clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Firmware v.14 pro CX65 a M65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Firmware v.14 pro CX65 a M65
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chenny
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 09, 2004 7:11 pm    Předmět: Firmware v.14 pro CX65 a M65 Odpovědět s citátem

Pro CX65 ke stažení zde :

http://www.siemens-mobile.com/com.aperto/MySiemens/Files/Specials/hq/cx65_upgrade/files/CX65140400.xbz_update.exe

Pro M65 ke stažení zde :

http://www.siemens-mobile.com/com.aperto/MySiemens/Files/Specials/hq/m65_upgrade/files/M65_140400.xbz_update.exe

Změny neznámé Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jason
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 10, 2004 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

este nie je na oficialne stranke Sad stale stahuje len v12 a neviem ci sa oplati riskovat. alebo je riziko aj oficialna verzia? Very Happy
dexter
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 10, 2004 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jason napsal:
este nie je na oficialne stranke Sad stale stahuje len v12 a neviem ci sa oplati riskovat. alebo je riziko aj oficialna verzia? Very Happy

je to na oficialni strance, normalne se tam proklikas z ofiwebu
ale verze 14 byla rano akorat u varinty A4.., tak nevim jestli nas nepouzivaji jako pokusny zvirata a k dalsim verzim FW pak pisou dodatek "Testovano na Cesich" Think

Jason
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 10, 2004 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teraz ked som sa tam naklikal tak na moj variant a404 je stale v12
mujCX65
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 12, 2004 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz mam fw14 stazeny a updatovany a zda se to v pohode Applause
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
mujCX65
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 14, 2004 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vse beru zpet.. FW14 ma dost chyb treba ze se prekrejva pismo (napr pri vyberu dynamycke LED), zpomaleny fotak (pri pohybu se obraz na displeji dost tahne to u FW9 nedelalo), kdyz je zameskany hovor tak je strasna doba nez to nacte jmeno a cislo Sad((((( kdyz mam FW4 tak tam aasi FW12 nedostanu???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Rajče
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 15, 2004 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mujCX65 napsal:
Tak vse beru zpet.. FW14 ma dost chyb treba ze se prekrejva pismo (napr pri vyberu dynamycke LED), zpomaleny fotak (pri pohybu se obraz na displeji dost tahne to u FW9 nedelalo), kdyz je zameskany hovor tak je strasna doba nez to nacte jmeno a cislo Sad((((( kdyz mam FW4 tak tam aasi FW12 nedostanu???

Pokud mám zkušenosti z MT50, tak firmaware šel přehrát i z vyšší na nižší verzi wink Jinak z těch chyb co popisuješ jsem si všimnul jen cukání foťáku d'oh! Dynamické ledky a hovory mám v pohodě.
mujCX65
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 15, 2004 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rajče napsal:
mujCX65 napsal:

Pokud mám zkušenosti z MT50, tak firmaware šel přehrát i z vyšší na nižší verzi wink Jinak z těch chyb co popisuješ jsem si všimnul jen cukání foťáku d'oh! Dynamické ledky a hovory mám v pohodě.

Ja dam instalaci FW12 a napise to chba SW Brick wall
Rajče
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 15, 2004 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mujCX65: Tak to je pěkne v **** Neutral Já mám FW14 a nějak mi začalo haprovat spojení přes IrDA .... když se začnu připojovot v SiMoCo, tak se mi telefon VŽDY vypne .... dělá to potom, co jsem zkusil neúspěšně smazat přes IrDA nějaké JAVA aplikace....doufal jsem, že tedy zkusím nahrát FW 12 ... no takže zkusím znova přehrát FW14 a jestli to nepůjdte tak jsem ... všichni víme kde .... dokud nevydají další verzi FW Pray
MaXoft
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 15, 2004 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uvádějte vždy všichni i jakej máte Variant, to bude asi kámen úrazu a ne jen samotná verze fw..
já mám A408 a fw 14 chodí zatím v pohodě, zdá se mi malinko pomalejší než fw12 ale nijak výrazně, foťák, nastavování dynamické LED i výpisy volání se mi zobrazují korektně a to mám skoro plnou pamět, zbývá mi asi necelých 500kB.

MaXoft Idea
cook man
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 15, 2004 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2MaXof:
tJa mam stejny problem jaky jsi mel ty nejde mi komunikace u fw12 A408.Myslis ze po nahrani fw14 mi to zas pujde jak pred tim u fw09???
Tobe to jde uz v poho???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mujCX65
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 15, 2004 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel sem FW09 no problem - ted mam FW14 a chci se ho co nejrychleji zbavit jinak variant A408
Stefi
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 16, 2004 8:37 pm    Předmět: Zaruka Odpovědět s citátem

Ja vim ze se mi vysmejete, ale jak ze to se zarukou?? Jak sem z nekterych clanku vycetl, tak i originalni firmware bych nemel instalovat, kdyz nechci prijit o zaruku. Ale raci se zptam Anxious
A jest jedna otazka. V originalnim servisu mi prehraji firmware zdarma?? Dik

Never Give Up Applause
mujCX65
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 17, 2004 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se na to vyseru ted me odpovedeli ze siemensu a prej FW14 je nelegalni a ze ani existovat nebude prej je nejnovesi FW12 a dalsi bude 16 nebo co tam psali Brick wall Brick wall Brick wall
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 17, 2004 3:11 pm    Předmět: Re: Zaruka Odpovědět s citátem

stefi napsal:
Ja vim ze se mi vysmejete, ale jak ze to se zarukou?? Jak sem z nekterych clanku vycetl, tak i originalni firmware bych nemel instalovat, kdyz nechci prijit o zaruku. Ale raci se zptam Anxious
A jest jedna otazka. V originalnim servisu mi prehraji firmware zdarma?? Dik

Pokud to výrobce dává ke stažení na netu,tak za to nese odpovědnost-v každym případě! A FW ti v servisu zdarma přehrají jen pokud k tomu máš důvod a máš sebou záručák.Jinak se to bude platit.....

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: