Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 10:23 am Předmět: Nejde nahrát patch 504: Smazání všech starých dat z firmwaru |
|
|
V uvodu prosim admina Lb01 - nemaz tohle tema, ani ho nezamykej. Pokud vim, patch jsi poslal na Siemensmanii ty, mohl by jsi tu tedy vysvetlit proc tento patch nefunguje, respektive nejde nahrat do founu.
Vcera jsi mi tu hodil odkaz na diskusi, s timhle tematem, ale je nekde zahrabana, tak at lidi vidi aspon tuhle. Na mail mi taky neodepisujes!
Jak jsem tu vcera psal a i lidi na jiz zminene zahrabane diskusi, patch nejde nahrat do founu, vypise to hlasku: Radek 8: mnozstvi symbolu v poli starych(novych) dat musi byt stejne.
Funguje vubec nekomu tenhle patch. Na jiz zminene diskusi, nebyl nikdo, komu by fungoval! Pokud je nefunkcni, proc ho nesmazete?
Dik za odpovedi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 12:17 pm Předmět: |
|
|
Ted jsem byl tyden pryc, takze nevim, co se delo, ale myslim, ze to Lb01 nesmazal, ci nelocknul z nejake zlomyslnosti. Zkus pouzit hledani, treba uz se to nekdy resilo....
p.s. Lb01 neni admin, ale moderator, jenom taková nadlůza  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 4:44 pm Předmět: |
|
|
No, nehnevaj sa ale opat ti to tu zamknem. Snazime sa tu drzat nejaky poriadok a vlakno s touto problematikou tu uz je. Skus to postnut tam a iste ti s tym nic nespravim.
Zial poradit ti neviem, patch som neskusal. Len som ho nasiel u nemeckych kolegov. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|