clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Problém s nabíjením CT 70

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Problém s nabíjením CT 70

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
roman_basta
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2005 10:30 pm    Předmět: Problém s nabíjením CT 70 Odpovědět s citátem

Mám problém s nabíjením CT 70, omylem jsem ho napojil na nabíječku manželčiny A 60, nenabil se a teď nechce spolupracovat ani s originál nabíječkou. Obě nabíječky mají stejné parametry 5V/0,4mA i konektor, v obou je baterie LiON . V čem může být problém? Baterie nebo něco v telefonu?
Telefon byl asi 2 dny bez nabíjení a teď jsem ho měl skoro 24 hodin na original nabíječce. Po opětovném připojení k originál nabíječce se na chvíli objevil symbol dobíjení, pak už nic. Když odpojím nabíječku a chci zapnout telefon, napíše mi nahoře na displeyi "Baterie je vybitá".
Předem díky za odpovědi.

C 10>C25>CT 70 fw43

Naposledy upravil roman_basta dne po srpen 22, 2005 3:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 3:37 pm    Předmět: Re: Problém s nabíjením CT 70 Odpovědět s citátem

roman_basta napsal:
Mám problém s nabíjením CT 70, omylem jsem ho napojil na nabíječku manželčiny A 60, nenabil se a teď nechce spolupracovat ani s originál nabíječkou. Obě nabíječky mají stejné parametry 5V/0,4mA i konektor, jen v A 60 je baterie NiMH a v CT 70 LiON . V čem může být problém? Baterie nebo něco v telefonu?
Telefon byl asi 2 dny bez nabíjení a teď jsem ho měl skoro 24 hodin na original nabíječce. Po opětovném připojení k originál nabíječce se na chvíli objevil symbol dobíjení, pak už nic. Když odpojím nabíječku a chci zapnout telefon, napíše mi nahoře na displeyi "Baterie je vybitá".
Předem díky za odpovědi.

No neviem to bude asi chyba v telefone . No nechaj ho vpynuty pripoj ho na nabijacku tu tvoju originalnu a nechaj ho pripojeny ze ci sa tka za hodinku nezacne nabijat ked ani potom ne tak reklamovat . Tvoja chyba to nieje .

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
taii
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

skousel si nabijet pres kabel??

Máme odpověď na všechny vaše otázky...

více na http://www.brambory.xf.cz ... wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
roman_basta
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taii napsal:
skousel si nabijet pres kabel??

Jenom přes nabíječku. Kabel k počítači nemám.

C 10>C25>CT 70 fw43
szkepek
táta fóra
táta fóra

Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je zajimave, to uz tady bylo jednou tusim. Ja pritom nabijim C65ku nabijeckou ze sestrine A55 a problem nikdy nebyl...
DavidT
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2005 7:02 am    Předmět: Re: Problém s nabíjením CT 70 Odpovědět s citátem

roman_basta napsal:
Mám problém s nabíjením CT 70, omylem jsem ho napojil na nabíječku manželčiny A 60, nenabil se a teď nechce spolupracovat ani s originál nabíječkou. Obě nabíječky mají stejné parametry 5V/0,4mA i konektor, v obou je baterie LiON . V čem může být problém? Baterie nebo něco v telefonu?
Předem díky za odpovědi.
Skus vypnout foun.A zase ho zapnout.Popřípadě se podívat samici koncovku ve founu estli tam není borde.Mě se to už stalo 2x samo od sebe jednou stačilo restartovat foun po druhý vyčistit konektor....

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: