to je znama vec |
|
|
johnnyho napsal: | @ xaerk >>> clovece, so prasknutymi sluchatkami ma problem asi kazdy SX1-tkar. Mne osobne praskli obidne tie male plosky, sekundove lepidlo vsetko vyriesilo...alebo si tam pripoj ine sluchatka, riesene je to v roznych threadoch, najdi si ich pls, ked chces, lebo ja som lenivy.  |
Ano ak si sikovny mozes si vyrobit redukciu (3,5 mm jack) po domacky u nas sa konektor tazsie znaha resp. treba kupit HF no u vas to je jednoduche
Osobne cakam na Mobiltec24 IV. kde si z tohto obchodu objednam redukciu na 3,5mm jack vratane anteny  _________________ † I-Am-Lost
|
Návrat nahoru |
|
 |
johnnyho začátečník

Založen: 02. 09. 2004 Příspěvky: 83 Bydliště: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 9:04 pm Předmět: Re: jasneeee, to je znama vec |
|
|
Dafko napsal: |
Ano ak si sikovny mozes si vyrobit redukciu (3,5 mm jack) po domacky u nas sa konektor tazsie znaha resp. treba kupit HF no u vas to je jednoduche  |
@DAfko >>> kde u nas? hehe, na Slovensku? Sice to v tomto threade nie je dolezite, ale tu nie je dostat nic, ani podpora v Siemense uz nie je na SX1....pfff |
|
Návrat nahoru |
|
 |

3061.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 9:05 pm Předmět: Re: jasneeee, to je znama vec |
|
|
johnnyho napsal: | Dafko napsal: |
Ano ak si sikovny mozes si vyrobit redukciu (3,5 mm jack) po domacky u nas sa konektor tazsie znaha resp. treba kupit HF no u vas to je jednoduche  |
@DAfko >>> kde u nas? hehe, na Slovensku? Sice to v tomto threade nie je dolezite, ale tu nie je dostat nic, ani podpora v Siemense uz nie je na SX1....pfff |
No v klasickom elektro shope ho nezozenies v Cechach je to vsak normalka Duuri mi pisal ze staci za 150Sk klasicky HF a rozobrat odtial konektor a polepit si to..  _________________ † I-Am-Lost
|
Návrat nahoru |
|
 |
Icing badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 27, 2005 12:30 pm Předmět: Re: Stereo sluchátka k phonu |
|
|
xaerk napsal: | Omlouvám se, že zakládám nové téma, ale žádné adekvátní jsem nenašel.
|
http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=14592
Ja myslim ze to mluvi za vse... _________________ Philips Savvy Vogue-> MT50-> SX1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|