Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 6:57 pm Předmět: Bulvár: Proč má nová SiemensMania zpoždění? |
|
|
Příprava nové SiemensManie se protahuje (skutečné důvody jsem několikrát vysvětloval). Proč situaci trošku nezlehčit bulvárním článečkem?
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=526 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:01 pm Předmět: |
|
|
Chjóó...a já se tak těšil...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lepidlor (člen klubu SM) řád zlaté antény

13860.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:02 pm Předmět: |
|
|
busch napsal: | Chjóó...a já se tak těšil...  | Nápodobně No co, tak si ještě počkáme... doufám že to bude něco x-tra |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bond čestný člen

Založen: 11. 12. 2004 Příspěvky: 3289 Bydliště: Hradec Králové
14861.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:20 pm Předmět: |
|
|
Škoda noo. Doufám že to brzo vyvynou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:21 pm Předmět: |
|
|
lepidlor napsal: | busch napsal: | Chjóó...a já se tak těšil...  | Nápodobně No co, tak si ještě počkáme... doufám že to bude něco x-tra | No, jestli to bude něco extra bych si nebyl tak jistý... ICSS3 zatím pořád prohlížeče nepodporují...
Ale snažíme se vzít v úvahu všechno, co jsme během doby fungování SM postřehli za problémy a nedostatky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:35 pm Předmět: |
|
|
OMG já se tak super mco těšil. Tak si etě počkám...
EDIT: Čte se to krásně a doufm že to bude i fungovat. A co nějaké novinky ve foru? _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pholman začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:46 pm Předmět: buhuhuhaha!!! |
|
|
Teda vy mně fakt odděláváte!!!!!!!
Nevim proč vůbec takovýhle věci vymýšlíte. Chápete vůbec uživatele internetu??? A české zvlášť??? Podle toho, do čeho se pouštíte, vůbec ne. To je fakt peklo. Weby se, jestli jste si toho ještě nevšimli, dělají v závislosti na používaných technologiích, které opravdu používá většina uživatelů. Jinak je to na nic. Udělat web který je funkční jenom pro několik procent uživatelů je nesmysl. A už vůbec nechápu to, proč prostě neuděláte nový design, a pak teprve se nepouštíte eventuélně do něčeho dalšího. Sorry, ale tohle fakt není na internetu možné.
Tahle verze se mi líbí. Líbila by se mi víc s novým designem a ne s novou (ne)funkčností. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:48 pm Předmět: Re: buhuhuhaha!!! |
|
|
pholman napsal: | Teda vy mně fakt odděláváte!!!!!!!
Nevim proč vůbec takovýhle věci vymýšlíte. Chápete vůbec uživatele internetu??? A české zvlášť??? Podle toho, do čeho se pouštíte, vůbec ne. To je fakt peklo. Weby se, jestli jste si toho ještě nevšimli, dělají v závislosti na používaných technologiích, které opravdu používá většina uživatelů. Jinak je to na nic. Udělat web který je funkční jenom pro několik procent uživatelů je nesmysl. A už vůbec nechápu to, proč prostě neuděláte nový design, a pak teprve se nepouštíte eventuélně do něčeho dalšího. Sorry, ale tohle fakt není na internetu možné.
Tahle verze se mi líbí. Líbila by se mi víc s novým designem a ne s novou (ne)funkčností. |
MYslim si že uživately z 10 příspěvky to je celkem jedno. A proč takový předmět? MYslim si že kdo je fakt Siemensmaniak tak si potřebný software stáhne aby si mohl SM i nadále prohlížet  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koudi pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:49 pm Předmět: |
|
|
Hehe, vy ste mě teda dostali . Docela dobře se to čte . Některý věci se mi zdáli trochu divný, ale jelikož nesleduju momentální vývoj těhle techlogií, tak sem tomu i skoro věřil .
Zbaštil bych vám to, ale jen kdybych si nevšim, v jaký je to rubrice  _________________
N5110 (po tátovi) --> M35i ( T9, vlastni graf. patche) --> Samsung X460 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

13860.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:51 pm Předmět: |
|
|
romulus napsal: | lepidlor napsal: | busch napsal: | Chjóó...a já se tak těšil...  | Nápodobně No co, tak si ještě počkáme... doufám že to bude něco x-tra | No, jestli to bude něco extra bych si nebyl tak jistý... ICSS3 zatím pořád prohlížeče nepodporují...
Ale snažíme se vzít v úvahu všechno, co jsme během doby fungování SM postřehli za problémy a nedostatky. |
Možná by pomohlo, kdybys ty nebo weitless nebo kdo ví kdo založil téma ''Co se vám na SM nelíbí, co by se mohlo změnit'' apod. Možná by vás překvapili reakce uživatelů, které se shodnou na jednom, co půjde změnit, a uděláte tím radost hodně uživatelům  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:51 pm Předmět: Re: buhuhuhaha!!! |
|
|
pholman napsal: | Teda vy mně fakt odděláváte!!!!!!!
Tahle verze se mi líbí. Líbila by se mi víc s novým designem a ne s novou (ne)funkčností. | Tenhle článek je jen bulvár - jak je dole napsané, je to jen smyšlené. Naopak, novou SM se snažíme dělat přesně podle standardů a co nejméně závislou na zařízení, kde se bude prohlížet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:52 pm Předmět: |
|
|
Takže ty sis z nás ted udelal prdel? :o
To ti nezapomenu!  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:53 pm Předmět: |
|
|
lepidlor napsal: | romulus napsal: | lepidlor napsal: | busch napsal: | Chjóó...a já se tak těšil...  | Nápodobně No co, tak si ještě počkáme... doufám že to bude něco x-tra | No, jestli to bude něco extra bych si nebyl tak jistý... ICSS3 zatím pořád prohlížeče nepodporují...
Možná by pomohlo, kdybys ty nebo weitless nebo kdo ví kdo založil téma ''Co se vám na SM nelíbí, co by se mohlo změnit'' apod. Možná by vás překvapili reakce uživatelů, které se shodnou na jednom, co půjde změnit, a uděláte tím radost hodně uživatelům  | Bylo diskusí na toto téma málo??
EDIT: tím nechci říct, že už nechceme žádné připomínky slyšet...
Naposledy upravil romulus dne út srpen 23, 2005 7:55 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Darklord45 pisatel

Založen: 23. 04. 2005 Příspěvky: 294 Bydliště: Slovensko, okres PO, J9 KE
670.04 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:53 pm Předmět: |
|
|
Prikláňam sa k Darth PZ. Dúfam že to bude sila keď sa to tu spustí  _________________ CX65 fw16 by Orange -> fw50 -> 14,75MB+patche -> fw16 by orange - kvôli záruke (išiel mame)
S65 fw25 by Orange -> fw50 -> fw58 -> masterpatch+patche -> išiel mame :-(
K800i |
|
Návrat nahoru |
|
 |

13860.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:54 pm Předmět: |
|
|
romulus napsal: | lepidlor napsal: | romulus napsal: | lepidlor napsal: | busch napsal: | Chjóó...a já se tak těšil...  | Nápodobně No co, tak si ještě počkáme... doufám že to bude něco x-tra | No, jestli to bude něco extra bych si nebyl tak jistý... ICSS3 zatím pořád prohlížeče nepodporují...
Možná by pomohlo, kdybys ty nebo weitless nebo kdo ví kdo založil téma ''Co se vám na SM nelíbí, co by se mohlo změnit'' apod. Možná by vás překvapili reakce uživatelů, které se shodnou na jednom, co půjde změnit, a uděláte tím radost hodně uživatelům  | Bylo diskusí na toto téma málo?? | asi ne, promiň (já jsem si žádné nevšim, ale taky sem chodím jen podle času-někdy jednou týdně, jindy 7dní v týdnu)
Naposledy upravil lepidlor dne út srpen 23, 2005 7:56 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|