Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Marinak badatel

12.06 SMM
Příspěvky na SM: 190,- |
Zaslal: so duben 09, 2005 5:57 pm Předmět: |
|
|
To taky nepomáhá.. já už fakt nevím.. a to mě štve..
Kdyby vás neco napadlo neváhajte a pište!!  _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: so duben 09, 2005 9:32 pm Předmět: |
|
|
No, mě napadlo napsát Papuasovi  _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Zaslal: ne duben 10, 2005 11:01 am Předmět: |
|
|
Škoda že neumím rusky... A nebo on česky.  _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petroubek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 01, 2005 6:43 pm Předmět: |
|
|
Mám takový hloupý dotaz. Nechám-li si Skey v telefonu, nemůžou mi na něj v servise při reklamaci nějak přijít a tím pádem přijít o záruku? Vzápětí se chystám přejít na FW 43 a s Papua Utils už se nespojím už ho pak neodstraním. _________________ Mlč a nic se ti nestane! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Zaslal: ne květen 01, 2005 7:09 pm Předmět: |
|
|
Nejsem si jistý, ale pokud máš vygenerované loadery třeba s FW25 a níž, tak pokud ti v servise nevymění celý foun, tak to SKEY můžeš klidně vymazat a dát do servisu. Jak se ti vrátí zpět (asi s FW43) tak by se ti měl normálně spojit s vygenerovanými loadery dříve a nahrát SKEY. Nepude ti generovat, ale zapsat jo.
Jestli ne opravte mě. _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petroubek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 01, 2005 8:29 pm Předmět: |
|
|
Marinak napsal: | Nejsem si jistý, ale pokud máš vygenerované loadery třeba s FW25 a níž, tak pokud ti v servise nevymění celý foun, tak to SKEY můžeš klidně vymazat a dát do servisu. Jak se ti vrátí zpět (asi s FW43) tak by se ti měl normálně spojit s vygenerovanými loadery dříve a nahrát SKEY. Nepude ti generovat, ale zapsat jo.
Jestli ne opravte mě. |
Aha. Takže vymazat a zapsat SKEY jde i s vyšší verzí firmware než 25? To jsem nevěděl. Vygenerovaný vše mám, šlo mi jen o ten SKEY. Myslel jsem, že Papua Utils se s FW43 nespojí vůbec, ale ono už nejde jen nic vygenerovat. Mám pravdu? _________________ Mlč a nic se ti nestane! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 01, 2005 9:01 pm Předmět: |
|
|
Petroubek napsal: |
Aha. Takže vymazat a zapsat SKEY jde i s vyšší verzí firmware než 25? To jsem nevěděl. Vygenerovaný vše mám, šlo mi jen o ten SKEY. Myslel jsem, že Papua Utils se s FW43 nespojí vůbec, ale ono už nejde jen nic vygenerovat. Mám pravdu? |
Já bych teda pochyboval, že půjde zapsat Skey v PU, radší to vyzkoušej za to nic nedaš. Skey umí zapsat i třeba OpenAx65ll.bat v ScreenShootX65 (jsou tam DOSový programky prro vypočitaní i zapsaní toho klíče). _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Zaslal: ne květen 01, 2005 9:11 pm Předmět: |
|
|
wolkow napsal: | Petroubek napsal: |
Aha. Takže vymazat a zapsat SKEY jde i s vyšší verzí firmware než 25? To jsem nevěděl. Vygenerovaný vše mám, šlo mi jen o ten SKEY. Myslel jsem, že Papua Utils se s FW43 nespojí vůbec, ale ono už nejde jen nic vygenerovat. Mám pravdu? |
Já bych teda pochyboval, že půjde zapsat Skey v PU, radší to vyzkoušej za to nic nedaš. Skey umí zapsat i třeba OpenAx65ll.bat v ScreenShootX65 (jsou tam DOSový programky prro vypočitaní i zapsaní toho klíče). |
mě sa teda spojí s PUPOU normálně s vygenerovanýma loaderama na FW 25. Mám teďka 48 a měl sem 43. Naprosto OK.
Ohledně toho SKEY... To ti neřeknu na 100% poněvadž mi SKEY nejde do telefonu zapsat nijak. Ani přes OpenAx65ll, atd. (na žádném FW.. )Ale ostatnáí funguje normálně. _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 01, 2005 9:15 pm Předmět: |
|
|
Marinak napsal: | wolkow napsal: | Petroubek napsal: |
Já bych teda pochyboval, že půjde zapsat Skey v PU, radší to vyzkoušej za to nic nedaš. Skey umí zapsat i třeba OpenAx65ll.bat v ScreenShootX65 (jsou tam DOSový programky prro vypočitaní i zapsaní toho klíče). |
mě sa teda spojí s PUPOU normálně s vygenerovanýma loaderama na FW 25. Mám teďka 48 a měl sem 43. Naprosto OK.
Ohledně toho SKEY... To ti neřeknu na 100% poněvadž mi SKEY nejde do telefonu zapsat nijak. Ani přes OpenAx65ll, atd. (na žádném FW.. )Ale ostatnáí funguje normálně. |
Tak to je vynikajici, že jde zapsat Skey v PU s vyssim fw nez 25... _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Zaslal: út květen 03, 2005 7:18 pm Předmět: |
|
|
wolkow napsal: | Marinak napsal: | wolkow napsal: | Petroubek napsal: |
Ohledně toho SKEY... To ti neřeknu na 100% poněvadž mi SKEY nejde do telefonu zapsat nijak. Ani přes OpenAx65ll, atd. (na žádném FW.. )Ale ostatnáí funguje normálně. |
Tak to je vynikajici, že jde zapsat Skey v PU s vyssim fw nez 25... |
No, jestli jde zapsat to nevím (viz. výše). Ale normálně to vypisuje info z telefonu, de zapnout servisní režim... _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
thrasher začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 13, 2005 2:32 am Předmět: |
|
|
Môže mi niekto prosím vás povedať, ktoré tlačítka treba stisnúť v druhej zálžke predtým, než chcem vygenerovať loadery pre x65flasher, V_KLay a Freiu? Stačí len 3 a 4? _________________ S66 FW58
Motorola SLVR L7
Nokia 3300 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
_sedimin Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 11:12 am Předmět: |
|
|
tak ja myslim,z e i tlacidlo 6, nech se s_key zpaise do telefonu, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 27, 2005 7:54 am Předmět: |
|
|
Tady jsou screenshoty sebrane z Papuautils v 3.3.0. Obrazky jsou klikaci a zobrazene ve spravnem kodovani (azbuka).
Nastaveni
Kody
EEP512x (vysvetleni dulezitosti -> diskuse)
Formatovani filesystemu
Ruzne (neni me jasne pouziti k cemu je to dobry s vyjimkou zmeny IMEI)
Flash (k cemu to je?)
PS: pokud chcete aby papuautils spravne zobrazoval rustinu pak pouzijte ve WokousXP Ovladaci panely -> Mistni a jazykova nastaveni -> Upresnit -> Jazyk pro programy nepodporujici unicode -> rustina
PSS: nezapomente to pak vratit na cestinu. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Naposledy upravil jdobry dne pá květen 27, 2005 11:10 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 27, 2005 11:09 am Předmět: |
|
|
Marinak napsal: | wolkow napsal: | Petroubek napsal: |
Nemoznost zapsat SKEY je vyresena ve foru:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=130317 _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 27, 2005 2:24 pm Předmět: |
|
|
Mám pro vás malý dáreček.
Se souhlasem samotného mocného Papuase tvoříme na SiemensManii českou verzi Papua Utils. Vzhledem k tomu, že práce se docela protahují a o program je zájem, nabízím vám k testování z velké části přeložený program:
http://www.siemensmania.cz/temp/x65PapuaUtilsV033_czb.exe
Tak zkoušejte a piště své postřehy. Nepište zatím o nepřeložených hláškách - víme sami, že jich tam je ještě hodně, ale spíš informace o překlepech či nesmyslně přeložených textech. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|