Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdena kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 9:19 pm Předmět: Témata pro CX65 |
|
|
Mam tak problem s tematama,kdyz si ze siemensmaie stahnu nejaky tema tak me v telefonu nejde rozjet,radite prepsat na sdt,ale kdyz tema stahnu tak uz v sdt je,ale v telefonu temata vod siemensu maji stc nebo scs,ale at to zmenim jakkoliv tak to nerozjedu,nechapu to ;(Jinak temata vod siemensu tam nainstalovany maji kolem 2kb,ale tyhle s manie tak kolem 400kb,tak nevim co delam spatne,prece staci to pres kablik zkopirovat a melo by to jet,ne?So tady moc pekny temata,takze me to docela mrzi ze to nejede ;( Tak prosim o radu co s tim,dik moc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Putcha badatel

Založen: 21. 05. 2005 Příspěvky: 100 Bydliště: Bratislava, Slovakia
261.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 9:23 pm Předmět: Re: Témata pro CX65 |
|
|
zdena napsal: | Mam tak problem s tematama,kdyz si ze siemensmaie stahnu nejaky tema tak me v telefonu nejde rozjet,radite prepsat na sdt,ale kdyz tema stahnu tak uz v sdt je,ale v telefonu temata vod siemensu maji stc nebo scs,ale at to zmenim jakkoliv tak to nerozjedu,nechapu to ;(Jinak temata vod siemensu tam nainstalovany maji kolem 2kb,ale tyhle s manie tak kolem 400kb,tak nevim co delam spatne,prece staci to pres kablik zkopirovat a melo by to jet,ne?So tady moc pekny temata,takze me to docela mrzi ze to nejede ;( Tak prosim o radu co s tim,dik moc. |
Tie temy od siemensu uz su rozbale v mobile: obrazky v obrazkoch, zvuky vo zvukoch..., v temach su iba nastavenia k nim, aby si ich telefon vedel poskladat
Skus si tu temu v *.sdt nakopirovat hocikam do mobilu a spustit ju, by sa ta malo opytat ci ju chces aktivovat. _________________ Nokia 5110 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Siemens S65(fw25 - fw43 - fw25 - fw43 - fw50+patches - fw53+patches) -> Sony Ericsson D750i -> HTC Wizard -> HTC Kaiser -> HTC Jade |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 10:24 pm Předmět: Re: Témata pro CX65 |
|
|
zdena napsal: | Mam tak problem s tematama,kdyz si ze siemensmaie stahnu nejaky tema tak me v telefonu nejde rozjet,radite prepsat na sdt,ale kdyz tema stahnu tak uz v sdt je,ale v telefonu temata vod siemensu maji stc nebo scs,ale at to zmenim jakkoliv tak to nerozjedu,nechapu to ;(Jinak temata vod siemensu tam nainstalovany maji kolem 2kb,ale tyhle s manie tak kolem 400kb,tak nevim co delam spatne,prece staci to pres kablik zkopirovat a melo by to jet,ne?So tady moc pekny temata,takze me to docela mrzi ze to nejede ;( Tak prosim o radu co s tim,dik moc. |
Skusim Ti to vysvetlit inac,aby si to pochopila. Klasicka tema (vo formate SDT) ma skutocne aj okolo 400 a viac kB, lebo obsahuje vsetky obrazky,animacie,melodie,farebnu schemu a instalacny subor ( tych tvojich 2kB vo formate STC). Tema sa skopiruje do pamati telefonu do zlozky Data/Themes. Ked si ju v menu telefonu najdes a das prvykrat aktivovat, rozbalia sa Ti vsetky tie obrazky,animacie,melodie....do samostatnych adresarov a do prislusnych zloziek Animations,Pictures.....a v zlozke Themes Ti potom uz skutocne zostane iba ten 2kB STC subor, ktory toto vsetko spachal  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 10:29 pm Předmět: |
|
|
A máš dost volnýho místa v paměti? Kdyžtak zkus trochu uvolnit. Možná, že to pomůže  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 10:40 pm Předmět: |
|
|
Ak by mala malo miesta, vyhodilo by jej to hlasku... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: pá červenec 08, 2005 10:44 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Ak by mala malo miesta, vyhodilo by jej to hlasku... |
No já jsem si ten příspěvek přečetl a nedozvěděl jsem se pořádně co s těma souborama dělá. Já to nakopíruju do data/themes a pak to normálně otevíram přes systém souborů a tak mi to jede. Víc neporadim, protože jsem s tim nikdy problém neměl..
BTW, stejně si spíš přejmenuju ten soubor na zip, vytáhnu z něj scs (popřípadě nějakej ten obrázek) a až to si nakopíruju a otevíram v mobilu _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|