clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - ztráta hlavního menu u M65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

ztráta hlavního menu u M65
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
park66
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2004 1:34 pm    Předmět: ztráta hlavního menu u M65 Odpovědět s citátem

Prosím o radu, nevím zda to je má chyba(chybné nastavení), nebo chyba FW verze 08, ale po zapnutí telefonu (měl jsem nastaveno vypnutí aut,) jsem zjistil, že mi zmizelo hlavní menu i s ikonou na displeji. Po stisknutí joisticku se nic nestane, případně se telefon vypne. Všechny ostatní funkce, jdou bez problému. Telefonuji, přijímám sms, budík budí, adresář , poznámky, úkoly atd.. Nemohu však najít internetové připojení, nastavení hodin, e-mail...poradí někdo co s tím? Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2004 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řekl bych že je to chyba SW.Zkus nahrát FW nebo reklamovat....

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
park66
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2004 1:08 pm    Předmět: pro zájemce o ztracené menu u M65... Odpovědět s citátem

Z my- siemens jsem ztáhl znovu fw 08 a bez problémů přeinstaloval, výsledek? Menu stále nikde....netušíte, zda je součástí FW? Případně bych byl vděčný za jaký koliv nápad...prozatím jsem od známého stáhl pomocí SiMoCo.... jeho soubory(taky M65)ve složce System, a chci porovnat jestli mi něco nechybí v tom mém, je to nesmysl nebo možnost?Idea
silenymax
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to park66: všechno co jsi tu napsal, jsi mně vzal z úst...stalo se mi úplně to samé - zítra s tím jdu do servisu, tak pak dám vědět, až to nějak dopadne...
park66
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 8:56 pm    Předmět: to silenymax: Odpovědět s citátem

No tak to zřejmě bude nějaký obecnější problém , dej mi určitě vědět jak jsi dopadl... dík - park
Nerve_Toxin
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak M65 to po mě chcete moc, ale jak ses ptal jestli je menu součástí firmwaru, tak jasně že je. Ale problém asi nebude ve firmwaru, přece by na net nedali firmware bez menu

C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43
papluh
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 12:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mnes a to obcas stava na fw.04 ked telefon vytuhne tak po restarte nenaskoci menu ako funkcia joysticku
ale smerove fukcie (foto,zoznam,...) funguju
- niekedy sa to vratilo po chvili same
- inkedy som musel pospustat nejake aplikacie napr. fotak
- asi najcastejsie sa to rozbeha po spusteni javy a exitnuti (cez rychlu volbu -> my menu -> games)
- raz som to skusil nehat tak a naskocilo to asi po par hodinach, medzi tym som mal aj hovor tak neviem presne kedy a akym sposobom naskocilo

vypnutie a zapnutie vacsinou nepomaha
najhorsi pripad som mal raz pri foteni, pri ukladani len zbelela obrazovka a koniec, po zapnuti menu nikde a po aktivovani fitaku rovno do bielej obrazovky a vypnutie, takto to pokracoval, aj baterku som vytiahol, po asi 10 restartoch a par desiatkach minut roznych sposobov ozivenia (zapinanie vypinanie MT,javy,volanie a aj cakanie) to jednoducho naskocilo
park66
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 6:00 am    Předmět: přesně popsané příznaky ...papluch Odpovědět s citátem

ano přesně tímto způsobem se choval i můj telefon, ale při pokusu spustit cokoliv (extra, internet, hry) menu prostě nenaskočilo nikdy. Když zadám - např. aplikace, rozsvítí se display a nic...taky se mi zdá, že to má vliv na výdrž baterie, neboť se rychle vybíjí...
silenymax
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, vybít ho není problém při poměrně slabém používání za jeden den, nejde vypnout - dám vypnutí a několik minut to trvá než potichu pípne a vypne. Nejdou odesílat maily, atd... Do doručených se někdy dostat..to je doba... No uvidíme...za chvilku jdu do toho servisu.
silenymax
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem byl v servisu...No bezva, říkám:zmizelo mi menu..jojo přehrajeme FW, mám na displeji prach..o tom nic nevíme, jedině to poslat do Prahy,nebo zaplatit Pray tak to jsem vzdal...
Hodinu s tím drbali a výsledek? MEnu stále nikde, tak vzali krabičku a tradádá do Prahy - tento týden to máte zpět (snad). A co náhradní telefon - u nás se to platí.....pak si kupte telefén pomalu za deset prutů. Ani nahrádní nedostanete, když se pos...
Tak mně zvedli mandle, nechám si to projít hlavou a píšu asi zítra do Siemensu. Mohl by si tohle od nich někdo přečíst a chytit se za hlavu....

park66
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 9:46 pm    Předmět: jojo, tak jsme na tom stejně....... Odpovědět s citátem

jestli jsi byl v Brně, tak tě možná uklidní, že jsem dopadl stejně....můj telefon taky jede do Pr...jen mi není jasné, proč toto sběrné místo označují jako značkový servis? Pan prodavač mi sice slušně, ale poměrně lehce zdělil, že jim cosi chybí aby to mohli opravit na místě!!!!A že si mám počkat čtrnáct dní na novou verzi FW.....!!!! To, že jsem si ten telefon koupil proto, že ho potřebuji jim asi neimponuje...naštěstí mám starý, ale funkční alcatel a tak to do konce týdne přežiju ;(... jak oprava dopadla sdělím!! :-&
Nerve_Toxin
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V servisech jsou lamy, co si neuděláš sám to nemáš Exclamation Sad

C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43
silenymax
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2004 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vidíš, to jsme dopadli, že?! No já všechny staré telefony prodal, tak jsem si ještě šel koupit do bazaru telefon...dobrý ne?!
Taky to prý do konce týdne opraví...to doufám, jinak bude můra...mám toho plný

park66
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2004 9:59 am    Předmět: že by už..... Odpovědět s citátem

před chvílí mi pípla textovka, že si mám dojet pro opravený telefon...tak dodrželi lhůtu 48 hodin servis na kartu hmhm jsem zvědav co s tím bylo...podrobnosti napíšiWink)
silenymax
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2004 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak a telefon funguje...přehrání software?! A jede to...Po přehrání v Agoře to nejelo...no nic, doufám že jsem si už problémy vybral a teď si budu jen užívat skvělého telefénu Pray
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: