clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SMS na T-Mobile "zdarma" !!!

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SMS na T-Mobile "zdarma" !!!

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Java hry a aplikace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 1:59 pm    Předmět: SMS na T-Mobile "zdarma" !!! Odpovědět s citátem

Nedávno jsem se dočetl,že pokud je zákazník T-.Mobilu zaregistrován v T-Zones a má aktivní službu MobileBox,může si nastavit přeposílání e-mailu na své tel.číslo. Je to výborná věc na které se dá dost ušetřit,protože kdo tuto službu využívá může místo SMS dostavat e-maily a druhou stranu to téměř nic nestojí.

Nedávno jsem to začel používat,jenže vyskytl se mi problém: pokud pošlu e-mail z jiného servru než je TM tak doručení mailu do schránky trvá hrozně dlouho (někdy i několik hodin) a tím pádem i požadovaná textovka je ve skuzu.

Chtěl jsem se zeptat jestli s tím někdo nemáte zkušenosti,popř jak to máte vyřešené? díky

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 3:12 pm    Předmět: Re: SMS na T-Mobile "zdarma" !!! Odpovědět s citátem

kesu napsal:
Nedávno jsem se dočetl,že pokud je zákazník T-.Mobilu zaregistrován v T-Zones a má aktivní službu MobileBox,může si nastavit přeposílání e-mailu na své tel.číslo. Je to výborná věc na které se dá dost ušetřit,protože kdo tuto službu využívá může místo SMS dostavat e-maily a druhou stranu to téměř nic nestojí.

Nedávno jsem to začel používat,jenže vyskytl se mi problém: pokud pošlu e-mail z jiného servru než je TM tak doručení mailu do schránky trvá hrozně dlouho (někdy i několik hodin) a tím pádem i požadovaná textovka je ve skuzu.

Chtěl jsem se zeptat jestli s tím někdo nemáte zkušenosti,popř jak to máte vyřešené? díky

T-mobile ještě pořád asi dělá na svejch serverech, proto to chodí všelijak. Moje zkušenost je ale spíše opačná, když mi doručí mail třeba ze seznamu, tak mi přijde notifikace ihned. A asi také záleží na tom jestli máš paušál, nebo pouze předplacenku Shhh

čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja to mel na starym cisle a bylo to dobrý ono jak kdy. někdy ti to přijde okamžitě a někdy musíš dobu čekat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 3:28 pm    Předmět: Re: SMS na T-Mobile "zdarma" !!! Odpovědět s citátem

mlcuchv napsal:

T-mobile ještě pořád asi dělá na svejch serverech, proto to chodí všelijak.

To sedí, asi tak od spuštění tehdejšího Clicku...

Nokia 6234, Ericsson T65
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 3:40 pm    Předmět: Re: SMS na T-Mobile "zdarma" !!! Odpovědět s citátem

busch napsal:
mlcuchv napsal:

T-mobile ještě pořád asi dělá na svejch serverech, proto to chodí všelijak.

To sedí, asi tak od spuštění tehdejšího Clicku...

Stačí se podívat na jejich stránky, kde o úpravách na serverech informovali.

čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Problém je v tom, že T-zones(click) je nespolehlivý a má problémy už od samýho začátku... Rolling Eyes

Nokia 6234, Ericsson T65
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

busch napsal:
Problém je v tom, že T-zones(click) je nespolehlivý a má problémy už od samýho začátku... Rolling Eyes

je to tak,prostě většina e.mailů,které přijdou z jiného servru než T-Mobile má většinou zpoždění (i několik hodin),ale e-maily posílané z adres xxxx@t-email.cz,přijdou hned,včera jsem to celo noc testoval

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kesu napsal:
busch napsal:

je to tak,prostě většina e.mailů,které přijdou z jiného servru než T-Mobile má většinou zpoždění (i několik hodin),ale e-maily posílané z adres xxxx@t-email.cz,přijdou hned,včera jsem to celo noc testoval

Hold jsme asi zákazníci s nižší prioritou Smile Kdyby sme měli účet za 3000 kč, tak by nám to chodilo do dvou sekund Sad

čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mlcuchv napsal:
kesu napsal:
busch napsal:

Hold jsme asi zákazníci s nižší prioritou Smile Kdyby sme měli účet za 3000 kč, tak by nám to chodilo do dvou sekund Sad

Bohužel,u TM platí pravidlo - Co je zdarma,nemůže fungovat správně

SM
jasan
pisatel
pisatel

Telefon: ME75, S75
360090.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem paušální zákazník a můžu říct, že tím to rozhodně není. Emaily chodí jak se jim zrovna chce a je jedno jestli je to paušál nebo Twist. Jednou jsem se na tento problém informoval na infolince a tam mi řekli, ža je server asi přetížen. Kdysi se mi dokonce stalo, že mi nechodili ani obyčejný sms. Trvalo to tři dny, potom jsem to reklamoval. A v noci pak přišli všechny za tři dny zpět.
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tušim, že to dotědka nějak opravovali....každopádně mi tědka v pondělí přišlo 120 SMS o příchozích mailech (který se tam nahromáždily..)...

Od týhle doby už mi to chodí ok

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Java hry a aplikace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: