clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - S K A J L E R-neodepisovat

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

S K A J L E R-neodepisovat
Jdi na stránku 1, 2  Další

Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guiksilver
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2005 3:34 pm    Předmět: S K A J L E R-neodepisovat Odpovědět s citátem

Neodepisujte skajlerovi na jeho pořád ty samý thready....Tady na siemensmanii jsem viděl už nejméně 5 stejnech threadu nebo topicu od toho samého člověka ( skajlera).Jenom se snaží zaprasit toto fórum...Na SF se o to snaží taky,tam už těch threadů má taky hafo...Tím chci upozornit admina,že by mu mohl dát podmínku,teda pokud už mu jí nedal.
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2005 3:48 pm    Předmět: Re: S K A J L E R-neodepisovat Odpovědět s citátem

guiksilver napsal:
Neodepisujte skajlerovi na jeho pořád ty samý thready....Tady na siemensmanii jsem viděl už nejméně 5 stejnech threadu nebo topicu od toho samého člověka ( skajlera).Jenom se snaží zaprasit toto fórum...Na SF se o to snaží taky,tam už těch threadů má taky hafo...Tím chci upozornit admina,že by mu mohl dát podmínku,teda pokud už mu jí nedal.

Nemyslím si, že to dělá naschvál. Spíš bude tak trochu ...ehm no... jak to jenom říct ... nešikovný ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2005 6:36 pm    Předmět: Re: S K A J L E R-neodepisovat Odpovědět s citátem

jiji2004 napsal:
guiksilver napsal:

Nemyslím si, že to dělá naschvál. Spíš bude tak trochu ...ehm no... jak to jenom říct ... nešikovný ?

Tak o tom pochybuju Evil or Very Mad

rozumbrada
rozumbrada

1272.54 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2005 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naprostý souhlas...tohle mi přijde trochu dementní...Když poprvé založil thread "Jen sem..." tak,to ještě bylo v pohodě.Ale když stejnej thread založí i SF...oba mu zamknou...a on založí ten stejnej,bez ohledu na to,že na témata,ikony atd.,na obou forech už thread je...to se mi zdá trochu moc.

Naposledy upravil Norton dne st červenec 06, 2005 8:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail  
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2005 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nejlepší asi bude mu dát podmínku a když na ni neodpoví, tak podmínečný BAN cca. třeba na 14dní...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky  
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2005 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prosím já sem takoví defo že su toho občas taky schopnej tak mě to prosím omluvte nebo okamžitě smažte Exclamation
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2005 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mna zacina s*at uz aj ten "Kubi" vyhladavanie ziadne vobec nic nepozrie par dni mi zadrbaval ICQ aj som mu radil posielal na linky no jemu ak clovek neda nieco na zlatom podnose... proste ICQ IL Exclamation

Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710

----------------------------
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger 
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2005 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dafko napsal:
Mna zacina s*at uz aj ten "Kubi" vyhladavanie ziadne vobec nic nepozrie par dni mi zadrbaval ICQ aj som mu radil posielal na linky no jemu ak clovek neda nieco na zlatom podnose... proste ICQ IL Exclamation
Mě jich se*e víc Very Happy

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2005 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no a co takovejm lidem poradit...asi to z tech linku proste nechapou Smile kazdej neni tak chytrej jako prumerny clovek... jeste pred prazdninama sem Skajlerovi napsal, ze kdyz mi napise kolik mu je let tak mu pomuzu(napsal)...no fooor je v tom ,ze nema ani ICQ a nechce si ho ani zaridit ..prej se jeho kamosovi prez ICQ nekdo naboural do PC..coz je totalni blbost,ale budiz.Takze to sepisu a poslu mu to mejlem ...bude to tak podrobnej popis ,ze jestli ani podle toho to nezvladne tak je vazne pakos nejvetsiho radu Very Happy pokud treba z toho mejlu nepochopi nejakej malej detail tak mu jeste poradim ,ale jestli to nepochopi cely tak to nema cenu.Ted to krachuje na tom ,ze sem mu napsal-po te co mi napsal kolik mu je at mi teda posle seznam uprav co by si tak rad na SX1 udelal.Az ho posle dam se do prace...rekl sem mu ,ze to sepisu jeste dneska ,ale pokud mi to posle treba v sest tak to asi nestihnu:)No myslim ,ze odepisovat tyto lidi by sme z principu nemeli ..a jak je v pravidlech... muzem si zanadavat(slusne),ale kdyz vime tak by sme k te nadavce meli take pripojit link popripade strucnou ,ale vycerpavajici radu...Smile tudiz sem ochoten to s nim zkusit.A vzhledem k tomu ,ze mam sve stranky tak bych to stejne nekdy musel sepsat a takhle to udelam zajednou a bude:) pak to jen naznackuju v HTML :)tudiz i kdyby to on nepochopil tak to nebude zbytecna prace Dancing

http://cuir.wz.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2005 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dafko napsal:

Tak takovejch lidí je hodně! Já už taky patřím k těm nesnášenejm, ale asi z hlediska té své reklami co???

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger 
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2005 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kubi napsal:
Dafko napsal:

Aby ses nepo****, tak si mi poslal jeen kompeltni link no boze!!
a ze si rek ze je to na SF a ne na SF foru to je malej rozdilek ty noumo! Very Happy

No tak ... vklidu, není to forum o dohadování, ale o razení ohledně siemensů!

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger 
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2005 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gwin napsal:
Dafko napsal:
Mě jich se*e víc Very Happy

jojo.to jsi trefil presne Applause
kolemjdoucí

17.40 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2005 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cuir napsal:
..prej se jeho kamosovi prez ICQ nekdo naboural do PC..coz je totalni blbost,...

no myslim, ze to az takova blbost byt nemusi
Norton
rozumbrada
rozumbrada

1272.54 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2005 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry za OT...Opravdovej hacker se dostane po PC kdykoliv bude chtít (ale proč by to dělal u někoho "bezvýznamného") a tzv. hackeři,kteří umí akorát tak použít nějakej ten prográmek na zjištění hesla (např. tvrdej útok kdy zkouší všechny možný kominace atd.) by se zase naopak do PC dostat nedokázali (ikdyž u windowsů není nic nemožný).Opravdovej hacking se odehrává větinou na úrovni příkazových řádků a většinou není veden z OS Windows.
rozumbrada
rozumbrada

1262.50 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2005 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pánové tohle měl bej jen informativní thread Shame on you
Nejenom,že se to nějak rozrostlo,ale už je to i OT a to pořádnej Confused

Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: