clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Stereo sluchátka k phonu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Stereo sluchátka k phonu

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xaerk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2005 8:44 pm    Předmět: Stereo sluchátka k phonu Odpovědět s citátem

Omlouvám se, že zakládám nové téma, ale žádné adekvátní jsem nenašel.

Dnes mi doručili SX1 a ty sluchátka, který jsou k tomu přibalený, tak maj u pravýho sluchátka popraskanej plast, setkal jste se s tím už někdo?

Děkuju za každou reakci... Razz

Dafko
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2005 8:48 pm    Předmět: Re: Stereo sluchátka k phonu Odpovědět s citátem

xaerk napsal:

Dnes mi doručili SX1 a ty sluchátka, který jsou k tomu přibalený, tak maj u pravýho sluchátka popraskanej plast, setkal jste se s tím už někdo?

Děkuju za každou reakci... Razz

Problemy so sluchatkami su bezne mne odisli po par mesiacoch uzivania po kompletnom rozobrati sa prislo na to ze chyba je v kably :/ Musim si zaobstarat nove.

Rosiahlu diskusiu o tom najdes na TU

Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710

----------------------------
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
johnnyho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2005 8:53 pm    Předmět: jasneeee, to je znama vec Odpovědět s citátem

@ xaerk >>> clovece, so prasknutymi sluchatkami ma problem asi kazdy SX1-tkar. Mne osobne praskli obidne tie male plosky, sekundove lepidlo vsetko vyriesilo...alebo si tam pripoj ine sluchatka, riesene je to v roznych threadoch, najdi si ich pls, ked chces, lebo ja som lenivy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger
Dafko
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2005 8:55 pm    Předmět: Re: jasneeee, to je znama vec Odpovědět s citátem

johnnyho napsal:
@ xaerk >>> clovece, so prasknutymi sluchatkami ma problem asi kazdy SX1-tkar. Mne osobne praskli obidne tie male plosky, sekundove lepidlo vsetko vyriesilo...alebo si tam pripoj ine sluchatka, riesene je to v roznych threadoch, najdi si ich pls, ked chces, lebo ja som lenivy.

Ano ak si sikovny mozes si vyrobit redukciu (3,5 mm jack) po domacky u nas sa konektor tazsie znaha resp. treba kupit HF no u vas to je jednoduche Wink

Osobne cakam na Mobiltec24 IV. kde si z tohto obchodu objednam redukciu na 3,5mm jack vratane anteny Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
johnnyho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2005 9:04 pm    Předmět: Re: jasneeee, to je znama vec Odpovědět s citátem

Dafko napsal:

Ano ak si sikovny mozes si vyrobit redukciu (3,5 mm jack) po domacky u nas sa konektor tazsie znaha resp. treba kupit HF no u vas to je jednoduche Wink

@DAfko >>> kde u nas? hehe, na Slovensku? Sice to v tomto threade nie je dolezite, ale tu nie je dostat nic, ani podpora v Siemense uz nie je na SX1....pfff
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger
Dafko
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2005 9:05 pm    Předmět: Re: jasneeee, to je znama vec Odpovědět s citátem

johnnyho napsal:
Dafko napsal:

@DAfko >>> kde u nas? hehe, na Slovensku? Sice to v tomto threade nie je dolezite, ale tu nie je dostat nic, ani podpora v Siemense uz nie je na SX1....pfff

No v klasickom elektro shope ho nezozenies v Cechach je to vsak normalka Wink Duuri mi pisal ze staci za 150Sk klasicky HF a rozobrat odtial konektor a polepit si to.. Wink

Icing
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2005 12:30 pm    Předmět: Re: Stereo sluchátka k phonu Odpovědět s citátem

xaerk napsal:

http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=14592
Ja myslim ze to mluvi za vse...

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: