Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
milan_ruzicka všeználek

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 734 Bydliště: Překrásné Brno
4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: st červen 08, 2005 2:27 pm Předmět: |
|
|
martin.skala napsal: | hmmm. je mi to fakt líto...
BenQ má právo 5 let používat jméno Siemens
má právo- to znamená, že ho nemusí používat, a nebo že ho bude používat 5 let a pak už nesmí
třeba se dočkáme telefonu BenQ CX85 a podobně  |
Bojím se, že ti asiati nebudou až tak vstřícní... _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martin.skala badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st červen 08, 2005 2:37 pm Předmět: |
|
|
milan_ruzicka napsal: | martin.skala napsal: | hmmm. je mi to fakt líto...
má právo- to znamená, že ho nemusí používat, a nebo že ho bude používat 5 let a pak už nesmí
Bojím se, že ti asiati nebudou až tak vstřícní... |
no, z toho mam taky strach _________________ C35i -> MT50 -> CX65 + DCA-510 -> S75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Trachta Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st červen 08, 2005 2:58 pm Předmět: Pan Trachta SIEMENSU VĚŘÍ |
|
|
Dámy a pánové,
s potěšením už delší čas sleduji vaše příspěvky na tomto, více než zajímavém serveru. Obdivuji vaše brilantntí schopnosti dostat se k našim posledním novinkám na trhu mobilních telefonů.
Je mi jasné, že naše akvizice s asijskou společností BenQ nikoho z vás nijak zvlášť nezaujala, ale jako věrný zaměstnanec společnosti Siemens AG musím říct, že naší společnosti plně důvěřuji a neobávám se žádných razantnějších změn. V současné době se angažuji pro onu "nešťastnou" divizi COM. Jsem ovšem nucen dodat, že bych v žádném případě dobrovolně ani jinou nevolil. Siemens samozřejmě nabízí uplatnění v široké paletě svých mateřských i dceřiných divizí, jako jsou například Kolejová vozidla, či perfektní medicínská technika. Ovšem, či snad Bohu dík, jsou mezi námi věrnými stoupenci i tací, kteří neopustí loď do poslední chvíle, protože ví, že má správný kurz a toho nejlepšího kapitána.
Před několika lety zakoupil Siemens AG společnost Fujitsu. Mělo to za následek, že okruh výrobků, jež nesou magický nápis SIEMENS se rozšířil o nemalou řadu PDA,PC, Monitorů, Skenerů, z nichž nemalá řádka nemá pořizovací cenu pod Kč 100.000,-- jež nám ale na druhou stranu dokazuje, o jak kvalitní a odolné přístroje se jedná.
I nyní, po "zásnubách" Siemens AG a BenQ neztrácejme naději a věřme tomu, tak jako tenkrát v případě Fujitsu, že Siemens nakonec dostojí své firemní filosofii a bude se i nadále ubírat tím správným směrem.
S pozdravem
J.Trachta
SIEMENS AG
josef.trachta@siemens.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 734 Bydliště: Překrásné Brno
4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: st červen 08, 2005 3:03 pm Předmět: Re: Pan Trachta SIEMENSU VĚŘÍ |
|
|
Josef Trachta napsal: | Dámy a pánové,
s potěšením už delší čas sleduji vaše příspěvky na tomto, více než zajímavém serveru. Obdivuji vaše brilantntí schopnosti dostat se k našim posledním novinkám na trhu mobilních telefonů.
Je mi jasné, že naše akvizice s asijskou společností BenQ nikoho z vás nijak zvlášť nezaujala, ale jako věrný zaměstnanec společnosti Siemens AG musím říct, že naší společnosti plně důvěřuji a neobávám se žádných razantnějších změn. V současné době se angažuji pro onu "nešťastnou" divizi COM. Jsem ovšem nucen dodat, že bych v žádném případě dobrovolně ani jinou nevolil. Siemens samozřejmě nabízí uplatnění v široké paletě svých mateřských i dceřiných divizí, jako jsou například Kolejová vozidla, či perfektní medicínská technika. Ovšem, či snad Bohu dík, jsou mezi námi věrnými stoupenci i tací, kteří neopustí loď do poslední chvíle, protože ví, že má správný kurz a toho nejlepšího kapitána.
Před několika lety zakoupil Siemens AG společnost Fujitsu. Mělo to za následek, že okruh výrobků, jež nesou magický nápis SIEMENS se rozšířil o nemalou řadu PDA,PC, Monitorů, Skenerů, z nichž nemalá řádka nemá pořizovací cenu pod Kč 100.000,-- jež nám ale na druhou stranu dokazuje, o jak kvalitní a odolné přístroje se jedná.
I nyní, po "zásnubách" Siemens AG a BenQ neztrácejme naději a věřme tomu, tak jako tenkrát v případě Fujitsu, že Siemens nakonec dostojí své firemní filosofii a bude se i nadále ubírat tím správným směrem.
S pozdravem
J.Trachta
SIEMENS AG
Kéž by jste měl pravdu  _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: st červen 08, 2005 3:07 pm Předmět: |
|
|
Tak a tady máte důkaz že lidi ze Siemensu sledujou tenhle web a vědi i o patchování. Teda pokud je pan Trachta ze Siemens AG skutečnej
Jestli to zas není náhodou nějakej žertík našeho SM týmu  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weitless táta fóra

Založen: 25. 01. 2004 Příspěvky: 1248 Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Zaslal: st červen 08, 2005 3:22 pm Předmět: |
|
|
jamaica napsal: | Tak a tady máte důkaz že lidi ze Siemensu sledujou tenhle web a vědi i o patchování. Teda pokud je pan Trachta ze Siemens AG skutečnej
Jestli to zas není náhodou nějakej žertík našeho SM týmu  |
Kdepak, žádný žertík Trachta sice figuroval v Rozpuštěný a vypuštěný, ale proč by nemohl být i na Siemensu že? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: st červen 08, 2005 3:31 pm Předmět: |
|
|
No tak to je jiná A dal mu někdo tu petici o který se tu psalo když se tu zjevil jen tak na skok a nebo se to prošvihlo  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: st červen 08, 2005 3:35 pm Předmět: |
|
|
jamaica napsal: | No tak to je jiná A dal mu někdo tu petici o který se tu psalo když se tu zjevil jen tak na skok a nebo se to prošvihlo  |
Ja to sice nebyl, ale ne ze bych o tom neuvazoval  _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: st červen 08, 2005 3:39 pm Předmět: Re: Pan Trachta SIEMENSU VĚŘÍ |
|
|
[quote="milan_ruzicka"] Josef Trachta napsal: | Dámy a pánové,
s potěšením už delší čas sleduji vaše příspěvky na tomto, více než zajímavém serveru........ |
Hele nenaskenujeme naše podpisy a potom to dáme dohromady a nepošleme mu to mailem  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: st červen 08, 2005 4:02 pm Předmět: Re: Pan Trachta SIEMENSU VĚŘÍ |
|
|
S pozdravem
J.Trachta
SIEMENS AG
Prosím vás, mám 2 otázky o ktorých by ste ako člen Siemensu mali vedieť: Budú sa dať naďalej tieto mobily patchovať? a Bude v SXG75 operačný systém(hocijaký!)?
Prosím vás o odpoveď aspon na tú prvú otázku(ale pravdu), keďźe tou druhou by ste asi porušili anonymitu Siemensu.
Btw: Pre všetkých: NIKDY neprestanem používať pre Siemens názov SIEMENS!!!!
EDIT: To Nortonek: Nevadí, hlavne, že si si to už všimol a budeš to používať správne. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st červen 08, 2005 5:08 pm Předmět: |
|
|
martin.skala napsal: | milan_ruzicka napsal: | martin.skala napsal: | hmmm. je mi to fakt líto...
Bojím se, že ti asiati nebudou až tak vstřícní... |
no, z toho mam taky strach |
Dávno jsem vám říkal, že je hloupé podléhat sebeuspokojení a plácat se po ramenou, zatímco asiati (kterým jste se vysmívali) sedí a pracujou. Je mi smutno z toho, že jsem měl pravdu. Poučme se a dělějme každý na svém poli všecho proto, aby nebylo hůř. Váš věčně nespokojený. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

Založen: 09. 12. 2004 Příspěvky: 998 Bydliště: Táborská kolonie
5862.50 SMM
|
Zaslal: st červen 08, 2005 5:49 pm Předmět: Re: Pan Trachta SIEMENSU VĚŘÍ |
|
|
S pozdravem
J.Trachta
SIEMENS AG
Podle me nelze prirovnat fuzi Fujitsu-Siemens se spojenim SIemens-Benq, neboli vlastne Benq (Siemens). Filosofie Siemensu (bavime se o MT) je vec hezka, ale kdyz byla cela divize prodana tak se uz v prubehu nasledujicich let nebude moci mluvit o nejake Siemensacke filosofii. Benq koupil, Benq si urci strategii a to co bude z linek vyjizdet. Kdybych ja byl sefem Benqu a koupil od Siemensu mobilni divizi, tak proc by proboha vyrobky z ni jdouci (z mojeho zavodu) mely nest oznaceni jine spolecnosti? Ano, doufam ze se budoucnost mobilu Siemens bude ubirat spravnym smerem. Ale Siemens ktery mame vsichni v oblibe uz do toho mluvit nebude. Nemuze. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: st červen 08, 2005 6:11 pm Předmět: Re: Pan Trachta SIEMENSU VĚŘÍ |
|
|
koscik napsal: | Podle me nelze prirovnat fuzi Fujitsu-Siemens se spojenim SIemens-Benq, neboli vlastne Benq (Siemens). Filosofie Siemensu (bavime se o MT) je vec hezka, ale kdyz byla cela divize prodana tak se uz v prubehu nasledujicich let nebude moci mluvit o nejake Siemensacke filosofii. Benq koupil, Benq si urci strategii a to co bude z linek vyjizdet. Kdybych ja byl sefem Benqu a koupil od Siemensu mobilni divizi, tak proc by proboha vyrobky z ni jdouci (z mojeho zavodu) mely nest oznaceni jine spolecnosti? Ano, doufam ze se budoucnost mobilu Siemens bude ubirat spravnym smerem. Ale Siemens ktery mame vsichni v oblibe uz do toho mluvit nebude. Nemuze. |
No jeden dôvod by tu bol: Siemens je v oblasti mobilov známejší a o dosť ako nejaký Benq _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: st červen 08, 2005 7:27 pm Předmět: |
|
|
Teď mě tak napadlo, jak to bude se značenim? Siemens má nejpřehlednější značení ze všech výrobců (možná spolu s Philipsem), ale co bude teď? Změního ho BenQ? Byla by škoda nedočkat se řady x105  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weitless táta fóra

Založen: 25. 01. 2004 Příspěvky: 1248 Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Zaslal: st červen 08, 2005 7:39 pm Předmět: |
|
|
BEZY napsal: | Teď mě tak napadlo, jak to bude se značenim? Siemens má nejpřehlednější značení ze všech výrobců (možná spolu s Philipsem), ale co bude teď? Změního ho BenQ? Byla by škoda nedočkat se řady x105  |
Bohužel..Musím tě zklamat, ale řada x85 již nebude. Bude nové značení, které by mělo být čtyřčíselné spolu s řadou telefonu takže např. Benq-Siemens SL 0110 (pokud to Benq nezmění). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|