clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Rozšíření paměti A55 a C55 na 1144 kb

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Rozšíření paměti A55 a C55 na 1144 kb
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Patche
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sonix
badatel
badatel

314.02 SMM
PříspěvekZaslal: pá červenec 23, 2004 6:22 am    Předmět: Fullflash 888 kb??? Odpovědět s citátem

Nevím, jestli to půjde, ale bylo by možné, kdyby někdo udělal zálohu FULLFLASH s pamětí 888 kb ?? To předělání dle návodu je docela složité a navíc se to někdy zcela nepovede. Prostě bych tam nahrál zálohu (a asi se pak musí přepsat IMEI).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3062.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá červenec 23, 2004 5:52 pm    Předmět: Re: Fullflash 888 kb??? Odpovědět s citátem

sonix napsal:
Nevím, jestli to půjde, ale bylo by možné, kdyby někdo udělal zálohu FULLFLASH s pamětí 888 kb ?? To předělání dle návodu je docela složité a navíc se to někdy zcela nepovede. Prostě bych tam nahrál zálohu (a asi se pak musí přepsat IMEI).

Pokud si nekdy nejakej ten patch aplikoval pak to prece pro tebe nemuze byt tezky. pokud ne tak s imhle radeji nezacinej wink

Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky  
evilFace
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 24, 2004 7:12 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Zatím sem dělal jen Upgrade A55 Arrow C55, než sem se rozhoupal, pročetl sem asi 4 návody (až na malé vyjímky shodné...) vše se povedlo napoprvé a fown funguje sqelle, ale do toho rozšíření paměti se zatím moc neženu, ptz čtu jak to někomu zlobí, někomu zamrzá atd. Navíc mám možnost vyměnit ho za C60 Dancing (fotřík ho má jan na net přes GPRS) tak nějak nevím, zda se do toho vůbec powštět....

- CX65 (zatím bez úprav)

Old School:

- C60, fw25, 3.75MB, patched

- A55 flashed to C55 fw24, 376KB, patched

- A36
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail  
křup
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2004 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mám AC55 na 888kb a zvětšenej seznam na 180 položek, pudeto aj stou jednomegovou pamětí?

p.s.: jak mám dostat do toho mobilu s 888kb češtinu? třeba i českou T9?
Victor
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2004 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

křup napsal:
mám AC55 na 888kb a zvětšenej seznam na 180 položek, pudeto aj stou jednomegovou pamětí?

Kde jsi k tomu nečeskému mobilu přišel? V prvé řadě jsi měl začít nahrátím českého firmwaru.

čestný člen
čestný člen

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

křup napsal:

to si kde prisiel k tomu zvacseniu pamate? ten u nas ti necha iba cestinu/slovencinu a su tam moznosti zvacsenia az na 1 MB, ak to chces mat aj vo svojom musis najprv nahrat cisty FullFlash C55, tym odstranis ten terajsi patch aj s jazykovou upravou
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Victor napsal:
křup napsal:

Kde jsi k tomu nečeskému mobilu přišel? V prvé řadě jsi měl začít nahrátím českého firmwaru.

te návod mám už strašně dlouho, má ho ze staré verze beinspired.cz, potřebuju vědět, jestli tam teď nějak dostanu češtinu nějakym patchem, páč se mi nechocou znova přčepisovat seznamy, a jak je to s tou jednomegovou pamětí a 180 položkama v seznamu?
Little_S
čestný člen
čestný člen

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

křup napsal:
te návod mám už strašně dlouho, má ho ze staré verze beinspired.cz, potřebuju vědět, jestli tam teď nějak dostanu češtinu nějakym patchem, páč se mi nechocou znova přčepisovat seznamy, a jak je to s tou jednomegovou pamětí a 180 položkama v seznamu?

cestinu tam mozes skusit dat...adresy a vsetko potrebne najdes ..::TU::.., ale ak chces zvacsit pamat na 1 MB musis najprv do telefonu nahrat cisty FF C55 napr. z noveho navodu Změna A55 na C55 verze II.
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobře pokusim se, ale nepude li to tak tam doufám stači lupnput zálohu fullflash telefonu, kterej se čerstvě proměnil za a55 na c55 a apk aplikovat ten návo, na kterejs mi dal link(dik), ale pro mě je rozhodující, jestli se ta nejvyšší varianta paměti snese s tím zvětšením seznamu. protože nevim přesně, misto čeho se ten seznam zvětšuje, jako na misto čehu se zapisuje.
ok2ucx
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2004 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vážení a milí,

zkoušel někdo z vás základní patch na zvětšení na 632kB podle http://c55fun.nm.ru/patches_index.html? Ve všemožných návodech není tato varianta zmíněna, příjemné na tom je, že není třeba rozkládat grafiku ani jiné triky. Zkusil jsem to a zatím to jede OK a to mám aplikované patche den v týdny, adresář na 180 míst a hromadu jiných. Zatím se zdá, že to s ničím nekoliduje. Rovněž tam zmiňují jeden miniaturní patchík, který má odstraňovat problémy s SMS (Патч http://c55fun.nm.ru/Patches/Ext_Flex/37sms_fix.vkp, устраняющий проблему 37-ой SMS после увеличения диска (Sinclair)! После применения патча вам надо создать каталог "Ringing tone" в корне при помощи DES, иначе возникнут проблемы с сохранением диктофонных записей.)

Tak si vyberte...

Pavel, ok2ucx
huncut
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Umite nekdo prelozit, na co ten patch s opravou sms je?
Little_S
čestný člen
čestný člen

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ak som to spravne pochopil, tak to odstrani nejaky problem pri ulozeni viac ako 37 SMS po rozsireni disku
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2004 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skoušel už někdo aplikovat ten patch na ty sms? mě totiž tefon mistama hapruje při uloženi moc sms ikdyž mám zětšeno na 888kb. jo, kdyby někdo věděl, kde najdu graf.patche na rozloženou grafiku, tak by nebyl marnej link. dik
sonix
badatel
badatel

314.02 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok2ucx napsal:
Vážení a milí,

zkoušel někdo z vás základní patch na zvětšení na 632kB podle http://c55fun.nm.ru/patches_index.html? Ve všemožných návodech není tato varianta zmíněna, příjemné na tom je, že není třeba rozkládat grafiku ani jiné triky. Zkusil jsem to a zatím to jede OK a to mám aplikované patche den v týdny, adresář na 180 míst a hromadu jiných. Zatím se zdá, že to s ničím nekoliduje. Rovněž tam zmiňují jeden miniaturní patchík, který má odstraňovat problémy s SMS (Патч http://c55fun.nm.ru/Patches/Ext_Flex/37sms_fix.vkp, устраняющий проблему 37-ой SMS после увеличения диска (Sinclair)! После применения патча вам надо создать каталог "Ringing tone" в корне при помощи DES, иначе возникнут проблемы с сохранением диктофонных записей.)

Tak si vyberte...

Pavel, ok2ucx

To mám nahrát ten CRC patch a pak hned ten patch 632kb ? Takže mi zůstane čestina? A lze to nahrát i na fw24 s patchi?
čestný člen
čestný člen

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2004 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ostanu ti vsetky povodne jazyky, mozes tam nechat aj patche, okrem zvacsenia disku
pri nejakych problemoch je dobre nahrat cisty Fullflash a zvacsit disk na nom
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Patche Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další
Strana 6 z 12

Přejdi na: