clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Firmware CF62T

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Firmware CF62T

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: út září 13, 2005 10:58 pm    Předmět: Firmware CF62T Odpovědět s citátem

Ahoj,hladam niekoho,kto ma,alebo vie kde najdem FW na Siemens CF62T.Je to americka odroda CF62-ky.Dik

To menu a cely FW vyzera takto :

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 9:27 am    Předmět: Re: Firmware CF62T Odpovědět s citátem

Drobcek9056 napsal:
Ahoj,hladam niekoho,kto ma,alebo vie kde najdem FW na Siemens CF62T.Je to americka odroda CF62-ky.Dik

Takže CF62T je pouze upraven v menu ale jinak se jedná o tribandový telefon se stejnými frekvencemi jako CF62. Takže poud by jsi chtěl aby telefon měl i slovenštinu, měl by jít nahrát firmware pro CF62 který stáhneš i u nás na stránkách v sekci Firmware. Grafika a menu nejsou součástí firmware, takže i po jeho instalaci bude zachované původní rozložení a grafika.
Update firmware jsem na stránkách US Siemensu nenašel.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 2:04 pm    Předmět: Re: Firmware CF62T Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Drobcek9056 napsal:

Takže CF62T je pouze upraven v menu ale jinak se jedná o tribandový telefon se stejnými frekvencemi jako CF62. Takže poud by jsi chtěl aby telefon měl i slovenštinu, měl by jít nahrát firmware pro CF62 který stáhneš i u nás na stránkách v sekci Firmware. Grafika a menu nejsou součástí firmware, takže i po jeho instalaci bude zachované původní rozložení a grafika.
Update firmware jsem na stránkách US Siemensu nenašel.

Dik,a nevedel by si,kto by mi mohol zmenit ikony na take,ako su na tej CF62t,a ci by sa to dalo upravit ako FW cez WinSwup,lebo som skusal stiahnut FF z telefonu,ale cez VKlay mi to nejde,asi treba servisny kabel.
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 2:16 pm    Předmět: Re: Firmware CF62T Odpovědět s citátem

Drobcek9056 napsal:

Dik,a nevedel by si,kto by mi mohol zmenit ikony na take,ako su na tej CF62t,a ci by sa to dalo upravit ako FW cez WinSwup,lebo som skusal stiahnut FF z telefonu,ale cez VKlay mi to nejde,asi treba servisny kabel.

Ikony by šli vyměnit, ale nejdříve musíš mít ty obrázky k dispozici a potom udělat grafický patch.
Firmware ti nepomůže, už jsem to psal, je potřeba pracovat s fullfashí a tu uděláš jedině pomocí V-Klay či Friea, ale bay jsi to mohl udělat, musíš mít servisní kabel a přeříznutý testpoint.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 2:56 pm    Předmět: Re: Firmware CF62T Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Drobcek9056 napsal:

Ikony by šli vyměnit, ale nejdříve musíš mít ty obrázky k dispozici a potom udělat grafický patch.
Firmware ti nepomůže, už jsem to psal, je potřeba pracovat s fullfashí a tu uděláš jedině pomocí V-Klay či Friea, ale bay jsi to mohl udělat, musíš mít servisní kabel a přeříznutý testpoint.

Ale nejako sa to musi dat urobit,aj bez rezania testpointu a pouzivania VKLay alebo Freia.Neviem ci si ten telefon mal v ruke,ale ked mas verziu FW07,tak hodiny na malom displeji su original digitalne-7 segmentovka,ale ked si uz das vyssi FW,napr.11,tak uz su zaoblene.Ako je toto mozne? A som si raz prezeral na siemensmanii,a videl som navod ako prerobit kabel na servisny,nevies nahodou ten link,lebo som to tu uz potom nejako nenasiel.
mustafa.cz
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2005 3:35 pm    Předmět: Re: Firmware CF62T Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Drobcek9056 napsal:

Já bych to ani takhle u CF62 neviděl... s fullflashí jsem pracoval, obrázky jsem vyzobla, obrázky jsem upravil, grafický path jsem si vytvořil, ale ikonky menu ne a ne se změnit...
Třeba číslice hodin spořiče mi změnit šly. Ukazatele signálu a baterky taky.. ale obrázky menu ne a ne a ne

Siemens CF62 fw21cz >>> fw12cz+graf.menu T-Mobile

http://mustafa.cz/testpoint_cf62.jpg

Dat.kabel: DK-1 USB s nabijením M1
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2005 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano. Tp rezat nemusis. Staci ked si loaderom patchnes bc. Len musis mat fw 07.
mirecek9323
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2005 9:46 pm    Předmět: MIREC Odpovědět s citátem

ja mam tiez cf 62T a pri davani noveho firmware mi napise ze telefon odmietol firmware.ako to mam urobit inac.please postlite nejaky navod
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: