Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
nostradameus začátečník

69.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 30, 2005 1:18 pm Předmět: S-65 koupena od T-Mobile ajeji menu |
|
|
Prosim mohl by me nekdo poradit,jak S-65 koupene u T-mobile zrusit/vzmazat/ pokud to jde aniz by to melo vliv na funkcnost S-65,pri vstupu napr..Obrazky..Slozku(MEDIA ALBUM) dale zvuky..(t/Music)aplicace (t/games) atd.pri nacteni SiMoCo v odkrytich slozkach to neni nacteno,tak nevim jak to smazat nebo se toho zbavit-pokud to jde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 829 Bydliště: Mladá Boleslav
5861.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 30, 2005 1:21 pm Předmět: Re: S-65 koupena od T-Mobile ajeji menu |
|
|
nostradameus napsal: | Prosim mohl by me nekdo poradit,jak S-65 koupene u T-mobile zrusit/vzmazat/ pokud to jde aniz by to melo vliv na funkcnost S-65,pri vstupu napr..Obrazky..Slozku(MEDIA ALBUM) dale zvuky..(t/Music)aplicace (t/games) atd.pri nacteni SiMoCo v odkrytich slozkach to neni nacteno,tak nevim jak to smazat nebo se toho zbavit-pokud to jde. |
Jedna možnost je nahrání čistého FF, ostatní ti snad něco poradí, já jsem se s tím nesetkal _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 30, 2005 1:23 pm Předmět: Re: S-65 koupena od T-Mobile ajeji menu |
|
|
nostradameus napsal: | Prosim mohl by me nekdo poradit,jak S-65 koupene u T-mobile zrusit/vzmazat/ pokud to jde aniz by to melo vliv na funkcnost S-65,pri vstupu napr..Obrazky..Slozku(MEDIA ALBUM) dale zvuky..(t/Music)aplicace (t/games) atd.pri nacteni SiMoCo v odkrytich slozkach to neni nacteno,tak nevim jak to smazat nebo se toho zbavit-pokud to jde. |
Nevím, co přesně máš na mysli, protože jsem to z toho moc nepochopil, ale pokud máš na mysli decustomizaci telefonu od T-Mobile (nebo částečnou), mrkni se SEM.
(Více také ve FAQ) _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nostradameus začátečník

69.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 30, 2005 2:20 pm Předmět: Re: S-65 koupena od T-Mobile ajeji menu |
|
|
wizaard napsal: | nostradameus napsal: | Prosim mohl by me nekdo poradit,jak S-65 koupene u T-mobile zrusit/vzmazat/ pokud to jde aniz by to melo vliv na funkcnost S-65,pri vstupu napr..Obrazky..Slozku(MEDIA ALBUM) dale zvuky..(t/Music)aplicace (t/games) atd.pri nacteni SiMoCo v odkrytich slozkach to neni nacteno,tak nevim jak to smazat nebo se toho zbavit-pokud to jde. |
Nevím, co přesně máš na mysli, protože jsem to z toho moc nepochopil, ale pokud máš na mysli decustomizaci telefonu od T-Mobile (nebo částečnou), mrkni se SEM.
(Více také ve FAQ) | Moc ti dekuji bylo to ono,tzed mam S-65 uplne standartni jako kdyz neni od zadneho operatora,jeste jednou diky moc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
teraxe věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 30, 2005 4:09 pm Předmět: |
|
|
Mno s tim mě T-Mobile pěkně nasr*l...... _________________ S6->Bosch 608->C25->5110->C35i->MT50->CX65 (14.74MB+plno patchů+miniGPS)->SX1 rozbytej a po opravě nepoužitelnej :-( (ještě pořád mi ho nevrátily) -> HTC Wizard (MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 30, 2005 4:31 pm Předmět: |
|
|
teraxe napsal: | Mno s tim mě T-Mobile pěkně nasr*l...... |
No... sice nevím, čím tě ten T-Mobile "pěkně nasr*l", ale je to rozhodně zajímavé.
Další vyřešené téma a další, které se může s lehkostí zamknout...  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|