clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zatím se furt vrácím k FW43 (S65) - jak VY?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zatím se furt vrácím k FW43 (S65) - jak VY?

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ondrej.x
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 9:07 pm    Předmět: Zatím se furt vrácím k FW43 (S65) - jak VY? Odpovědět s citátem

Zatím u každého FW nad verzi 43 jsem narazil na problém s wap prohlížečem - po určité době se stránky načítají výrazně pomaleji (nejčasteji chodím na betandwin a iDnes) a zadrhává i rolování stránek. V další fázi, když dám zpět, tak se zobrazí prázdná stránka a nepomůže ani reload - přišel jsem na to, že když zobrazím URL stránky, tak se následně stránka ukáže (ale kdo by si tahle listoval.....)

Taky se Vám to stává? Jinak v prohlížeči jsem žádná nastavení neměnil. Ten FW 43 mi sice připadá trošku pomalejší, ale s tímhle tam problém nemám. Ale třeba mi někdo něco poradíte. Mám data nonstop, takže jsem někdy na stránkách i pár hodin - hlavně ty sázky, ale zkoušel jsem i mazat historii, cookies apd., ale když už to začne mrznout, tak se to nedá zastavit. Někdy pomůže "restart" telefonu, ale jinkdy to mrzne i po restartu Embarassed

(S65; FW???==> FW25==>FW41==>FW25==>FW43==>FW50==>FW43==>FW53==>FW43)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já když už lezu někdy na wap, tak přes Operu Mini, ta asi nebude takhle blbnout wink

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ondrej.x
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenda.69 napsal:
No já když už lezu někdy na wap, tak přes Operu Mini, ta asi nebude takhle blbnout wink

To já většinou taky, ale konkrétně u toho wap.betandwin.com je to problém - mají tam nějaké SSL a taky se jim nelíbí, že komunikace probíhá přes třetí osobu - ostatně se jim ani nedivím, když se jedná o platby kreditkama..... Některé operace to prostě nepovolí. Ale jinak dík

mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já mám fw 50 a absolutní spokojenost. Mám data unlimited (nově Internet) takže jsem na wapu také dost často Wink Chodím také na idnes a v poho. Možná by si měl zkusit pročistit složky a používat optimalizaci. Také ti mohu doporučit zasílání konfiguračních profilů ze stránek siemense (konfigurator), jelikož ten u operátora se mi moc neosvědčil Sad
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenda.69 napsal:

Opera Mini je opravdu skvělá, ale má jednu podstatnou nevýhodu -> nestáhneš s ní žádný soubor Wink

začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 9:58 pm    Předmět: To jsem tedy blázen Odpovědět s citátem

mlcuchv napsal:
No já mám fw 50 a absolutní spokojenost. Mám data unlimited (nově Internet) takže jsem na wapu také dost často Wink Chodím také na idnes a v poho. Možná by si měl zkusit pročistit složky a používat optimalizaci. Také ti mohu doporučit zasílání konfiguračních profilů ze stránek siemense (konfigurator), jelikož ten u operátora se mi moc neosvědčil Sad

Tak nevím - optimalizaci používám dost často a vymazal jsem taky kde co - teď má v telefonu 5,5 MB volného místa, zkoušel jsem komplet reset prohlížeče, ale po půlhodině serfování to zatím u všech FW začalo tuhnout. Ale pro jistotu - které složky jsi myslel konkrétně pročistit? Jinak profily jsem si taky nechal poslat z siemens-mobile. Díky Ondřej

PS - Právě se opět vracím k FW 43 - tu 53 jsem zkoušel čtyři dny - první dva dny absolutně v pohodě, včera to začalo zlobit a dneska už to bylo nepoužitelné. Jinak v telefonu žádné patche ani jiný tuning nemám - prostě jen FW a basta .o)

ondrej.x
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 10:07 pm    Předmět: Ještě něco mě napadlo-ty profily to asi nebudou Odpovědět s citátem

mlcuchv napsal:

Teď jsem si ještě uvědomil, že ty profily to asi dělat nebudou - když to začne tuhnout, tak třeba trvá i zobrazení záložek 5 sekund - jako kdyby to bylo něčím zahlcené.... Ale fakt netuším a štve mě to, protože ta FW 43 občas vytuhne Brick wall

mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslel jsem jen kvůli uvolnění paměti, ale jak vidím té máš dost. Sem si teď vzpomněl že mi to také tuhlo, ale u FW43 a jen u webu (větší stránky). U wapu nikdy.
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě sem si vzpomněl že java aplikace CoolBrowser, kterou jsem používal si rezervovala rychlou paměť (cache) na úkor prohlížeče. Nemáš něco podobného v telefonů?
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mlcuchv napsal:
Ještě sem si vzpomněl že java aplikace CoolBrowser, kterou jsem používal si rezervovala rychlou paměť (cache) na úkor prohlížeče. Nemáš něco podobného v telefonů?

Teď ne, ale ještě před operou jsem bez většího úspěchu používal nějaký webview nebo tak něco - zejtra se kouknu, jestli tam po tom něco nezůstalo?
Díky O.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: