clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens Mobile Control - SiMoCo

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens Mobile Control - SiMoCo
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 27, 28, 29  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
signy13
kolemjdoucí

79.98 SMM
PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2005 1:12 pm    Předmět: Problem s ukladanim alarmu do telefonu Odpovědět s citátem

Dobry den,
testuji SiMoCo a mam problem s ukladanim alarmu do telefonu. Nacist alarmy muzu, kdyz v SiMoCu vytvorim novy alarm (s ruznymi parametry nastaveni), tak to skonci hlaskou "Zapis do telefonu selhal". Kdyz upravuji alarm, tak napr. uprava polozky "Kde" (nazev) projde, zmena opakovani alarmu zase skonci "Zapis do telefonu selhal". Netusite, v cem by mohl byt problem?
Zkusil jsem snizit rychlost prenosu (z 19200Bd na 9600Bd) coz nepomohlo, mobil je CX65 FW43, kabel DCA510. SiMoCo verze 2.2.5.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
signy13
kolemjdoucí

79.98 SMM
PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2005 1:49 pm    Předmět: Re: Problem s ukladanim alarmu do telefonu Odpovědět s citátem

signy13 napsal:

testuji SiMoCo a mam problem s ukladanim alarmu do telefonu.

Omlouvam se za zbytecny dotaz, spustil jsem autodetekci nastaveni rychlosti prenosu a objevilo se tam jine nastaveni rychlosti (zjevne spravne), po kterem uz vse funguje... Zda se, ze 19200Bits per second v nastaveni portu neni totez, co 19200Bd v nastaveni SiMoCo #-o
Diky za skvely program.
witold
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2005 5:42 pm    Předmět: Zapis do telefonu selhal - autodetekce Odpovědět s citátem

Ach jo, když já jsem žádnou "autodetekci nastaveni rychlosti prenosu" nenašel a ten problém mám už půl roku smířen s jeho neřešitelností.

Kdo mě spasí?

witold - věčný začátečník
signy13
kolemjdoucí

79.98 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2005 8:25 am    Předmět: Re: Zapis do telefonu selhal - autodetekce Odpovědět s citátem

witold napsal:
Ach jo, když já jsem žádnou "autodetekci nastaveni rychlosti prenosu" nenašel a ten problém mám už půl roku smířen s jeho neřešitelností.

Mam SiMoCo 2.2.5 a autodetekce je tam v menu Nastaveni jako tlacitko Vyhledat (vlevo nahore). To nefunguje?
witold
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2005 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslel jsem, že to detekuje jen port, ne rychlost připojení. Nastavilo to 115200 Bd, ale stejně občas naskočí hláška, že zápis selhal. Nemá na to vliv i nastevní rychlosti v:

Tento počítač, vlastnosti, hardware, správce zařízení, porty, prolific USB, vlastnosti, nastavení portu, Bity za sekundu ???

Mám tam 9600 a napadá mě jenom zkoušet do aleluja. Confused

Teda už jsem některé zkoušel, namátkou, rychlejší i pomalejší, ale nic z toho.
witold
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2005 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mimochodem mám M65 fw 12, což je asi uchylnost, ale ještě jsem nebyl schopný updatovat. Pokud by to náhodou bylo v tom, tož po mně hoďte klacek.
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2005 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

witold napsal:
mimochodem mám M65 fw 12, což je asi uchylnost, ale ještě jsem nebyl schopný updatovat. Pokud by to náhodou bylo v tom, tož po mně hoďte klacek.

Aha...FW12..aj tam moze byt vazny problem....ten FW sposobuje problemy v komunikacii s PC...updatuj FW a uvidis

Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2005 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík, nejspíš to budu muset v dohlednu naštudovat.
signy13
kolemjdoucí

79.98 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2005 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

witold napsal:
Myslel jsem, že to detekuje jen port, ne rychlost připojení. Nastavilo to 115200 Bd, ale stejně občas naskočí hláška, že zápis selhal. Nemá na to vliv i nastevní rychlosti v:

Tento počítač, vlastnosti, hardware, správce zařízení, porty, prolific USB, vlastnosti, nastavení portu, Bity za sekundu ???

Prave s tim jsem mel taky problemy, protoze nastavena rychlost na portu ciselne neodpovida rychlosti v SiMoCu - po autodetekci se mi komunikace vyrazne zlepsila a hlaseni o selhani zapisu do telefonu jsem dostaval jen vyjimecne.
sssugi
táta fóra
táta fóra

667.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Váš softík je dokonalý ale mám jeden problém:
Omylom som si vymazal zopár sms z pamäti telefónu ale zostali mi v odoslaných(v programe nie v mobile) a neviem ich dostať naspäť do pamäti telefónu...je to ešte možné?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
IceKiller
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2005 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fugas66 napsal:
...jak odistaluji SiMoCo ?? ..není vidět ani v "Ovládací Panely/Přidat nebo odebrat programi"
...děkuji...

v návodu bylo psané jen smazat adresář.

Já mám jiný dotaz poslední aktualizace je 2.2.5? tam už nebere akutelní datum hodí že už je po vypršení 30dnů je už něco nového?

Ice
Standa99
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 9:26 am    Předmět: Bleutooth Odpovědět s citátem

Mam S55 a nevim jak nastavit Simoco (2.2.5), aby pouzival COM6 (out) a COM9 (in) pro komunikaci. Kdyz zvolim jeden z nich, tak telefon nenajde.

A celkem by se primlouval pro rozsireni moznosti volby COM portu, aspon do 32 (9 je malo).
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 9:29 am    Předmět: Re: Bleutooth Odpovědět s citátem

Standa99 napsal:
Mam S55 a nevim jak nastavit Simoco (2.2.5), aby pouzival COM6 (out) a COM9 (in) pro komunikaci. Kdyz zvolim jeden z nich, tak telefon nenajde.

A celkem by se primlouval pro rozsireni moznosti volby COM portu, aspon do 32 (9 je malo).

A k čemu OMG 32 ?

A proč máš jako předmět Bluetooh ?

kenas
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 9:58 am    Předmět: Re: Bleutooth Odpovědět s citátem

Darth PZ napsal:
Standa99 napsal:

A k čemu OMG 32 ?

Treba to pripojuje pres BT

pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 9:59 am    Předmět: Re: Bleutooth Odpovědět s citátem

.::kenas::. napsal:
Darth PZ napsal:
Standa99 napsal:

A k čemu OMG 32 ?

Treba to pripojuje pres BT

S55ku ? d'oh!

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 27, 28, 29  Další
Strana 19 z 29

Přejdi na: