Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dalibor45 začátečník

67.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 8:36 pm Předmět: .:.:GPRS-uz fakt nevim nikdo minule neporadil:.:. |
|
|
Cau nikdo mi nebyl schopen poradit psal sem sem uz jedno forum... """""""Mam SX1 (EUROTEL) a neslo mi se pripojit na wap.. Tak jsem si zaslat z www.my-siemens.cz konfiguraci SMS na me eurotelacke cislo.. vsechno sem vyplnil, dosla mi SMS ulozil sem ji do nastaveni a zkusil se pripojit.. Pripojoval sem se na eurotelackou domovskou stranku (je zadarmo) a hodilo mi to hlasku INTERNET: ODPOVED NEZNAMA... Tak sem se zkusil pripojit na jinou stranku a normalne sem se pripojil pak sem zkousel i Agile messenger a normalne sem se pripojil na ICQ.. Tak sem volal na Eurotel a operator mi rekl ze je u nich vse v poradku.. Zkousel sem se pripojit na domovskou stranku eurotelu z bratrovyho S
65 a nebyl problem... Tak pak sem zkusil zavolat na Siemens servis a ti mi poslali Konfiguracni SMS a rikali ze to musi jet... tak sem ji opet ulozil a mel sem ten stejny problem INTERNET: ODPOVED NEZNAMA... tak sem tam zavolal znovu a rekli mi ze chyba neni v telefonu...""""""" Nekdo mi psal ze mam spatne APN tak se ho zmenil na internet a pak sem zkusil gointernet ani jedno neslo kdyz tam byl internet tak to psalo INTERNET:ODPOVED NEZNAMA.. a kdyz gointernet tak to psalo opet INTERNET:ODPOVED NEZNAMA... a nejvic me dostalo at si zaslu konfiguracni sms... kdyz sem psal ze me ji zasilal sam siemens servis.. a pak sem to zkousel nekolikrat sam.. tak to zkousim jeste jednou jestli nekdo neporadi.... Nebo at mi napise na ICQ ze bych to tam s nim podrobne rozebral dik moc cau D. Popripade jestli tu ma nekdo Eurotel tak jestli by mi nanapsal jak to ma nastaveny v nastaveni-spojeni-pristupovy bod. dik.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 8:52 pm Předmět: |
|
|
eurotel nemam a ted ani SX1 ...je na reklamaci kvuli vibracnimu motorku...no ,ale to je ted jedno.Kdyz ti dosly ty konfiguracni sms a ulozil si je tak pak je jeste potreba vypnout a zapnout mobil...pokud si tohle vsechno udelal tak nevim jak ti pomoci,ale nevim co te trapi ..kdyz jak sem pochopil ..tak ti vsechno jede az na domovskou stranku eurotelu...ja bych to asi neresil. _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Založen: 16. 08. 2005 Příspěvky: 524 Bydliště: Kocourkov v Jižních Čechách Telefon: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 9:19 pm Předmět: |
|
|
Mně třeba stejně tak nefunguje na M65-ce jimm. Pořád chyba 120 a nic jinýho to nepíše. Jediný profil jak se připojim je mailovej, což ale stojí spoustu peněz.
Někde má chybu ale přijít na to kde? Co zadaná domácí adresa ET stránek? _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dalibor45 začátečník

67.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 11:11 pm Předmět: Podrobne nastaveni |
|
|
ja mam eurotel go a mam to takto....
jemno pripojeni: Go wap gprs
datovy nosic: GPRS
nazev pristupoveho bodu: gowap
uzivatelske jmeno: eurotel
napoveda hesla: Ne
heslo: wap
autentifikace: Normalní
ip adresa getway: 160.218.160.218
domovska stranka: http://wap.eurotel.cz
bezpecnost pripojeni: Vyp.
mod relace: Trvalé
jak sem psal zkousel sem menit eurotel za internet nebo gointernet vypinal a zapinal jsem mobil ele furt ten stejný problem.... INTERNET:ODPOVED NEZNAMA a mam tam sw:15 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
paja_m55 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 9:28 am Předmět: |
|
|
no pokud vim tak jmeno a heslo tam vubec byt nemusi..... _________________ 2x C35i -> OT501 -> SGH-C100 -> M55 -> SX1 -> S65 -> Nokia E50 -> Nokia E51 -> T-Mobile MDA Compact IV
--== AMD 4evr ==-- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dalibor45 začátečník

67.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 7:06 pm Předmět: jmeno a heslo |
|
|
zkousel jsem to i bez jmena a hesla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 9:26 am Předmět: Re: jmeno a heslo |
|
|
dalibor45 napsal: | zkousel jsem to i bez jmena a hesla |
To co resis je blbost, v nastaveni pripojeni to skoro jiste neni.
Odpoved neznama znamena ze prohlizec nepodporuje format ve kterym ti to prislo.
Pisni sem presnou adresu i s hlavickou, mrknu v cem to posila.
Jinak novy FW, pokud jeste nemas FW15, by ti dodal i nejnovejsi verzi prohlizece.
Zatim doporucuju reseni stahnout si jinej prohlizec, treba Net Front (WWW i WAP), nastavit si pripojeni pres internetovy profil (je to 10x levnejsi nez WAP) a pristupovat na WAP stranky s timto nastavenim. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 12:08 pm Předmět: |
|
|
IMHO to bude právě tím nastaveným APN internet,co máš. Asi mají povolený svoje stránky jenom z APN wap, stejně jako třeba idos... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|