clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - prosím s6v

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

prosím s6v
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cendlers65
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2005 10:21 pm    Předmět: prosím s6v Odpovědět s citátem

prosím mám S65 s vněm sw s6v sw verze 25, a chtěl bych tam nahrát novější 43 nebo 50, ale nejde mi to co musím udělat aby to šlo, vždycky mi to napíše špatná verze sw.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2005 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu je fw50 pre S6V
cendlers65
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 5:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mě ten link nejde Brick wall , a hlavně bych chtěl českou verzi pokud existuje
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cendlers65 napsal:
mě ten link nejde Brick wall , a hlavně bych chtěl českou verzi pokud existuje

Se podivej sem ne?
www.siemensmania.cz/firmware.php

cendlers65
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no jo ale ty nejdou, teda skoušel jsem jen oficiální verzi, píše mi to špatný sw
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cendlers65 napsal:
no jo ale ty nejdou, teda skoušel jsem jen oficiální verzi, píše mi to špatný sw

Však pokud jdeš z vyššího FW na nižší tak nejprve musíš přes WS a až potom orig. Ale pokud jdeš nahoru tak by to mělo jít. teda pokud máš datový kabel DCA510....

cendlers65
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 7:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mám orig kabel 510, na oficiálních stránkách jsem našel-máš tam na výběr mezi s65, s6v, a s6c. Když tam dám to moje s6v tak tam není s českým jazykem, jen všechny ostatní, i jsem to zkoušel, stáhl jsem si fw50 a normálně to proběhlo, jenže byla anglická, tak jsem si ze zálohy to vrátil na českou
Tak bych chtěl buď českou verzi, pokud ji někdo má, nebo ví kde je, protože ten link nahoře nejde. Nebo jestli se to nějak dá udělat aby telefon byl jako s65 a ne s6v.
A docela by mě zajímalo, jaky je vnich rozdíl?
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OMG

www.siemensmania.cz/firmaware.php

A tady máš už rovnou FW50 česky a oficiální Arrow
http://siemensmania.cz/download.php?file=/fw/S65_500400.xbz_update.exe

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě jsem to dořešil a není to tak jednoduché jak Ti radí. Jde to dvěma způsoby:
1, Změníš jméno telefonu v programu x65 flasher (nastavit nižší rychlost), potom použít Winswup a přeflešovat i přes varování firmwarem na S65 a je to (má to nevýhodu, že Ti v telefonu zbydou profily po tom zku...Vodafounu a nejdou smazat.
2, způsob: ten doporučuji. odblokneš si skryté bloky EEProm a uložíš si bloky s čísly:0076,5008,5009,5077.
Potom nahraješ fullflash pro S65(na těchto stránkách je verze softu 43- bylo by vhodné doplnit do seznamu verzi software, já jsem měl za to, že tam je 25 ), po nahrátí znovu V_klayem odblokneš skryté bloky EEP a nahradíš pouze ty čtyři, které máš zazálohované - tím telefon odblokneš a je to. Někdo mi zde radil použít pro odblok program SST. Já tento program nedoporučuji, ve verzi 5.37 Ti pokud jsi připojený k internetu dongle emulátor ( po posunutí času) natáhne vir, který Ti vymaže partyšn tabulku hardisku a můžeš instalovat, 5.38 mi funguvala jen chvíli, po té natáhla něco z netu a byla mrtvá-je to divnej program nedoporučuju. Je lepší telefon odbloknout trochu krkolomě jak jsem popsal bloky EEPROM než riskovat s SST.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
cendlers65
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok zkusím něco udělat
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Link by mal fungovat len treba zadat meno: mobile a heslo: elibom.
cendlers65
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no mě ten link prostě nejde zkoušel jsem stáhnou i něco jiného a nic, furt čeká na odpověd od servru, ale je to tam to jo, ale Brick wall
cendlers65
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2005 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě jsem to dořešil a není to tak jednoduché jak Ti radí. Jde to dvěma způsoby:
1, Změníš jméno telefonu v programu x65 flasher (nastavit nižší rychlost), potom použít Winswup a přeflešovat i přes varování firmwarem na S65 a je to (má to nevýhodu, že Ti v telefonu zbydou profily po tom zku...Vodafounu a nejdou smazat.
2, způsob: ten doporučuji. odblokneš si skryté bloky EEProm a uložíš si bloky s čísly:0076,5008,5009,5077.
Potom nahraješ fullflash pro S65(na těchto stránkách je verze softu 43- bylo by vhodné doplnit do seznamu verzi software, já jsem měl za to, že tam je 25 ), po nahrátí znovu V_klayem odblokneš skryté bloky EEP a nahradíš pouze ty čtyři, které máš zazálohované - tím telefon odblokneš a je to. Někdo mi zde radil použít pro odblok program SST. Já tento program nedoporučuji, ve verzi 5.37 Ti pokud jsi připojený k internetu dongle emulátor ( po posunutí času) natáhne vir, který Ti vymaže partyšn tabulku hardisku a můžeš instalovat, 5.38 mi funguvala jen chvíli, po té natáhla něco z netu a byla mrtvá-je to divnej program nedoporučuju. Je lepší telefon odbloknout trochu krkolomě jak jsem popsal bloky EEPROM než riskovat s SST.

Tak jsem to zkoušel podle toho tvého návodu a nic, udělal jsem zálohu těch 4 souborů, pak jsem náhrál na tehlech stránkách FF, a pak jsem zkoušel nahrát ty 4 soubory jenže ty 3 jsou skryté a teď tam není ten patch aby je odkryl katže nejdou přehrát(jen ta 0076), tak jsem to zkusil zapnout a nic jen to pípne a nic dalšího. Tak jsem si tam vrátil svoji zálohu FF a teď zase funguje, tak nevím jestli něco dělám špatně tak napiš, nebo nějak poraď.
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2005 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahras FF a tym sa patche odstrania. Aplikuj ten patch opat a tak nahraj spat tie bloky.
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2005 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lb01 napsal:
Nahras FF a tym sa patche odstrania. Aplikuj ten patch opat a tak nahraj spat tie bloky.

Přesně tak. FF má verzi 43 takže si stáhni přislušnou verzi Patche na otevření skrytých bloků EEProm aplikuj to a nahraj původní čtyři bloky. A bude to OK.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: