Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
milosh_ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 28, 2005 8:43 pm Předmět: Chyba jednotky? |
|
|
Tak se mi pred dovolenou zasekl muj CF62 pri promazavani seznamu v telefonu, nesel vypnout, tak jsem musel vyndat baterku a kdyz jsem ji dal zpet, tak uz mi sel seznam jen na SIM karte, kdyz jsem dal kopirovat do mobilu, tak mi to psalo CHYBA JEDNOTKY a pise to doposud. nevite cim to muze byt? Docela tu pamet v telefonu potrebuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 9:55 pm Předmět: |
|
|
tiez sa mi to stalo, mazal som nieco z adresara, pri mazani piateho kontaktu telefon zamrzol...vypol som ho, zapol a odvtedy tiez hlasi chyba jednotky pri pristupe do adresara....ako ste to vyriesili? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
furcian pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 10:27 pm Předmět: Re: Chyba jednotky? |
|
|
milosh_ napsal: | Tak se mi pred dovolenou zasekl muj CF62 pri promazavani seznamu v telefonu, nesel vypnout, tak jsem musel vyndat baterku a kdyz jsem ji dal zpet, tak uz mi sel seznam jen na SIM karte, kdyz jsem dal kopirovat do mobilu, tak mi to psalo CHYBA JEDNOTKY a pise to doposud. nevite cim to muze byt? Docela tu pamet v telefonu potrebuju  | aj mne sa to stalo ale na CX65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr_klic začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 10:31 pm Předmět: |
|
|
Něco podobného se mi stalo při promazávání kalendáře a potom jednou při promazávání poznámek u cx65. Pak už nešlo do nich najet. Pomohlo puze záloha ff. _________________ Siemens C10, c25, Nokia 3310, 8210, Siemens cx65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milosh_ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 10:32 pm Předmět: |
|
|
Petr_klic napsal: | Něco podobného se mi stalo při promazávání kalendáře a potom jednou při promazávání poznámek u cx65. Pak už nešlo do nich najet. Pomohlo puze záloha ff. |
Zaloha FF? Cotoje?  _________________ www.tuning-forum.org
www.nexiaclub.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr_klic začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 10:41 pm Předmět: |
|
|
milosh_ napsal: | Petr_klic napsal: | Něco podobného se mi stalo při promazávání kalendáře a potom jednou při promazávání poznámek u cx65. Pak už nešlo do nich najet. Pomohlo puze záloha ff. |
Zaloha FF? Cotoje?  |
FullFlash _________________ Siemens C10, c25, Nokia 3310, 8210, Siemens cx65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr_klic začátečník

61.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 10:48 pm Předmět: |
|
|
Petr_klic napsal: | Něco podobného se mi stalo při promazávání kalendáře a potom jednou při promazávání poznámek u cx65. Pak už nešlo do nich najet. Pomohlo puze záloha ff. |
navsteva servisu ma teda neminie? mam ho prvy den, to ho radsej idem vratit do obchodu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jardas (člen klubu SM) badatel

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 172 Bydliště: Praha...největší vesnice v republice
261.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 11:26 pm Předmět: |
|
|
jestli si nehrajes s patchema,tedy jestli jsi se v nem jeste nehrabal s V-Klay ci Flasherem,tak by bylo asi nejjednodussi jim ho fakt vratit _________________ M65
Stav se na kus řeči...CHLAPI SOBĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 12:23 am Předmět: |
|
|
jardas napsal: | jestli si nehrajes s patchema,tedy jestli jsi se v nem jeste nehrabal s V-Klay ci Flasherem,tak by bylo asi nejjednodussi jim ho fakt vratit |
ne, mobil som doniesol z obchodu, dal svoju simku, skopiroval simku do mobilu, zmazal 4 kontakty a piaty bol kriticky = mobil nefunkcny po hodine v ruke
ako som precital par stranok, problem s hlaskou CHYBA JEDNOTKY je u siemensu celkom bezny jav
je to smutne, citil som ze moja nokia 8210 uz potrebuje obmenu, CF62 sa mi zapacil dizajnom...myslel som ze po roku by uz ten telefon mohol byt vychytany |
|
Návrat nahoru |
|
 |

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 172 Bydliště: Praha...největší vesnice v republice
261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 9:59 am Předmět: |
|
|
jak je to s CF62 moc nevim,ale je fakt,ze co jsem mel C62,tak jsem ji po 3mesicich vvratil-o ni se vi,ze to neni dotazeny mobil.Problem s CHYBOU JEDNOTKY jsem videl taky na jednom ME45-uplne stejny prubeh jak u Tebe.Ale u x65 jsem to ted slysel prvne a to se mi moc nezda-tohle je zatim jediny pripad.
Na Tvem miste bych jim tlf odnesl a vzal si jiny kus a ten hned v prodejne vyzkousel jestli se nechova stejne-teoreticky muze byt chyba v jedne vyrobene serii. _________________ M65
|
Návrat nahoru |
|
 |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 10:23 am Předmět: |
|
|
jardas napsal: | jak je to s CF62 moc nevim,ale je fakt,ze co jsem mel C62,tak jsem ji po 3mesicich vvratil-o ni se vi,ze to neni dotazeny mobil.Problem s CHYBOU JEDNOTKY jsem videl taky na jednom ME45-uplne stejny prubeh jak u Tebe.Ale u x65 jsem to ted slysel prvne a to se mi moc nezda-tohle je zatim jediny pripad.
Na Tvem miste bych jim tlf odnesl a vzal si jiny kus a ten hned v prodejne vyzkousel jestli se nechova stejne-teoreticky muze byt chyba v jedne vyrobene serii. |
volal som do servisu, tam mi povedali ze sa to riesi novym nahratim fw, chyba je dost casta.....akurat nemienim tam davat na par dni mobil, toboz nie platit 500 za opravu na pockanie.
idem ho akurat vratit/vymenit, dufam ze nebudu robit problemy.
BTW v zozname telefonu uz bolo 209 cisel, vacsina boli cisla na predajne ORANGE v BA, nejake sukromne atd....bohuzial to uz nemam ako dokazat, CHYBA JEDNOTKY  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 10:40 am Předmět: |
|
|
nevim jak u VAs a zalezi kde jsi ho kupoval,ale ja kdyz daval nejaky mob.do zarucni opravy,tak mi vzdy pujcili za vratnou zalohu jiny mmobil-tedy aspon tak to dela Oskar a pry je to tak i primo v servisu Siemense-zkus jit rovnou do Siemense-tam by teoretiky mohli prehrat FW na pockani,nebo pucit jiny aparat. _________________ M65
|
Návrat nahoru |
|
 |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 11:26 am Předmět: |
|
|
v servise siemensu mi povedali ze mi to opravia v pohode, ale urcite nie na pockanie, iba keby som si zaplatil 500Sk. kupoval som to v tescu (neblokovany bez simky), nastastie mi to vymenili bez problemov aj ked to chceli najprv vybavit ako reklamaciu (a ja by som nemal mobil min 30 dni
takze chvalim zamestnancov tesca, asi som natrafil na prijemnu smenu
BTW este v predajni som skusal mazat z adresara, 5 vymazov to prezilo, dufam ze siesty nebude zase kriticky.
inak FW je 21, v servise hovorili ze je aj fw24, ale ze ten bezne nedavaju, iba ked su na mobile nejake specialnejsie chyby. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

261.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 11:51 am Předmět: |
|
|
mel jsi kliku.gratuluju
s tim FW nevim-kuokal jsem a tady na SM mame jen tu 21-kluci jsou dost snazivy,tak by mne prekvapilo,ze kdyby byla 24 tak by ji nesehnali...ale nerikam,ze neni-jen bych si tim nebyl uplne jisty.
TAk Ti preju,aby TI dobre a bez problemu slouzil  _________________ M65
|
Návrat nahoru |
|
 |
|