Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kacer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so květen 28, 2005 12:05 am Předmět: CX70 a skryte soubory |
|
|
Zdravim vsechny.
Rad bych se dostal na mem CX70 ke skrytym souborum, ale nejak se mi nedari.
Prvni varianta v Simoco a MPM progu jsem zapnul skryte soubory, ale mam tam jen hlavni adresar Data, adresar Cache a config ktere potrebuju se mi neukazi, v adresari data se mi sice ukazi skryte adresare system a Phonepilots ale to je vse. V Prvnim jsou data (pro adresar? atd.) a v druhym byly skiny. Skusil jsem i MPM plugin do total Commanderu, ale je to to samy
Skousel jsem i OD Tools, dam spojit, spoji se a kdyz otevru neco na prohlizeni (jeden ze 3 vyse uvedenych) vidim to co predtim, ze by OD tools neumel pracovat s CX70?
Dalsi varianta jestli se nepletu je patch firmware, coz uz je na jednu stranu diky novemu navodu realizovatelne, ale na to je specialni patch? Nebo je to soucasti patchu servisniho menu?
A nehlede na to abych zmenil ikonky v menu zasahovat do FW (patchovat) kdyz je mobil zatim jen mesic stary... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Zaslal: so květen 28, 2005 7:32 am Předmět: Re: CX70 a skryte soubory |
|
|
Kacer napsal: | Zdravim vsechny.
Rad bych se dostal na mem CX70 ke skrytym souborum, ale nejak se mi nedari.
Prvni varianta v Simoco a MPM progu jsem zapnul skryte soubory, ale mam tam jen hlavni adresar Data, adresar Cache a config ktere potrebuju se mi neukazi, v adresari data se mi sice ukazi skryte adresare system a Phonepilots ale to je vse. V Prvnim jsou data (pro adresar? atd.) a v druhym byly skiny. Skusil jsem i MPM plugin do total Commanderu, ale je to to samy
Skousel jsem i OD Tools, dam spojit, spoji se a kdyz otevru neco na prohlizeni (jeden ze 3 vyse uvedenych) vidim to co predtim, ze by OD tools neumel pracovat s CX70?
Dalsi varianta jestli se nepletu je patch firmware, coz uz je na jednu stranu diky novemu navodu realizovatelne, ale na to je specialni patch? Nebo je to soucasti patchu servisniho menu?
A nehlede na to abych zmenil ikonky v menu zasahovat do FW (patchovat) kdyz je mobil zatim jen mesic stary... |
Sprav si FF patchni a keby si ho náhodou musel reklamovať tak si daj tú zálohu a nič nezistia  _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: so květen 28, 2005 8:11 am Předmět: |
|
|
zkus víckrát od tool(odpoj z kabelu mobil)  _________________ Siemens CX65 FW50 + Carged Plasma |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: so květen 28, 2005 11:57 am Předmět: |
|
|
No, jak už zde na fóru zaznělo - OD Tools nemá rád, když se před tím s mobilem komunikuje. Tedy, pokud jsi měl předtím spuštěný MPM nebo SiMoCo, odpoj kabel z PC i z mobilu a znovu ho zapoj. Pak by to mělo fachat.  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petroubek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so květen 28, 2005 4:47 pm Předmět: |
|
|
Já se s OD Tools spojím hned napoprvé tímto způsobem: Restartuju PC, po naběhnutí Windows 2000 Prof. připojím kabelem mobil k PC, spustím OD a nastavím správný COM port a rychlost (stejnou rychlost jakou mám nastavenou v ovladači), stisknu Do it a vypíše mi to Done! OD nechám spuštěný a spustím SiMoCo, stisknu připojit, dále průzkumník a vidím všechny 3 disky: Data, Cache a Config. Restart PC být nemusí, ale u kámoša se nám to podařilo zprovoznit právě až po restartu. Funguje mi to na 100%. Tak hodně štěstí při zpřístupňování skrytých disků. _________________ Mlč a nic se ti nestane! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kacer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so květen 28, 2005 5:16 pm Předmět: |
|
|
Tak to fakt nechapu, skousel jsem to snad 50x a nic a tet spustim OD, pripojim a ono se to vse ukazalo...
Kazdopadne diky za tipy a odpovedi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidT táta fóra

Založen: 23. 03. 2005 Příspěvky: 1088 Bydliště: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Zaslal: so květen 28, 2005 5:36 pm Předmět: |
|
|
Mě to taky tak dělalo ,ale vyřešilo se to samo najednou to šlo!Hod je to záhadný někdy fachá je to v poho nebo nefachá a je to v prd..... _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|