Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 16, 2005 3:48 pm Předmět: |
|
|
CrazyCZ napsal: | Borix napsal: | Používal som istý čas aj Linux(Mandrake 9.1),ale kvoli týmto problémom som sa musel vrátiť k windowsu:
Nemožnosť nainštalovať modem(Conexant Soft V92 Data Fax Modem)!
Žiadny soft na patchovanie Siemensu(SPC,V-klay, ešte by bodol Siemens Debbuger)
Ovládač na multifunkčný prístroj HP PSC1210.
Keď sa mi podarí všetky tieto problémy vyriešiť(alebo ak niekto vie riešenie) som ochotný prejsť na Linux a stať sa jeho spokojným uźívateľom. |
Jako jediny problem bych videl jenom patchovani a ostatni programy pro praci s mobilem. Vse ostatni se da urcite vyresit. |
Nikde som nenašiel žiadny ovládač na ten modem čo mám, bol problém zohnať ovládač už aj na Xp. Pôvodne bol ovládač iba na 98 a aj to si ho musel mať vo verzii SE!!! A to som hľdal pekne dlho. Existuje linuxant, ale tam je niečo o platení! _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
circulus pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 6:43 pm Předmět: |
|
|
michalvrtatko napsal: | Ricky napsal: |
No já musím říct, že zrovna u MS Office jsem nucen využívat hodně funkcí, protože to po nás ve škole vyžadovali. Před rokem a něco jsem měl tu čest si vyzkoušet OpenOffice a musím říct, že jsem byl zhnusen. Možná to bylo i tím, že jsem byl zvyklý na MS Office, ale předsudky jsem neměl, chtěl jsem jej ze zvědavosti vyzkoušet a docela jsem se těšil, ale pak jsem s tím měl tolik problémů s formátováním, nešla na tom napsat a vytisknout ani jediná seminárka ve správném rozložení, tak jsem se rychle navrátil z5.
Osobně přiznávám, že se na mém počítači může vyskytovat nějaký nekoupený software, avšak používám jej jen pro svou potřebu, nikam ho nešířím. Mít na něj peníze, přísahám, že jsem ochoten si jej koupit...  | Já jsem byl u OpenOffice zhusen hlavně kvůli kompatibilitě s MSOffice, nezobrazovaly se vůbec WordArty, občas popisky k obrázkům... Ale teď v té betaverzi 1,9 nebo 2,0 se to o dost zlepšilo, ale pořád to není ono |
No ale za to si poděkuj firmě Microsoft. Za to že neuvolnila popis formátu .doc a proto žádný jiný program ten .doc nevykreslí (nezobrazí přesně). OpenOffice.org je naprosto brilantní kousek software, a pro ty, kteří si chtějí napsat nějaký dopis a nejsou vázáni někým kdo formát .doc používá, je OOo výborná varianta. _________________ C25->C35i(fw18 with T9CZ!)->C45->C55->M55->C65 fw50(patched)->SE K510i->N70->K320i->Huawei Sonic.
jabber: circulus[at]njs[dot]netlab[dot]cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Darklord45 pisatel

Založen: 23. 04. 2005 Příspěvky: 294 Bydliště: Slovensko, okres PO, J9 KE
670.04 SMM
|
Zaslal: so červenec 23, 2005 2:55 pm Předmět: |
|
|
CrazyCZ napsal: | Borix napsal: | Používal som istý čas aj Linux(Mandrake 9.1),ale kvoli týmto problémom som sa musel vrátiť k windowsu:
Nemožnosť nainštalovať modem(Conexant Soft V92 Data Fax Modem)!
Žiadny soft na patchovanie Siemensu(SPC,V-klay, ešte by bodol Siemens Debbuger)
Ovládač na multifunkčný prístroj HP PSC1210.
Keď sa mi podarí všetky tieto problémy vyriešiť(alebo ak niekto vie riešenie) som ochotný prejsť na Linux a stať sa jeho spokojným uźívateľom. |
Jako jediny problem bych videl jenom patchovani a ostatni programy pro praci s mobilem. Vse ostatni se da urcite vyresit. |
patchovanie nie ale na správu mobilu je sám si teraz zháňam už len čakám na Mandrivu na DVD
EDIT:linuxsoft.cz/sk ??? _________________ CX65 fw16 by Orange -> fw50 -> 14,75MB+patche -> fw16 by orange - kvôli záruke (išiel mame)
S65 fw25 by Orange -> fw50 -> fw58 -> masterpatch+patche -> išiel mame :-(
K800i |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 12:17 pm Předmět: |
|
|
No teda jsem tady několik měsíců nebyl a už se tady všichni zbláznili Souhlasím s tím, že SM udělala rázné kroky, ale jenom proto, že kdyby tak neučinila, tak by to tu třeba zavřeli. Je to jen díky tomu, že se SM tak rozrostla. No co já bych dal za starou dobrou malou SM :/
A ještě něco lidem, co moralizují, horečnatě mluví o snížených výdělcích autorů/firem díky warezu a prostě těm, co hodně mluví (ale z cesty): Na ty vaše filozofie není nikdo zvědav (jen troubové a neznalci). Je vidět, že o tom víte úplný prd, protože jinak by vaše názory byli trochu jinde. _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 1:21 pm Předmět: |
|
|
bkf.1 napsal: |
A ještě něco lidem, co moralizují, horečnatě mluví o snížených výdělcích autorů/firem díky warezu a prostě těm, co hodně mluví (ale z cesty): Na ty vaše filozofie není nikdo zvědav (jen troubové a neznalci). Je vidět, že o tom víte úplný prd, protože jinak by vaše názory byli trochu jinde. |
Tak nas pouc... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 2:05 pm Předmět: |
|
|
nigol napsal: | bkf.1 napsal: |
A ještě něco lidem, co moralizují, horečnatě mluví o snížených výdělcích autorů/firem díky warezu a prostě těm, co hodně mluví (ale z cesty): Na ty vaše filozofie není nikdo zvědav (jen troubové a neznalci). Je vidět, že o tom víte úplný prd, protože jinak by vaše názory byli trochu jinde. |
Tak nas pouc... |
Neznám vývojáře ani vývojářskou firmu, která by měla díky warezu finanční problémy. Warez se chápe jako nákladová položka jako např. občerstvení. Třeba někdo máte jiné zkušenosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 2:09 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | nigol napsal: | bkf.1 napsal: |
Tak nas pouc... |
Neznám vývojáře ani vývojářskou firmu, která by měla díky warezu finanční problémy. Warez se chápe jako nákladová položka jako např. občerstvení. Třeba někdo máte jiné zkušenosti. |
Sakr nějak mi zase blbne logování :/ Jinak ještě chci dodat, že o potírání warezu mají většinou zájem jen ty firmy (nenažraní hltouni, jak bylo trefně nazváno v jednom filmu) jejichž výdělek se počítá k těm největším a kdo má hodně chce ještě víc, jak známo. _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 2:32 pm Předmět: |
|
|
bkf.1: No tak treba me warez brani venovat se vyvoji J2ME aplikaci a her aspon jako privydelek. Protoze kdyz udelam treba nejakou hru, ktera bude stat treba 30 Kc a legalne si ji koupi treba 50 lidi, tak se me proste nezaplati ten cas straveny vyvojem. Takze radsi delam programy sem tam ve volnem case a bez nejake podpory. A to uz se me stalo, ze me za to anonym nadaval a posilal do jistych mist a kdyz jsem mu navrhl, ze mu do programu nejake funkce za nejaky finacni prispevek dodelam, uz se neozval...Takze asi tak o warezu z meho pohledu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 2:45 pm Předmět: |
|
|
nigol napsal: | bkf.1: No tak treba me warez brani venovat se vyvoji J2ME aplikaci a her aspon jako privydelek. Protoze kdyz udelam treba nejakou hru, ktera bude stat treba 30 Kc a legalne si ji koupi treba 50 lidi, tak se me proste nezaplati ten cas straveny vyvojem. Takze radsi delam programy sem tam ve volnem case a bez nejake podpory. A to uz se me stalo, ze me za to anonym nadaval a posilal do jistych mist a kdyz jsem mu navrhl, ze mu do programu nejake funkce za nejaky finacni prispevek dodelam, uz se neozval...Takze asi tak o warezu z meho pohledu |
No já měl na mysli něco většího. Z mých známých nikdo nedělá takhle sám pro sebe s tím, že za to bude nějaká koruna ale všichni dělají buď v trvalém prac. poměru nebo "přivýdělkově" ale také pro firmy. Takhle sám v drtivé většině případů můžeš dělat jedině tak freeware a pokud chceš nějaký korunky zajdi si radši někam na brigádu a ušetříš si i nervy Jinak jeden kamoš udělal to, že sehnal na netu lidi, kteří mu zaplatí za vývoj hry podle jejich přání a vyšlo mu to Jestli chceš podrobnosti, tak mi písni na mail a já ti vysvětlím, jak to udělal. Nechci tu zaplácávat místo navíc v diskuzi, která na to není určena. _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Návrat nahoru |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 3:32 pm Předmět: |
|
|
bkf.1 napsal: |
No já měl na mysli něco většího. Z mých známých nikdo nedělá takhle sám pro sebe s tím, že za to bude nějaká koruna ale všichni dělají buď v trvalém prac. poměru nebo "přivýdělkově" ale také pro firmy. |
Taky jsem mel nabidku na hlavni pracovni pomer, ale bohuzel jen v Praze, coz je pro mne neprijatelny...
bkf.1 napsal: | Takhle sám v drtivé většině případů můžeš dělat jedině tak freeware a pokud chceš nějaký korunky zajdi si radši někam na brigádu a ušetříš si i nervy  |
Vzhledem k tomu, ze mam i zamestnani asi brigada nepripada v uvahu
bkf.1 napsal: | Jinak jeden kamoš udělal to, že sehnal na netu lidi, kteří mu zaplatí za vývoj hry podle jejich přání a vyšlo mu to Jestli chceš podrobnosti, tak mi písni na mail a já ti vysvětlím, jak to udělal. Nechci tu zaplácávat místo navíc v diskuzi, která na to není určena. |
Jo, to me klidne posli. Mail mam nigol@seznam.cz
OT: vidim, ze jsi z Olomouce. To jsme krajani Ja bydlim 15 km od Olomouce a do Ol jezdim kazdy den do prace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ginzo všeználek

Založen: 03. 09. 2004 Příspěvky: 675 Bydliště: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 10:13 am Předmět: |
|
|
dobre ok-proste kto tu dá warez má ban [/b] _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 12:47 pm Předmět: |
|
|
Upozornujem, ze zakaz plati nadalej!!
Nejako sa tu opat zacali sirit posty, ktore by sa nemali. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ginzo všeználek

Založen: 03. 09. 2004 Příspěvky: 675 Bydliště: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 7:44 pm Předmět: |
|
|
Lb01 napsal: | Upozornujem, ze zakaz plati nadalej!!
Nejako sa tu opat zacali sirit posty, ktore by sa nemali. |
čo sa s nimi s***š ?
daj napomienku na SZ a kto dostane druhú má ban na týždeň  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 9:56 pm Předmět: |
|
|
Vidim,ze aj napriek tomu,ze tu uz moderator Lb01 upozornoval nato,ze zakaz sirenia a ponukania,popripade dopytu po warez stale plati,nadalej sa tu stale objavuju linky,ponuky a zhananie roznych platenych java hier a melodii.
Opakujem teda este raz a naposledy: Zakaz nadalej plati a taketo veci si vybavujte sukromne a nie verejne na tomto fore. Kto toto bude neustale porusovat, vyvodime voci nemu dosledky (napomenutie, docasny ban alebo popripade uplne zablokovanie pristupu na forum a stranku SM)!!!
Dakujem za pochopenie. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Darklord45 pisatel

Založen: 23. 04. 2005 Příspěvky: 294 Bydliště: Slovensko, okres PO, J9 KE
670.04 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 5:44 pm Předmět: |
|
|
Platí to aj na požadanie o danú vec(melodiu,javu...)??? _________________ CX65 fw16 by Orange -> fw50 -> 14,75MB+patche -> fw16 by orange - kvôli záruke (išiel mame)
S65 fw25 by Orange -> fw50 -> fw58 -> masterpatch+patche -> išiel mame :-(
K800i |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|