clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Kontakt na vyvojare ze Siemens AG

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Kontakt na vyvojare ze Siemens AG

Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2005 8:11 pm    Předmět: Kontakt na vyvojare ze Siemens AG Odpovědět s citátem

Tak jsem brouzdal konfiguraci SX1 a u zvukoveho nastaveni byl v konfiguraku podepsan tento clovik:

Joachim.Laier(at)siemens(dot)com
+49-89-636-49479

Tak kdo umite dobre nemecky, sesmolte mu mail a pozadejte ho o spolupraci. Myslim ze za pokus to stoji. Netlacte jen natuknete ze tam stale jsou chyby a ze se zdrojakama atd. by to slo opravovat lepe :-) Kdyztak tuknete ze stejne siemens konci s podporou a vlastne s celou divizi, takze by urcite neporusil podminky pracovni smlouvy atd ...

PROSIM NEPISTE DO TOHOTO THREADU ZADNE ZBYTECNE PRISPEVKY POUZE INFORMACE CI NAVRHY K VECI

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky  
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2005 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Upřímně řečeno to nemá moc cenu - žádnej vývojář (něčeho komerčního) ti jen tak nedá zdrojáky. A řek bych, že ani po skončení vývoje.

N5110 (po tátovi) --> M35i ( T9, vlastni graf. patche) --> Samsung X460
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger 
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2005 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koudi napsal:
Upřímně řečeno to nemá moc cenu - žádnej vývojář (něčeho komerčního) ti jen tak nedá zdrojáky. A řek bych, že ani po skončení vývoje.
Za pokus to stojí ne Question

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail  
nigol
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavne ten vyvojar sam o sobe o tom nemuze rozhodovat. On na ty zdrojaky nema zadna prava - ty ma Siemens...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky  
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja to nechapu, asi jsou tu nekteri slepy nebo blby, napsal jsem to veliky a cerveny, ale asi to neni dost pochopitelny, presne tyhle prispevky sem nechci.

Proste kdo mate chvilku a umite nemecky tak to prosim sesmolte, i kdyby byla sance 1:10000000000000000 muzeme mit stesti. Diky

kolemjdoucí

17.40 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sorry, cist umim, ale reaguju:

proc nemecky? predpokladam, pokud je to vyvojar, anglictina mu nebude delat problemy...

podme zkusit dat dohromady ten text v cestine, ja to potom prelozim

Dancing

edit: a zkus zeditovat tu adresu at nevypada jako adresa, jinak tam bude mit za chvili tolik spamu, ze ten mail zrusi Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
koudi
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2005 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

miosmobile napsal:
ja to nechapu, asi jsou tu nekteri slepy nebo blby, napsal jsem to veliky a cerveny, ale asi to neni dost pochopitelny, presne tyhle prispevky sem nechci.

Proste kdo mate chvilku a umite nemecky tak to prosim sesmolte, i kdyby byla sance 1:10000000000000000 muzeme mit stesti. Diky

To těžko. Pochybuju, že by vůbec odpověděl. Navíc už tam ani nemusí pracovat. Jediná možnost (s určitou reálnou pravděpodobností) by byla, kdyby ho vyhodili, on se pěkně naštval a ze vzteku to pak klidně někomu dal Smile.
Ale ne, jestli se to fakt povede, koupim ti flašku wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger 
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2005 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koudi napsal:
miosmobile napsal:

To těžko. Pochybuju, že by vůbec odpověděl. Navíc už tam ani nemusí pracovat. Jediná možnost (s určitou reálnou pravděpodobností) by byla, kdyby ho vyhodili, on se pěkně naštval a ze vzteku to pak klidně někomu dal Smile.
Ale ne, jestli se to fakt povede, koupim ti flašku wink

Je videt ze cist umis ale tva inteligence je pod bodem mrazu.

V podstate de o to to zkusit, nemas cas neco smolit a zvlast ne premyslet o tom jak to vyzni v nemcine, proto jsem chtel aby to nekdo napsal rovnou v nemcine, v anglictine si to napisu klidne sam.

Normalne uz jenom tim jestli odpovi se treba dozvime jestli siemens pokracuje alespon v nejake podpore atd.

Fakt si prosim nechte skepticky kecy.

Mnou zbastleny Text:

Dobry den

nalezli jsme na Vas kontakt v konfiguracnich souborech MT Siemens SX1 a radi bychom s Vami navazali kontakt. Jsme skupina nadsencu vlastnicich mobilni telefony znacky Siemens zdruzena pod zastitou diskusniho fora na www.siensmania.cz
Jelikoz fy. Siemens oficialne ukoncila podporu a prodala mobilni divizi, shanime zasvecene osoby, ktere by nam mohli alespon radou pomoci v dalsim doladovani a opravovani chyb ve FW pro SX1.
Pokud by jste byl ochoten nam nejak pomoci ci poskytnout kontakty na vyvojare podilejici se na vyvoji SX1, byli bychom Vam velmi vdecni.

A chtelo by to zaslat nekym z oficialnich clenu tymu siemensmanie.

pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2005 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miosmobile napsal:
Je videt ze cist umis ale tva inteligence je pod bodem mrazu.

Takovéto urážky by sis prosím mohl odpustit, taky ti neříkám, že máš mozek velikosti zaječích varlat.

Jestli ti odpoví, tak z toho o nějaký podpoře vůbec nezjistíš vůbec nic. Podpora byla oficiálně ukončena. Pokud ale někomu napíšeš přímo osobní email, tak bych pokládal za slušnost alespoň odpovědět. (Pokud ten email pořád používá.) Pokud ten mail už neplatí už neužívá, tak ti neodpoví a ty z toho vyvodíš bůhvíco.

čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2005 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hand OT.

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bože ono mi to jeste reaguje Shhh

koudi: Hele lamko nevim co mas spolecnyho se Siemensem, kdyz si mel chvilku M35, taky nevim co se se*es do fora o SX1 a proc tu spamujes. Taky nevim kde beres ty jasnovidny schopnosti, ale pomalu mi to zacina lezt na nervy. Kdyby meli vsichni ke vsemu takovej pojeb*nej pristup jako ty tak se tohle forum vubec neobjevilo, brati rusi by nemeli patche atd. atd.

Delam servis Siemensu nejakejch 5let, jsem clenem Siemens developer portalu a neco o tom uz vim. Hlavne to ze lidi co delaj pro siemens jsou dost ruzny.

Takze jsem se nasral a du si to prepsat do anglictiny, jen doufam ze mu to nejakej spam filtr nevyradi rovnou jako spam, kvuli tomu jsem to totiz chtel napsat v nemcine.

pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miosmobile napsal:
bože ono mi to jeste reaguje Shhh

koudi: Hele lamko nevim co mas spolecnyho se Siemensem, kdyz si mel chvilku M35, taky nevim co se se*es do fora o SX1 a proc tu spamujes. Taky nevim kde beres ty jasnovidny schopnosti, ale pomalu mi to zacina lezt na nervy. Kdyby meli vsichni ke vsemu takovej pojeb*nej pristup jako ty tak se tohle forum vubec neobjevilo, brati rusi by nemeli patche atd. atd.

Delam servis Siemensu nejakejch 5let, jsem clenem Siemens developer portalu a neco o tom uz vim. Hlavne to ze lidi co delaj pro siemens jsou dost ruzny.

Takze jsem se nasral a du si to prepsat do anglictiny, jen doufam ze mu to nejakej spam filtr nevyradi rovnou jako spam, kvuli tomu jsem to totiz chtel napsat v nemcine.

to je ale zase jednou blbej příspěvek d'oh! .
1) neřikej mi lamko
2) co jako vyvozuješ z toho, že sem měl m35 (a ne chvíli, jak tvrdíš)? Nikde sem si nevšim, že by na fórum měli lidi co nemaj siemens zakázanej přistup. Navíc to, že ho nevlastím ještě neznamená, že s ním nemůžu mit hromadu zkušeností.
3) nespamuju, pouze vyjadřuji svůj názor. jestli nevíš, co je spam, tak seš lama ty.
4) nikdy sem netvrdil, že mam jasnovidecké schopnosti, jenom řikám, co si myslím.
5) ruští bratři začli dělat patche právě z toho důvodu, že se nespoléhali na nikoho ze siemensu.
6) jsem rád, že jsi členem siemens developer portálu - kvalitní lidi jsou potřeba (a nemyslim to nijak ironicky apod. - to jen aby sis to špatně nevyložil).

Nechápu proč se chováš tak agrsivně, nic jsem ti neudělal a nevidím důvod, proč se s tebou dál hádat, když jsi zjevně dost paličatej.
Jak vidno, na rozumnou (a klidnou) debatu to nevypadá, tak se měj.

čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hoši klidněte se Exclamation Exclamation

poslední varování
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LOCK

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: