Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kamol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 28, 2005 6:44 pm Předmět: Nahrávání videa víc jak minutu??? |
|
|
zdravím tak sem pročítal tady forum a nikde sem nenašel pořádné vysvětlení.......camcoder co sem zkoušel tak mi hodí asi po cca 20s chybu a vypne se jaký existuje dobrý program na natáčení více jak minutu na sx1 slyšel sem ještě o eti camcoder ale prý je horší než klasciký nahrávač co je v telefonu jinak na symbianforu sem se dočetl že prý camcoder není dělaný pro sx1 a nefunguje tak nevím jak to je s tím?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 484 Bydliště: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Zaslal: po únor 28, 2005 7:01 pm Předmět: Re: Nahrávání videa víc jak minutu??? |
|
|
kamol napsal: | zdravím tak sem pročítal tady forum a nikde sem nenašel pořádné vysvětlení.......camcoder co sem zkoušel tak mi hodí asi po cca 20s chybu a vypne se jaký existuje dobrý program na natáčení více jak minutu na sx1 slyšel sem ještě o eti camcoder ale prý je horší než klasciký nahrávač co je v telefonu jinak na symbianforu sem se dočetl že prý camcoder není dělaný pro sx1 a nefunguje tak nevím jak to je s tím?? |
camcoder mi nechodí ani jeden, ale pokud vim tak tu musí být na toto téma na fóru velmi rozsáhlá diskuse.. _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 28, 2005 7:04 pm Předmět: Re: Nahrávání videa víc jak minutu??? |
|
|
mirdro napsal: | kamol napsal: | zdravím tak sem pročítal tady forum a nikde sem nenašel pořádné vysvětlení.......camcoder co sem zkoušel tak mi hodí asi po cca 20s chybu a vypne se jaký existuje dobrý program na natáčení více jak minutu na sx1 slyšel sem ještě o eti camcoder ale prý je horší než klasciký nahrávač co je v telefonu jinak na symbianforu sem se dočetl že prý camcoder není dělaný pro sx1 a nefunguje tak nevím jak to je s tím?? |
camcoder mi nechodí ani jeden, ale pokud vim tak tu musí být na toto téma na fóru velmi rozsáhlá diskuse.. |
jo no musí a je tady ale jakože sme nidke nevyčetl jak se to vyřečilo popřpadě jaký jiný program jde aby šlo natáčet více jak minutu....někomu prý jde camcoder a zase někdo říká že je to dělané na symbian 7.0 tak nevím no |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: po únor 28, 2005 7:05 pm Předmět: |
|
|
Já sem zatím nenarazil na žádný funkčí nahrávání videa (mimo vestavěné app) _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 28, 2005 7:14 pm Předmět: |
|
|
Gwin napsal: | Já sem zatím nenarazil na žádný funkčí nahrávání videa (mimo vestavěné app) |
taky právě že sem nenašel kartu mám 256 a video jenom 1minutu to je trošku ubohé ....vždycky se najdou nějaké mouchy které člověka nepotěší |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 484 Bydliště: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Zaslal: po únor 28, 2005 7:28 pm Předmět: |
|
|
kamol napsal: | Gwin napsal: | Já sem zatím nenarazil na žádný funkčí nahrávání videa (mimo vestavěné app) |
taky právě že sem nenašel kartu mám 256 a video jenom 1minutu to je trošku ubohé ....vždycky se najdou nějaké mouchy které člověka nepotěší |
no jo no, ale ono to video stejně za moc nestojí, bohužel _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 28, 2005 7:31 pm Předmět: |
|
|
mirdro napsal: | kamol napsal: | Gwin napsal: | Já sem zatím nenarazil na žádný funkčí nahrávání videa (mimo vestavěné app) |
no jo no, ale ono to video stejně za moc nestojí, bohužel |
no nestojí ale někdy je sranda tak je to třeba natočit a v telefonu to zase nneí tak hrozné |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cosinusX kolemjdoucí
 Založen: 18. 04. 2005 Příspěvky: 21 Bydliště: Ostrava-Poruba
1.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 19, 2005 7:06 pm Předmět: Re: Nahrávání videa víc jak minutu??? |
|
|
kamol napsal: | zdravím tak sem pročítal tady forum a nikde sem nenašel pořádné vysvětlení.......camcoder co sem zkoušel tak mi hodí asi po cca 20s chybu a vypne se jaký existuje dobrý program na natáčení více jak minutu na sx1 slyšel sem ještě o eti camcoder ale prý je horší než klasciký nahrávač co je v telefonu jinak na symbianforu sem se dočetl že prý camcoder není dělaný pro sx1 a nefunguje tak nevím jak to je s tím?? |
Hm je fakt že eti camcoder funguje a je to freeware, jenže zachytává zvlášť zvuk a zvlášť video a oba soubory mají nějakou exotickou příponu a nepodařilo e mi najít konvertor který by si s tím potykal |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: út červenec 19, 2005 9:28 pm Předmět: Re: Nahrávání videa víc jak minutu??? |
|
|
cosinusX napsal: | kamol napsal: | zdravím tak sem pročítal tady forum a nikde sem nenašel pořádné vysvětlení.......camcoder co sem zkoušel tak mi hodí asi po cca 20s chybu a vypne se jaký existuje dobrý program na natáčení více jak minutu na sx1 slyšel sem ještě o eti camcoder ale prý je horší než klasciký nahrávač co je v telefonu jinak na symbianforu sem se dočetl že prý camcoder není dělaný pro sx1 a nefunguje tak nevím jak to je s tím?? |
Hm je fakt že eti camcoder funguje a je to freeware, jenže zachytává zvlášť zvuk a zvlášť video a oba soubory mají nějakou exotickou příponu a nepodařilo e mi najít konvertor který by si s tím potykal | Tak si hledal špatně. Mám konvertor ktery eye soubory převede do avi. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
|
Návrat nahoru |
|
 |
cosinusX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 19, 2005 9:52 pm Předmět: Re: Nahrávání videa víc jak minutu??? |
|
|
Gwin napsal: | cosinusX napsal: | kamol napsal: | zdravím tak sem pročítal tady forum a nikde sem nenašel pořádné vysvětlení.......camcoder co sem zkoušel tak mi hodí asi po cca 20s chybu a vypne se jaký existuje dobrý program na natáčení více jak minutu na sx1 slyšel sem ještě o eti camcoder ale prý je horší než klasciký nahrávač co je v telefonu jinak na symbianforu sem se dočetl že prý camcoder není dělaný pro sx1 a nefunguje tak nevím jak to je s tím?? |
Hm je fakt že eti camcoder funguje a je to freeware, jenže zachytává zvlášť zvuk a zvlášť video a oba soubory mají nějakou exotickou příponu a nepodařilo e mi najít konvertor který by si s tím potykal | Tak si hledal špatně. Mám konvertor ktery eye soubory převede do avi. |
A nebyl by jsi ochoten rozšířit?  _________________ Siemens for ever and never. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: út červenec 19, 2005 10:37 pm Předmět: Re: Nahrávání videa víc jak minutu??? |
|
|
cosinusX napsal: |
A nebyl by jsi ochoten rozšířit?  | Šířím 8) . _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
|
Návrat nahoru |
|
 |
cosinusX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 19, 2005 10:48 pm Předmět: Re: Nahrávání videa víc jak minutu??? |
|
|
Gwin napsal: | cosinusX napsal: |
A nebyl by jsi ochoten rozšířit?  | Šířím 8) . |
No byl bych nadmíru potěšen kdyby se kopie octla i na cosinusX@seznam.cz, čistě náhodou.  _________________ Siemens for ever and never. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: út červenec 19, 2005 10:50 pm Předmět: Re: Nahrávání videa víc jak minutu??? |
|
|
cosinusX napsal: | Gwin napsal: | cosinusX napsal: |
No byl bych nadmíru potěšen kdyby se kopie octla i na cosinusX@seznam.cz, čistě náhodou.  | Posláno. Snad je to vono. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
|
Návrat nahoru |
|
 |
cosinusX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 19, 2005 11:20 pm Předmět: Re: Nahrávání videa víc jak minutu??? |
|
|
Gwin napsal: | cosinusX napsal: | Gwin napsal: | cosinusX napsal: |
No byl bych nadmíru potěšen kdyby se kopie octla i na cosinusX@seznam.cz, čistě náhodou.  | Posláno. Snad je to vono. |
Díkes.Máš to u mě Moraváku.  _________________ Siemens for ever and never. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Zaslal: st červenec 20, 2005 8:30 am Předmět: |
|
|
no asi by se velmi siklo ..kdyby jste to poslali na spolecnej mejl a to na sexyone2@centrum.cz
skrati se tim tohle tema a nebude tu miliooooon prizpevku ..me taky to posli a podobne .Dekuji.
taky by se hodilo tam poslat jak ten konvertor tak i camcoder. Tak to tam prosim poslete .Dekuji  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|