Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FordPrefect kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červen 27, 2005 9:13 pm Předmět: CX65 a ceske znaky |
|
|
Ahoj, mam fw 25 a nemam ceske znaky pri psani. Rozchodil jsem infrared a co dal? Jde zmenit rozlozeni klavesnice prez IrDu?
Diky za kazdou odpoved
PS: nic jsem nevygooglil ani nenasel na forech, a kabel se mi kvuli tomu nechce kupovat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Zaslal: po červen 27, 2005 9:44 pm Předmět: Re: CX65 a ceske znaky |
|
|
FordPrefect napsal: | Ahoj, mam fw 25 a nemam ceske znaky pri psani. Rozchodil jsem infrared a co dal? Jde zmenit rozlozeni klavesnice prez IrDu?
Diky za kazdou odpoved
PS: nic jsem nevygooglil ani nenasel na forech, a kabel se mi kvuli tomu nechce kupovat |
Ide to len patchom cez V_Klay a ten cez irda nenahráš _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
And1111 pisatel

Založen: 18. 03. 2005 Příspěvky: 244 Bydliště: Svit, pri Poprade SVK
661.00 SMM
|
Zaslal: po červen 27, 2005 10:09 pm Předmět: |
|
|
Najprv si kup kabel az potom mozes kuzlit..... POtom aj vygooglis aj najdes nieco vo forach...  _________________ Alcatel OT 302 --> Siemens M50 --> Siemens C60 --> Siemens S65(128MB MMC) - FW 50 - dobre patche ---- IT`S COOL |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FordPrefect kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červen 27, 2005 10:18 pm Předmět: |
|
|
And1111 napsal: | Najprv si kup kabel az potom mozes kuzlit..... POtom aj vygooglis aj najdes nieco vo forach...  |
Ja vim, ze pro kabelove reseni existuje spousta reseni. Ja vsak nejsem clovek, ktery chce tunit sveho milacka, a tudiz se mi ani nechce kupovat kabel. Na prenaseni dat uplne staci IrDa. Proto se ptam na reseni pomoci Irdy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lewa táta fóra

Založen: 30. 12. 2004 Příspěvky: 1037 Bydliště: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Zaslal: út červen 28, 2005 12:41 pm Předmět: |
|
|
FordPrefect napsal: | And1111 napsal: | Najprv si kup kabel az potom mozes kuzlit..... POtom aj vygooglis aj najdes nieco vo forach...  |
Ja vim, ze pro kabelove reseni existuje spousta reseni. Ja vsak nejsem clovek, ktery chce tunit sveho milacka, a tudiz se mi ani nechce kupovat kabel. Na prenaseni dat uplne staci IrDa. Proto se ptam na reseni pomoci Irdy |
Tak jdi do servisu, tam jim zděl problém, a oni ti to už pomocí již zmiňovaného kabelu daj do pořádku... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: út červen 28, 2005 3:27 pm Předmět: |
|
|
FordPrefect napsal: | And1111 napsal: | Najprv si kup kabel az potom mozes kuzlit..... POtom aj vygooglis aj najdes nieco vo forach...  |
Kdyby jsi byl z okolí Litoměřic, vše to jsme schopen udělat, a určitě za míň než je nákup kabelu.  _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|