Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
crate kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 4:16 pm Předmět: Několik rad kolem M65 |
|
|
Ahoj mám novou M65 a 2 problémy. Nefungují mi světelné led diody pokud nezatrhnu volbu Show - efekty, jinak jsou všechny volby zatrženy a při příchozím hovoru nebo zmeškané sms diody neblikají. Další problém je v tom že telefon občas přestane po čase vibrovat, prostě třeba celej den to funguje ale další den už ne. Po vypnutí-zapnutí už to zase jede normálně. firmware je 50, dik za rady  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 6:31 pm Předmět: Re: Několik rad kolem M65 |
|
|
crate napsal: | Ahoj mám novou M65 a 2 problémy. Nefungují mi světelné led diody pokud nezatrhnu volbu Show - efekty, jinak jsou všechny volby zatrženy a při příchozím hovoru nebo zmeškané sms diody neblikají. Další problém je v tom že telefon občas přestane po čase vibrovat, prostě třeba celej den to funguje ale další den už ne. Po vypnutí-zapnutí už to zase jede normálně. firmware je 50, dik za rady  |
Heh, svetelne diody tak maji fungovat, proste aby blikali pri neprijatem hovoru/SMS musi byt zatrzeno Show-efekty.
Ad2: Je ta porucha vybraci pravidelna? Nemenis nahodou profily? _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
crate kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 7:04 pm Předmět: |
|
|
Jo měnim profili takže to je kvuli tomu? A ty Show - efekty kdyz jsou zatrzeny tak to pak funguje ale naprosto zbytečně to bliká pořád - to je nepoužitelný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fotr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 7:28 pm Předmět: |
|
|
Pravdepodobně máš zaškrtnutou nabídku Pohotovostní stav zruš zaškrknutí a bude to blikat jen při nastavených událostech jako sms,hovor atd. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arny_CZ začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st září 14, 2005 1:23 pm Předmět: |
|
|
Mě zas vadí, že LED diody blikají stále, když mám zmeškaný hovor nebo přijatou nepřečtenou SMS. Chtěl bych, aby mi LEDky blikali, když mi někdo volá nebo mi přijde SMS, ale když mě dotyčný přestane prozvánět, tak bych chtěl, aby to i přestalo blikat. Jde to nějak udělat? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: st září 14, 2005 1:32 pm Předmět: |
|
|
Arny_CZ napsal: | Mě zas vadí, že LED diody blikají stále, když mám zmeškaný hovor nebo přijatou nepřečtenou SMS. Chtěl bych, aby mi LEDky blikali, když mi někdo volá nebo mi přijde SMS, ale když mě dotyčný přestane prozvánět, tak bych chtěl, aby to i přestalo blikat. Jde to nějak udělat? |
Jasně
Menu -> Nastavení -> Dynamická LED -> Příchozí zpráva [ ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arny_CZ začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 7:12 am Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Arny_CZ napsal: | Mě zas vadí, že LED diody blikají stále, když mám zmeškaný hovor nebo přijatou nepřečtenou SMS. Chtěl bych, aby mi LEDky blikali, když mi někdo volá nebo mi přijde SMS, ale když mě dotyčný přestane prozvánět, tak bych chtěl, aby to i přestalo blikat. Jde to nějak udělat? |
Jasně
Menu -> Nastavení -> Dynamická LED -> Příchozí zpráva [ ] |
No jo, jenže takhle to právě mám. A pokud mi dojde SMS, dynamic light bliká, a stále bliká, ..... dokud si tu SMS nepřečtu. No a samozřejmě to zbytečně vybíjí baterii. Já prostě nechci, aby mě to upozorňovalo neustálým blikáním, že mám přijatou SMS. Chci jenom, aby to zablikalo, když mi dojde. Používám to, když mám vyplé zvonění a na mobil vidím, takže mi stačí světelná signalizace. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 8:08 am Předmět: |
|
|
Zkus něgdy rozsvítit Dyn.light a nechat je svítit dokud se baterie uplne nevybije a pak nechat telefon uplne vybit bez zapnutého Dyn.Light. Zjistis ze doba se temer nezmenila. Ty diody zas tak ukrutne energie nezpotrebuji. _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arny_CZ začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 8:19 am Předmět: |
|
|
Pjootr napsal: | Zkus něgdy rozsvítit Dyn.light a nechat je svítit dokud se baterie uplne nevybije a pak nechat telefon uplne vybit bez zapnutého Dyn.Light. Zjistis ze doba se temer nezmenila. Ty diody zas tak ukrutne energie nezpotrebuji. |
No to jsem ještě nezkoušel. Je fakt, že LED diody mají malou spotřebu, ale nechce se mi věřit, že by to nebyl velký rozdíl ve výdrži. Schválně to vyzkouším a potom sem hodím info, ale myslím si, že rozdíl tam bude docela značný. A to hlavně proto, že mi denně chodí asi 15 SMS (výpisy z internetu) a mám ve zvyku je mazat až třeba večer, takže to furt bude blikat a to si myslím se projeví na výdrži.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 12:21 pm Předmět: |
|
|
crate napsal: | Jo měnim profili takže to je kvuli tomu? A ty Show - efekty kdyz jsou zatrzeny tak to pak funguje ale naprosto zbytečně to bliká pořád - to je nepoužitelný |
No pokud v jinem profilu nebude zaskrtla vibrace, tak je to vyresene
A na ty diody ti odpovedel Fotr _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|