Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tom Raketa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st červen 22, 2005 11:43 pm Předmět: FFSInit a S65, vymaze z mobilu operatora? |
|
|
Kupil som S65 a je tam natiahnuty eurotel, prosim o radu, ci sa mi ho podari odstranit(najlepsie uplne vsetko=cela pamet mobilu) s programom FFSInit_S65_2_xx-FFS-LG04(FFSTOOL). Je to FullFlash? Som zaciatocnik a nechcem sa pustat do prace s viacerymi programami.
Dakujem Vam vsetkym za rady!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt červen 23, 2005 9:54 am Předmět: |
|
|
Toto není fullflash, ale pouze standartní obsah disku /melodie, aplikace, obrzky .../ .
Tvůj dotaz je dosti obsáhlý, koukni se do FAQ zde nalezneš plno odpovědí. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tom Raketa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 24, 2005 1:50 pm Předmět: |
|
|
Dakujem velmi pekne! Uz citam co stiham, chcel by som sa naucit pracovat so zakladnym softwarom, ale vsetky navody a rozhovory co som precital, su casti velkej skladacky, ktoru ako laik bez zakladnych vedomosti len tazko poskladam a prave ten zaklad mi chyba(ako zacat s x65 mam nastudovane tiez). Neviete mi prosim doporucit nieco(kniha, clanok, www-stranka...) na com by som mohol stavat dalej? V pocitacoch a v elektrotechnike zdaleka laik niesom, ale toto je nieco uplne ineho, a hlavne neda sa tak beznasledkov experimentovat(mrtvy mobil, poskodene bootcore, toho sa bojim.
Dakujem velmi pekne este raz! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: pá červen 24, 2005 2:11 pm Předmět: |
|
|
Nikto z nas Ti tu neposkytne knihu alebo jeden clanok,kde to budes mat napisane vsetko. Clanky su naozaj iba skladackami, ale ver mi, ze dokopy davaju jeden velky celok,ktory ked sa budes Siemensom venovat,citat fora, poznatky druhych a pytat sa nato,co Ti nie je jasne, urcite pochopis...len studuj coskoro budes aj Ty Siemensmaniak  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tom Raketa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červen 27, 2005 12:55 am Předmět: |
|
|
To je pravda, pomaly ale isto sa do toho dostavam a zacinam mat aku taku predstavu o tom, co vsetko to obnasa. Moj prvy odvazny cin bude podflashovanie, nemam vygenerovame kody, tak dufam ze si este zavolam. Zatial Vam moc dakujem!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|