clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Pomoc

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Pomoc

Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DJ-Devil
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 28, 2005 2:49 pm    Předmět: Pomoc Odpovědět s citátem

Prosim prominte, ze Vás tim zatezuju. Jsem z České Lípy a v pondělí 23.5.2005 mě přepadli zmlátili a ukradli mi mojeho milacka SX1, měl jsem ho necele 2 mesice a před 2 týdny jsem si do nej koupil 1GB kartu. Chtel bych se prosim zeptat jsetli nahodou nevite jak se da nejit telefon, i kdyz to pravdepodobne nejde. Policie vsechny ty cikany chytla, ale telefon nemaj buhvi kde je mu konec. Dekuji Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Lewa
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 28, 2005 10:12 pm    Předmět: Re: Pomoc Odpovědět s citátem

DJ-Devil napsal:
Prosim prominte, ze Vás tim zatezuju. Jsem z České Lípy a v pondělí 23.5.2005 mě přepadli zmlátili a ukradli mi mojeho milacka SX1, měl jsem ho necele 2 mesice a před 2 týdny jsem si do nej koupil 1GB kartu. Chtel bych se prosim zeptat jsetli nahodou nevite jak se da nejit telefon, i kdyz to pravdepodobne nejde. Policie vsechny ty cikany chytla, ale telefon nemaj buhvi kde je mu konec. Dekuji Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

S***e cikiáni! No to je mi tě docela líto, ale nechci kazit iluze ale tu SX1 už asi prodali a prachy prochlastali... Crying or Very sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
HDS
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2005 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo vim :-) www.siemens-mobile.cz je tam nekde neco jako hledane mobily... nebo tak neco. popr doporucuje se prihlasit do gold class clubu (pokud jeste nemas) nez se stihne negdo gdo ho koupil zaregistrovat na Tvuj IMEI :-) a pak je tam seznam a neco k tomu nigdy jsem to necet co se pak s tim dela nebo jaxe ty mobily hledaji. ale aspon neco.
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 12:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Viem o jednom pripade kde policia telefon nasla - jeden moj znamy, aj to len preto ze jeho rodicia maju konexie na policii.
Dufam ze si uz stihol aplikovat nejaky patch na presunutie tem na kartu - aspon by ho nezapli bez MMC.

For Blood is Life...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lewa
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 7:44 pm    Předmět: Re: program Odpovědět s citátem

Kubi napsal:
existuje nakej prográmek kterej kdyz nahrajes do SX1.. a následně tam dáš jinou než svojí SIMku tak se ti posle na email telefoni cislo te SIMky co je v telefonu... ale na to uz je ted asi pozde!
Hodně šťěstí

Fakt? Pošli mi ji please na mail! Nebo ji dej sem na SM, to může bejt super.

capo di tutti capi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aj na x65 existuje, ale je to PATCH a nie program
Lewa
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

capo di tutti capi napsal:

A máš ho?

Dafko
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lewa napsal:

A máš ho?

Aplikácia sa volá SimWatcher - RECENZIA, ked tak ho vecer poslem na SeXyOne

Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710

----------------------------
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
capo di tutti capi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lewa napsal:
A máš ho?
Pozri sem http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=10098&highlight=zlodeje

edit: alebo tu http://www.beinspired.cz/index.php?s=servis/telef//&clanek=726

Lewa
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lewa napsal:
A máš ho?
Pozri sem http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=10098&highlight=zlodeje

edit: alebo tu http://www.beinspired.cz/index.php?s=servis/telef//&clanek=726

díky, to se hodí, jdu vyzkoušet! wink

DJ-Devil
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2005 12:36 pm    Předmět: Dekuji vsem Odpovědět s citátem

Prave jsem si objednal novy SX1. Ten chlap od Policie ma dovolenou takze uz ho asi neuvidim. A jeden z tech cikánů sedi na 8 let v Liberci protože toho mel vic aspon neceho sem dosahl nemuze to ukrast nikomu jinymu.. Dekuju vsem za snahu... DJ-Devil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: