clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SMSky skoro zadarmo.

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SMSky skoro zadarmo.

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Software
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JaRaN
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 1:06 pm    Předmět: SMSky skoro zadarmo. Odpovědět s citátem

Tohle je prvni topic, co jsem se rozhoupal zalozit, tak snad bude k necemu. Smile

Mam T-Mobile Twist kartu, takze jsem klopil slusny peniz za sms, ale diky znamemu (diky Sagate) ted smskuji, jako drak..

Vyprdnete se na vsemozne programky na odesilani sms, protoze jestli se nepletu, tak GiboSMS snad jako jediny posila za par haleru sms na VSECHNY TRI operatory. Tim za par haleru myslim to, ze platite jen za prenos dat pres GPRS, coz dela u Eurotelu a Oskara 6 haleru/sms a u T-Mobile diky zlodejskemu uctovani 35 haleru/sms. Funguje to asi takto : Kdyz posilate sms pres tento program, tak funguje u Oskara a Eurotelu bud pres verejne brany, nebo pres mobilni e-mail. U T-Mobile jen pres mobilni e-mail. V podstate vase sms prijde na mobilni mail, ktery si zalozite a diky GiboSMS, kde si ten mail ulozite do databaze, se vam preposle z toho mailu do mobilu, jako sms. Muzete poslat 30 sms zkusebne zadarmo a potom zaplatit stovku za registraci.. Ja uz pres nej frcim registrovany dost dlouho, overeno.. Dancing po..ho..dic..ka !

Odkaz : http://sms.dynawest.cz/index.php?section=sms2email

Na strance je vse velice srozumitelne vysvetleno, staci postupovat podle navodu.

Naposledy upravil JaRaN dne po srpen 22, 2005 1:30 pm, celkově upraveno 3 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
beardie
táta fóra
táta fóra

7865.50 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pre slovakov zase nic Crying or Very sad , este ze mam aspon smsbug Brick wall
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak trochu reklama na tuto placenou aplikaci ne? Jsou i aplikace jako je oskárek a absolute sms, které jsou zdarma a plně funkční Wink
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mlcuchv napsal:
Tak trochu reklama na tuto placenou aplikaci ne? Jsou i aplikace jako je oskárek a absolute sms, které jsou zdarma a plně funkční Wink

I na T-Mobile ty reklamo ?? Laughing Neblbni, reklamu nesnasim a tohle s ni nema nic spolecneho. Je to good vec, tak proc se nepodelit. Nemam s tim programem nic spolecneho, jsem jen ten, (ver mi, ze po velkem vahani) kdo to kilo vysolil, je spokojeny a chce usetrit chechtaky ostatnim maniakum. Kdyz ti vyhovuje, co mas, tak ti to neberu.. Asi moc peclive nectes.. Rypal se vzdycky najde.
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JaRaN napsal:
mlcuchv napsal:

I na T-Mobile ty reklamo ?? Laughing Neblbni, reklamu nesnasim a tohle s ni nema nic spolecneho. Je to good vec, tak proc se nepodelit. Nemam s tim programem nic spolecneho, jsem jen ten, (ver mi, ze po velkem vahani) kdo to kilo vysolil, je spokojeny a chce usetrit chechtaky ostatnim maniakum. Kdyz ti vyhovuje, co mas, tak ti to neberu.. Asi moc peclive nectes.. Rypal se vzdycky najde.

Neboj tvůj příspěvek jsem si pečlivě přečetl Brick wall Ale také musíš vyzkoušet jiné aplikace, než tady začneš vychvalovat placený program Confused Oskárek odesílá stejně jako již zmíněná aplikace na všechny tři operátory( t-mobile pomocí přeposílání mailů a dokonce odešle i volné SMSky) Používám ho asi rok, tak vím o čem mluvím Dancing ty reklamní agente d'oh!

čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mlcuchv napsal:
JaRaN napsal:
mlcuchv napsal:

Neboj tvůj příspěvek jsem si pečlivě přečetl Brick wall Ale také musíš vyzkoušet jiné aplikace, než tady začneš vychvalovat placený program Confused Oskárek odesílá stejně jako již zmíněná aplikace na všechny tři operátory( t-mobile pomocí přeposílání mailů a dokonce odešle i volné SMSky) Používám ho asi rok, tak vím o čem mluvím Dancing ty reklamní agente d'oh!

Jediná výhoda kterou vidím,je ta že o Gibo se jakoby někdo stará,tak že se "nestane" třeba jako u oskárka,že vám několik dní nepůjde. (Ale zaje je zadara)

Další věc která je tak trochu ošemetná je to posílání SMS do T-mobilu,Oskárek i Gibo umí využívat volných SMS z T-zones (do Oskárka si navíc můžete uložit až pět účtů) A co potom když dojdou volné SMS ?Stačí použít e-mail (a neni třeba ani žádnej další program) jenže aby se to dalo prakticky použít musí mít být druhá strana registrovaná v T-zones a mít aktivní MobileBox (zdarma) a nastavení přeposílání mailů, jenže ne každý to má.

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Software Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: