Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ric kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 4:51 pm Předmět: problem s GIGASETem A200 |
|
|
dobry den,
poradite mi nekdo s Gigasetem A200? Nechal jsem si aktivovat na telefonni lince funkci CLIP. Cislo volajiciho se normalne zobrazuje, ale telefon se pri vyzvaneni chova divne: Jednou zazvoni (zobrazi se cislo/jmeno) a pote se na chvili prepne do pohotovostniho rezimu (jakoby ukonceny/zmeskany hovor) a po 2 sekundach zacne zase zvonit. Volajici slysi vyzvaneni neprerusene. Problem je v tom, ze telefon se do toho pohotovostniho rezimu prepne presne ve chvili, kdy bezne prijmu hovor, tzn. zmacknu zelene tlacitko - to nereaguje/telefon je hluchy. kdyz si toho nevsimnu a dam si ho k uchu, zacne mi za chvilku zvonit do ucha a samozrejme musim zmackout zeleny znova. Zkousel jsem to reklamovat, ale dodavatel je mirne receno neochoten to resit - pripadne mu to normalni. Uz vazne nevim, co mam zkusit, doufam, ze ne deaktivovat CLIP na lince. Pokud nekdo vi, co s tim, budu vdecny za radu. Diky.
r. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rucka.daniel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 8:59 am Předmět: |
|
|
mas v tom dobré baterie?????????  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ric kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 1:18 pm Předmět: baterie jsou v poradku + zjistil jsem... |
|
|
rucka.daniel napsal: | mas v tom dobré baterie?????????  |
No jasne, zas takovej amater nejsem.
Zjistil jsem, ze na jine pevne lince, ktere nema aktivovano CLIP to funguje normalne. Cislo volajiciho se sice samozrejme nezobrazuje, ale k tomu problemu s podivnym vyzvanenim, ktery jsem popisoval jako dotaz, nedochazi.
Ach jo, beztak se jedna o nejaky telekoumacky nestandard v posilani cisla CLIP, nebo tyto starsi Gigasety s tim neumi nejak pracovat. Jeste je dost podivne, ze se telefon tvari, ze vyzvani jeste asi 2-3 sekundy po ukonceni volani (prozvaneni) volanym. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|