Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
cendlers65 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 8:33 pm Předmět: |
|
|
jirka12 napsal: | Nejdříve změň typ tel. v programu x65 flasher a pak ti to půjde, dělal jsem tak C65 z C6V |
a jak tohle udělám, když jsem hledal ják se to dělá tak jsem nic nenašel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirka12 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 8:48 pm Předmět: |
|
|
Spustíš x65 flasher - Advancet - Charge phone model a píšeš typ co potřebuješ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cendlers65 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 9:16 pm Předmět: |
|
|
jirka12 napsal: | Spustíš x65 flasher - Advancet - Charge phone model a píšeš typ co potřebuješ. |
dík už jsem na to přišel, jak jsi to psal a už tam kopu 50 oficiální, taková blbost, už jsem byl fakt nasr... že to nepujde, takže už to jede a pak hurá do flashování
Ježiš to zase bude vypadat ten telefon
Jo díky moc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cendlers65 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 7:17 am Předmět: |
|
|
Už mi všechno jde, ale když nahraju sw nové tak mi tam skočí anglický jazyk, zjistil jsem že přes na staveni u SiMoCo to jde předělat na češtinu, ale pokud vypnu telefon tak je tam zpátky anglictina
O tomhle problému jsem tady nikde nic nenašel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004 Příspěvky: 985 Bydliště: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 7:20 pm Předmět: |
|
|
cendlers65 napsal: | Už mi všechno jde, ale když nahraju sw nové tak mi tam skočí anglický jazyk, zjistil jsem že přes na staveni u SiMoCo to jde předělat na češtinu, ale pokud vypnu telefon tak je tam zpátky anglictina
No v menu mobilu je taka vec ze jazyk .. teda language a tam si zvol cestinu . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cendlers65 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so srpen 20, 2005 2:22 am Předmět: |
|
|
CX65-ka napsal: | cendlers65 napsal: | Už mi všechno jde, ale když nahraju sw nové tak mi tam skočí anglický jazyk, zjistil jsem že přes na staveni u SiMoCo to jde předělat na češtinu, ale pokud vypnu telefon tak je tam zpátky anglictina
No v menu mobilu je taka vec ze jazyk .. teda language a tam si zvol cestinu . |
Jo prominte já jsem na to už přišel , ale hrozně moc dík všem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|