Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tomkocur začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po červen 13, 2005 11:26 am Předmět: Odstranenie kodu pristroja v servise |
|
|
Chcem sa spytat ci s tym enma niekto skusenosti ... ze ako dlho to trva ked tu v predajni to asi nespravia ... zo siemensu mi napisali ze to treba v blave (co je druhy koniec republiky)... aj one - na to sa nevztahuje zaruka ked za to platim, nie? Lebo tam mam zopar patchov. Inac ja nemam kabel... _________________ CXT65 fw43 + infra (samozrejme neznackove) + sunka komp
Hlavne su repraky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po červen 13, 2005 12:17 pm Předmět: Re: Odstranenie kodu pristroja v servise |
|
|
tomkocur napsal: | Chcem sa spytat ci s tym enma niekto skusenosti ... ze ako dlho to trva ked tu v predajni to asi nespravia ... zo siemensu mi napisali ze to treba v blave (co je druhy koniec republiky)... aj one - na to sa nevztahuje zaruka ked za to platim, nie? Lebo tam mam zopar patchov. Inac ja nemam kabel... |
Udelej si to sam. Napriklad pomoci PapuaUtils. (Master kody). Pokud tam mas patche, tak jsi se uz ke kabelu dostal. Pokud to prineses do servisu s pathema, tak nazdar zaruko pro vzdy. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tom-as rozumbrada

Založen: 19. 03. 2005 Příspěvky: 332 Bydliště: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ
0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: po červen 13, 2005 1:23 pm Předmět: |
|
|
presne tak, pokud si tam dal patche, tak si kabel musel mit, tak si ho sezen znova a -> http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=138738#138738
jinak, ten kabel potrebujes stejne (bud na to, ze si to udelas sam, nebo na odstraneni patchu), protoze jakmile v siemense uvidi, ze tam mas patche, papa zaruka (jak rika jdobry)
a zakuka se na to nevztahuje a platis to, protoze sis to udelal vlastnim zavinenim... (a na to se navztahuje nikdy a u niceho zadna zaruka) _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomkocur začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po červen 13, 2005 3:06 pm Předmět: |
|
|
hej ... ale ved za to platim tak ci tak, nie? Neni teda jedno ci tam mam patche alebo nie? A kabel som nemal, to clovek s kablom mal moj mobil ... a su tu mensie komplikacie (podla navodov na siemensmanii mu to neslo, az teraz mozno cez testpoint, a tam je vela komplikacii (on teraz nema internet)) _________________ CXT65 fw43 + infra (samozrejme neznackove) + sunka komp
Hlavne su repraky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po červen 13, 2005 3:20 pm Předmět: |
|
|
tomkocur napsal: | hej ... ale ved za to platim tak ci tak, nie? Neni teda jedno ci tam mam patche alebo nie? A kabel som nemal, to clovek s kablom mal moj mobil ... a su tu mensie komplikacie (podla navodov na siemensmanii mu to neslo, az teraz mozno cez testpoint, a tam je vela komplikacii (on teraz nema internet)) |
Ale ten telefon uz pak nereklamujes nikdy (a to i v pripade ze ma vyrobni vadu). Navic si odporujes. Pokud mas patche v telefonu, mas klic (BKEY) a nepotrebujes testpoint. Pokud jsi si BKEY nezalohoval pri poslednim patchovani, dobre ti tak (zalohovat, zalohovat, zalohovat) a nic jineho nez testpoint ti nezbyva _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomkocur začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po červen 13, 2005 3:24 pm Předmět: |
|
|
no tak to si ma potesil ja som s tym nerobil ani sa tomu velmi nerozumim... preto ma z nicoho neobvinuj ... mne len islo o to vediet, ci mi to spravia v servise za 300 korun alebo nie _________________ CXT65 fw43 + infra (samozrejme neznackove) + sunka komp
Hlavne su repraky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: po červen 13, 2005 3:36 pm Předmět: |
|
|
tomkocur napsal: | hej ... ale ved za to platim tak ci tak, nie? Neni teda jedno ci tam mam patche alebo nie? A kabel som nemal, to clovek s kablom mal moj mobil ... a su tu mensie komplikacie (podla navodov na siemensmanii mu to neslo, az teraz mozno cez testpoint, a tam je vela komplikacii (on teraz nema internet)) |
Člověče proč sveřuješ telefon do ruky nějakýmu "vokurkovi" kterej si ani neumí pořádně přečíst návod tady na SM a aplikovat podle něj patche?? Požádej někoho kdo bydlí blízko Tebe a má kabel ať ti to udělá a hlavně už to nedávej tomu "joudovi" co to posr**
Zeptej se tady jestli neni někdo z Tvého okolí.No a nebo si kup kabel,stojí 700Kč a udělej si to sám s někým kdo Tě povede přes ICQ.V servise dáš víc než stojí ten servisní kabel a přídeš o záruku.Buď už Ti nedaj záručák vubec a nebo Ti ho vrátěj s razítkem přes celej papír 8) _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po červen 13, 2005 5:20 pm Předmět: |
|
|
Jeste jeden napad. Pokud ten umelec co ti delal tz patce pouzil patch na BootCore tak to mas snadne.
Staci pomoci VKlay nebo x65flasher udelat zalohu FF
Pomoci Smelteru a otervrit FF zalohu a na karte EEPROM si nechat vypocist kod ktery jsi ztratil. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
|
Návrat nahoru |
|
 |
tom-as rozumbrada

Založen: 19. 03. 2005 Příspěvky: 332 Bydliště: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ
0.00 SMM
Zaslal: po červen 13, 2005 6:10 pm Předmět: |
|
|
jamaica -> promin, ale proc rejes do toho chlapika, co mu to patchoval, vzdyt on nic nepokazil...
a to ze mu to neslo hned odbloknout neznamena, ze je to bridil (kdyz sem tu pred cca mesicem zacinal resit kod telefonu ja, tak mi kazdej do hlavy tlacil SST a mne to furt neslo, a furt nejde, ale postupne jsem zacal nachazet i jine spusoby... po hodinach a hodinach a ne kazdej na to ma cas)
jamaica napsal: | ... kterej si ani neumí pořádně přečíst návod tady na SM a aplikovat podle něj patche?? Požádej někoho kdo bydlí blízko Tebe a má kabel ať ti to udělá a hlavně už to nedávej tomu "joudovi" co to posr**  | a jinak, podle toho co pises spis vypada, ze cist neumis ty respektive odpovidas bez toho, aby jsi si nejdriv precetl o co jde... (omlouvam jse jestli to vyznelo prilis drsne)
a nikdo tu zatim nepotvrdil, ze ty loadery patchovatel uz nema, a i kdyby, jeho telefon to neni, tak proc by si to odkladal (kamarad mozna jo, ale jestli je to treba jen soused...)
vzdyt mi o tom skoro nic nevime, tak nedelejte predcasny zavery
tomkocur -> jakej si tam mel original FW? (tu 43? nebo ta je updatnuta?)
zjisti jak tam daval ty patche... loadery (a jestli je pripadne jeste ma zazalohovany) a nebo patchnutej bootcore (a jestli ho pripadne nechal patchnutej?) ? _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomkocur začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út červen 14, 2005 10:40 am Předmět: |
|
|
Origos fw bol 16 a to s tymi patchami si zistim ... a inac vdaka za pomoc  _________________ CXT65 fw43 + infra (samozrejme neznackove) + sunka komp
Hlavne su repraky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 465 Bydliště: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Zaslal: st červen 15, 2005 7:11 pm Předmět: |
|
|
jen takovej napad nevim jestli je to vubec proveditelny
pokud mas win XP a net tak se s nekym domluv at se stebou spoji prez vzdalenou plochu a muze ti to opravit pokud si na to netroufas
ale musis mit kabel DCA-510
PS: je to jen muj napad zatim sem to nevyzkousel s prehravanim fw ale vzdalena plocha mi fungovala s kamosem  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tom-as rozumbrada

0.00 SMM
Zaslal: čt červen 16, 2005 9:45 am Předmět: |
|
|
dubas_ -> funkci "vzdalena plocha" jsem zatim nepouzil, takze nevim, ale neni k jeji funkci potreba mit na hostitelskom pocitaci (serveru) verejnou IP adresu?
tomkocur -> v tom pripade, pokud se dostanes k tomu kabelu, muzes si to odblokovat podle navodu jak jsem to delal ja:
http://www.siemensmania.com/forum/viewtopic.php?p=138738#138738
a pokud budes mit ten patchnutej bootcore nebo loadery, tak ani nemusis downgreadivat na FW25 (potom se samozrejme muzes zas vratit na FW43), ale staci ti jen udalt ve V-Klay zalohu FF a pomoci Smelter si z ni vytahnout zapomenuty kod telefonu.
Ale jak jsme tu rikali, kabel proste potrebujes tak ci tak, bo kdyz to das do servisu, tak ti to sice asi odblokujou, ale definitivne ti vezmou zaruku (kvuli tem patchum) a uz ji nikdy nebudes moct uplatnovat... _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: čt červen 16, 2005 1:10 pm Předmět: |
|
|
2 tom-as - dobře mi tak,neměl sem nic říkat. Ale:
1.taky sem párkát kuchnul telefon,ale vždy sem měl zálohu!!!
2. než bych já někomu svěřil svuj telefon,pořádně bych si zjistil co s tim ten dotyčnej umí.
3. nikomu nenadávám ani nesnižuju ničí kvality a znalosti.
4. mě SST 5.38. pod Win XP SP2 jede úplně bez obtíží.
5. Když bude mít kabel,může se na mě klidně obrátit přes ICQ a dáme to spolu dopořádku.  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomkocur začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 17, 2005 1:46 pm Předmět: |
|
|
este jeden detail, aj ked to na veci asi nic nezmeni - ja ten kod telefonu viem, to nie ja som si ho zablokoval... ale teraz ho uz proste nemam kde zadat ked to je zablokovane _________________ CXT65 fw43 + infra (samozrejme neznackove) + sunka komp
Hlavne su repraky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|