clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Chyba jednotky?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Chyba jednotky?
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
milosh_
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2005 8:43 pm    Předmět: Chyba jednotky? Odpovědět s citátem

Tak se mi pred dovolenou zasekl muj CF62 pri promazavani seznamu v telefonu, nesel vypnout, tak jsem musel vyndat baterku a kdyz jsem ji dal zpet, tak uz mi sel seznam jen na SIM karte, kdyz jsem dal kopirovat do mobilu, tak mi to psalo CHYBA JEDNOTKY a pise to doposud. nevite cim to muze byt? Docela tu pamet v telefonu potrebuju d'oh!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
duky
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tiez sa mi to stalo, mazal som nieco z adresara, pri mazani piateho kontaktu telefon zamrzol...vypol som ho, zapol a odvtedy tiez hlasi chyba jednotky pri pristupe do adresara....ako ste to vyriesili?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
furcian
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 10:27 pm    Předmět: Re: Chyba jednotky? Odpovědět s citátem

milosh_ napsal:
Tak se mi pred dovolenou zasekl muj CF62 pri promazavani seznamu v telefonu, nesel vypnout, tak jsem musel vyndat baterku a kdyz jsem ji dal zpet, tak uz mi sel seznam jen na SIM karte, kdyz jsem dal kopirovat do mobilu, tak mi to psalo CHYBA JEDNOTKY a pise to doposud. nevite cim to muze byt? Docela tu pamet v telefonu potrebuju d'oh!
aj mne sa to stalo ale na CX65
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Petr_klic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Něco podobného se mi stalo při promazávání kalendáře a potom jednou při promazávání poznámek u cx65. Pak už nešlo do nich najet. Pomohlo puze záloha ff.
milosh_
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr_klic napsal:
Něco podobného se mi stalo při promazávání kalendáře a potom jednou při promazávání poznámek u cx65. Pak už nešlo do nich najet. Pomohlo puze záloha ff.

Zaloha FF? Cotoje? Rolling Eyes

www.nexiaclub.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Petr_klic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

milosh_ napsal:
Petr_klic napsal:

Zaloha FF? Cotoje? Rolling Eyes

FullFlash

Petr_klic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu ji máš

http://www.siemensmania.cz/downloads/dn_45ae8/backups/CF62_FF_.rar

duky
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr_klic napsal:

navsteva servisu ma teda neminie? mam ho prvy den, to ho radsej idem vratit do obchodu Sad
jardas
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli si nehrajes s patchema,tedy jestli jsi se v nem jeste nehrabal s V-Klay ci Flasherem,tak by bylo asi nejjednodussi jim ho fakt vratit

Stav se na kus řeči...CHLAPI SOBĚ
duky
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2005 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jardas napsal:
jestli si nehrajes s patchema,tedy jestli jsi se v nem jeste nehrabal s V-Klay ci Flasherem,tak by bylo asi nejjednodussi jim ho fakt vratit

ne, mobil som doniesol z obchodu, dal svoju simku, skopiroval simku do mobilu, zmazal 4 kontakty a piaty bol kriticky = mobil nefunkcny po hodine v ruke

ako som precital par stranok, problem s hlaskou CHYBA JEDNOTKY je u siemensu celkom bezny jav Sad

je to smutne, citil som ze moja nokia 8210 uz potrebuje obmenu, CF62 sa mi zapacil dizajnom...myslel som ze po roku by uz ten telefon mohol byt vychytany
jardas
(člen klubu SM)
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2005 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak je to s CF62 moc nevim,ale je fakt,ze co jsem mel C62,tak jsem ji po 3mesicich vvratil-o ni se vi,ze to neni dotazeny mobil.Problem s CHYBOU JEDNOTKY jsem videl taky na jednom ME45-uplne stejny prubeh jak u Tebe.Ale u x65 jsem to ted slysel prvne a to se mi moc nezda-tohle je zatim jediny pripad.
Na Tvem miste bych jim tlf odnesl a vzal si jiny kus a ten hned v prodejne vyzkousel jestli se nechova stejne-teoreticky muze byt chyba v jedne vyrobene serii.

duky
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2005 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jardas napsal:
jak je to s CF62 moc nevim,ale je fakt,ze co jsem mel C62,tak jsem ji po 3mesicich vvratil-o ni se vi,ze to neni dotazeny mobil.Problem s CHYBOU JEDNOTKY jsem videl taky na jednom ME45-uplne stejny prubeh jak u Tebe.Ale u x65 jsem to ted slysel prvne a to se mi moc nezda-tohle je zatim jediny pripad.
Na Tvem miste bych jim tlf odnesl a vzal si jiny kus a ten hned v prodejne vyzkousel jestli se nechova stejne-teoreticky muze byt chyba v jedne vyrobene serii.

volal som do servisu, tam mi povedali ze sa to riesi novym nahratim fw, chyba je dost casta.....akurat nemienim tam davat na par dni mobil, toboz nie platit 500 za opravu na pockanie.
idem ho akurat vratit/vymenit, dufam ze nebudu robit problemy.

BTW v zozname telefonu uz bolo 209 cisel, vacsina boli cisla na predajne ORANGE v BA, nejake sukromne atd....bohuzial to uz nemam ako dokazat, CHYBA JEDNOTKY Smile
jardas
(člen klubu SM)
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2005 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim jak u VAs a zalezi kde jsi ho kupoval,ale ja kdyz daval nejaky mob.do zarucni opravy,tak mi vzdy pujcili za vratnou zalohu jiny mmobil-tedy aspon tak to dela Oskar a pry je to tak i primo v servisu Siemense-zkus jit rovnou do Siemense-tam by teoretiky mohli prehrat FW na pockani,nebo pucit jiny aparat.

duky
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2005 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v servise siemensu mi povedali ze mi to opravia v pohode, ale urcite nie na pockanie, iba keby som si zaplatil 500Sk. kupoval som to v tescu (neblokovany bez simky), nastastie mi to vymenili bez problemov aj ked to chceli najprv vybavit ako reklamaciu (a ja by som nemal mobil min 30 dni Sad

takze chvalim zamestnancov tesca, asi som natrafil na prijemnu smenu

BTW este v predajni som skusal mazat z adresara, 5 vymazov to prezilo, dufam ze siesty nebude zase kriticky.

inak FW je 21, v servise hovorili ze je aj fw24, ale ze ten bezne nedavaju, iba ked su na mobile nejake specialnejsie chyby.
jardas
(člen klubu SM)
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2005 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mel jsi kliku.gratuluju Very Happy
s tim FW nevim-kuokal jsem a tady na SM mame jen tu 21-kluci jsou dost snazivy,tak by mne prekvapilo,ze kdyby byla 24 tak by ji nesehnali...ale nerikam,ze neni-jen bych si tim nebyl uplne jisty.
TAk Ti preju,aby TI dobre a bez problemu slouzil wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: