Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ondrej.x začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 9:07 pm Předmět: Zatím se furt vrácím k FW43 (S65) - jak VY? |
|
|
Zatím u každého FW nad verzi 43 jsem narazil na problém s wap prohlížečem - po určité době se stránky načítají výrazně pomaleji (nejčasteji chodím na betandwin a iDnes) a zadrhává i rolování stránek. V další fázi, když dám zpět, tak se zobrazí prázdná stránka a nepomůže ani reload - přišel jsem na to, že když zobrazím URL stránky, tak se následně stránka ukáže (ale kdo by si tahle listoval.....)
Taky se Vám to stává? Jinak v prohlížeči jsem žádná nastavení neměnil. Ten FW 43 mi sice připadá trošku pomalejší, ale s tímhle tam problém nemám. Ale třeba mi někdo něco poradíte. Mám data nonstop, takže jsem někdy na stránkách i pár hodin - hlavně ty sázky, ale zkoušel jsem i mazat historii, cookies apd., ale když už to začne mrznout, tak se to nedá zastavit. Někdy pomůže "restart" telefonu, ale jinkdy to mrzne i po restartu  _________________ Vtipnější vyhrává! A siemensmania je nejvtipnější .o)
(S65; FW???==> FW25==>FW41==>FW25==>FW43==>FW50==>FW43==>FW53==>FW43)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 9:10 pm Předmět: |
|
|
No já když už lezu někdy na wap, tak přes Operu Mini, ta asi nebude takhle blbnout  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondrej.x začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 9:13 pm Předmět: |
|
|
jenda.69 napsal: | No já když už lezu někdy na wap, tak přes Operu Mini, ta asi nebude takhle blbnout  |
To já většinou taky, ale konkrétně u toho wap.betandwin.com je to problém - mají tam nějaké SSL a taky se jim nelíbí, že komunikace probíhá přes třetí osobu - ostatně se jim ani nedivím, když se jedná o platby kreditkama..... Některé operace to prostě nepovolí. Ale jinak dík _________________ Vtipnější vyhrává! A siemensmania je nejvtipnější .o)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mlcuchv badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 9:47 pm Předmět: |
|
|
No já mám fw 50 a absolutní spokojenost. Mám data unlimited (nově Internet) takže jsem na wapu také dost často Chodím také na idnes a v poho. Možná by si měl zkusit pročistit složky a používat optimalizaci. Také ti mohu doporučit zasílání konfiguračních profilů ze stránek siemense (konfigurator), jelikož ten u operátora se mi moc neosvědčil  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mlcuchv badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 9:58 pm Předmět: |
|
|
jenda.69 napsal: | No já když už lezu někdy na wap, tak přes Operu Mini, ta asi nebude takhle blbnout  |
Opera Mini je opravdu skvělá, ale má jednu podstatnou nevýhodu -> nestáhneš s ní žádný soubor  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondrej.x začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 9:58 pm Předmět: To jsem tedy blázen |
|
|
mlcuchv napsal: | No já mám fw 50 a absolutní spokojenost. Mám data unlimited (nově Internet) takže jsem na wapu také dost často Chodím také na idnes a v poho. Možná by si měl zkusit pročistit složky a používat optimalizaci. Také ti mohu doporučit zasílání konfiguračních profilů ze stránek siemense (konfigurator), jelikož ten u operátora se mi moc neosvědčil  |
Tak nevím - optimalizaci používám dost často a vymazal jsem taky kde co - teď má v telefonu 5,5 MB volného místa, zkoušel jsem komplet reset prohlížeče, ale po půlhodině serfování to zatím u všech FW začalo tuhnout. Ale pro jistotu - které složky jsi myslel konkrétně pročistit? Jinak profily jsem si taky nechal poslat z siemens-mobile. Díky Ondřej
PS - Právě se opět vracím k FW 43 - tu 53 jsem zkoušel čtyři dny - první dva dny absolutně v pohodě, včera to začalo zlobit a dneska už to bylo nepoužitelné. Jinak v telefonu žádné patche ani jiný tuning nemám - prostě jen FW a basta .o) _________________ Vtipnější vyhrává! A siemensmania je nejvtipnější .o)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondrej.x začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 10:07 pm Předmět: Ještě něco mě napadlo-ty profily to asi nebudou |
|
|
mlcuchv napsal: | No já mám fw 50 a absolutní spokojenost. Mám data unlimited (nově Internet) takže jsem na wapu také dost často Chodím také na idnes a v poho. Možná by si měl zkusit pročistit složky a používat optimalizaci. Také ti mohu doporučit zasílání konfiguračních profilů ze stránek siemense (konfigurator), jelikož ten u operátora se mi moc neosvědčil  |
Teď jsem si ještě uvědomil, že ty profily to asi dělat nebudou - když to začne tuhnout, tak třeba trvá i zobrazení záložek 5 sekund - jako kdyby to bylo něčím zahlcené.... Ale fakt netuším a štve mě to, protože ta FW 43 občas vytuhne  _________________ Vtipnější vyhrává! A siemensmania je nejvtipnější .o)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mlcuchv badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 10:08 pm Předmět: |
|
|
Myslel jsem jen kvůli uvolnění paměti, ale jak vidím té máš dost. Sem si teď vzpomněl že mi to také tuhlo, ale u FW43 a jen u webu (větší stránky). U wapu nikdy. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mlcuchv badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 10:18 pm Předmět: |
|
|
Ještě sem si vzpomněl že java aplikace CoolBrowser, kterou jsem používal si rezervovala rychlou paměť (cache) na úkor prohlížeče. Nemáš něco podobného v telefonů? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondrej.x začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 11:01 pm Předmět: |
|
|
mlcuchv napsal: | Ještě sem si vzpomněl že java aplikace CoolBrowser, kterou jsem používal si rezervovala rychlou paměť (cache) na úkor prohlížeče. Nemáš něco podobného v telefonů? |
Teď ne, ale ještě před operou jsem bez většího úspěchu používal nějaký webview nebo tak něco - zejtra se kouknu, jestli tam po tom něco nezůstalo?
Díky O. _________________ Vtipnější vyhrává! A siemensmania je nejvtipnější .o)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|