clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Několik rad kolem M65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Několik rad kolem M65

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
crate
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 12, 2005 4:16 pm    Předmět: Několik rad kolem M65 Odpovědět s citátem

Ahoj mám novou M65 a 2 problémy. Nefungují mi světelné led diody pokud nezatrhnu volbu Show - efekty, jinak jsou všechny volby zatrženy a při příchozím hovoru nebo zmeškané sms diody neblikají. Další problém je v tom že telefon občas přestane po čase vibrovat, prostě třeba celej den to funguje ale další den už ne. Po vypnutí-zapnutí už to zase jede normálně. firmware je 50, dik za rady Think
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Whitek
administrátor
administrátor

41313.42 SMM
PříspěvekZaslal: po září 12, 2005 6:31 pm    Předmět: Re: Několik rad kolem M65 Odpovědět s citátem

crate napsal:
Ahoj mám novou M65 a 2 problémy. Nefungují mi světelné led diody pokud nezatrhnu volbu Show - efekty, jinak jsou všechny volby zatrženy a při příchozím hovoru nebo zmeškané sms diody neblikají. Další problém je v tom že telefon občas přestane po čase vibrovat, prostě třeba celej den to funguje ale další den už ne. Po vypnutí-zapnutí už to zase jede normálně. firmware je 50, dik za rady Think

Heh, svetelne diody tak maji fungovat, proste aby blikali pri neprijatem hovoru/SMS musi byt zatrzeno Show-efekty.
Ad2: Je ta porucha vybraci pravidelna? Nemenis nahodou profily?

SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
crate
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 12, 2005 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo měnim profili takže to je kvuli tomu? A ty Show - efekty kdyz jsou zatrzeny tak to pak funguje ale naprosto zbytečně to bliká pořád - to je nepoužitelný
Fotr
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 12, 2005 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravdepodobně máš zaškrtnutou nabídku Pohotovostní stav zruš zaškrknutí a bude to blikat jen při nastavených událostech jako sms,hovor atd.
Arny_CZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě zas vadí, že LED diody blikají stále, když mám zmeškaný hovor nebo přijatou nepřečtenou SMS. Chtěl bych, aby mi LEDky blikali, když mi někdo volá nebo mi přijde SMS, ale když mě dotyčný přestane prozvánět, tak bych chtěl, aby to i přestalo blikat. Jde to nějak udělat?
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arny_CZ napsal:
Mě zas vadí, že LED diody blikají stále, když mám zmeškaný hovor nebo přijatou nepřečtenou SMS. Chtěl bych, aby mi LEDky blikali, když mi někdo volá nebo mi přijde SMS, ale když mě dotyčný přestane prozvánět, tak bych chtěl, aby to i přestalo blikat. Jde to nějak udělat?

Jasně wink

Menu -> Nastavení -> Dynamická LED -> Příchozí zpráva [ ]
Arny_CZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Hahn alias ConPower napsal:
Arny_CZ napsal:

Jasně wink

Menu -> Nastavení -> Dynamická LED -> Příchozí zpráva [ ]

No jo, jenže takhle to právě mám. A pokud mi dojde SMS, dynamic light bliká, a stále bliká, ..... dokud si tu SMS nepřečtu. No a samozřejmě to zbytečně vybíjí baterii. Já prostě nechci, aby mě to upozorňovalo neustálým blikáním, že mám přijatou SMS. Chci jenom, aby to zablikalo, když mi dojde. Používám to, když mám vyplé zvonění a na mobil vidím, takže mi stačí světelná signalizace.
Pjootr
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus něgdy rozsvítit Dyn.light a nechat je svítit dokud se baterie uplne nevybije a pak nechat telefon uplne vybit bez zapnutého Dyn.Light. Zjistis ze doba se temer nezmenila. Ty diody zas tak ukrutne energie nezpotrebuji.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Arny_CZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pjootr napsal:
Zkus něgdy rozsvítit Dyn.light a nechat je svítit dokud se baterie uplne nevybije a pak nechat telefon uplne vybit bez zapnutého Dyn.Light. Zjistis ze doba se temer nezmenila. Ty diody zas tak ukrutne energie nezpotrebuji.

No to jsem ještě nezkoušel. d'oh! Je fakt, že LED diody mají malou spotřebu, ale nechce se mi věřit, že by to nebyl velký rozdíl ve výdrži. Eh? Schválně to vyzkouším a potom sem hodím info, ale myslím si, že rozdíl tam bude docela značný. A to hlavně proto, že mi denně chodí asi 15 SMS (výpisy z internetu) a mám ve zvyku je mazat až třeba večer, takže to furt bude blikat a to si myslím se projeví na výdrži. Anxious
Whitek
administrátor
administrátor

41313.42 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

crate napsal:
Jo měnim profili takže to je kvuli tomu? A ty Show - efekty kdyz jsou zatrzeny tak to pak funguje ale naprosto zbytečně to bliká pořád - to je nepoužitelný

No pokud v jinem profilu nebude zaskrtla vibrace, tak je to vyresene Very Happy
A na ty diody ti odpovedel Fotr

SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: